- 28 Haziran 2015
- 123
- 130
- 18
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Kardeşim ruh hastasımısın nesin bi git ya. Kedilerle kafayı mı yedin. Sanki bıçakla gebersinler dedik tövbe tövbe. Bahsettiğim virüs kedilerden bulaşan, doğaya da kedilerin dışkısında yayılan bir virüs...!
Arkadaşın şanslıymış, bulaşmamış veya bağışıklığı vardı belki. Hayvanseverlik başka, o başka tövbe tövbeee....!
Ayyyyy sogucaksan hiç sevme ,
Sen bence nasıl birisin söyleyin mi
Hanı su bi hevesle hayvan alıp sokağa bırakanlar varyans hheeh onlardan gerçek hayvan sevginin olsa sogumassin
He bide ağzını bozarsan boz senin seviyrsizligindir. İyi günler hayvansevmeyen bayaaannn
ben gül kokladim oğlumun sırtında gül lekesi var :)Hurafelerden gina geldi.
Sonradan sonra ? Bu kanıya nerden vardın ?Ben sizin gibi sonradan görme değilim canım. Hayvanlarla büyümüş biri olarak neyin nasıl olduğunu senden iyi bilirim merak etme....
Ya bi git işine valla durup dururken azımı bozucaksın. Aç bir oku toksoplazma nedir diye o zaman!!!
Hiçbir kediyle diye bir cümle kurmadım canım benim. Kedilerle hiç temas etmeyin dedim. Ayrıca bildiğim kadarıyla aşı olması ile ilgili değil, daha çok neyle beslendiği ile ilgili bir konu.aşılı kedilerden geçmiyor
hiçbir kediyle temas etmesin demeyelim
Yok canım kendisi çok iyi biliyor fazla üstüne gitmeyin amannn ağzını bozarToksoplazmanın kediden bulaşması milyonda bir, mutfaktaki çiğ etten ve sebzeden bulaşması yüzde bir ihtimaldir ki aşılı ev hayvanarında bu risk söz konusu bile değildir, iyi okuyun.... Sizin gibi okuyanlar yüzünden milyonlarca ev hayvanı sokağa atıldı, insanlara tavsiye verirken detayını bilmek gerek, arkadaşın bahsettiği budur. Toksoplazmaya gelene kadar hamileler için milyonlarca risk var
Ben de hamileligimin ilk aylarinda yavru hasta bi kediyi eve almıştım. Sonra toksoplazmadan korkup tahlil yaptirmistim doktor sen bağışıklık kazanmissin dedi sonucuna bakarak. Yani zaten pimpirik kediye köpeğe dokunmayan tipler için tehlikeli olabilir ama bizim gibilerde bağışıklık vardır.Kedilere dokunmayın mi?
Saçma bir dusunce
Arkadaşımın 4 tane kedisi ve hamile kaldı doktorlar kedileri evden atın dedi ve atması çocuğu Allaha sukur sapasağlam !
Kedilere asla ama asla laf ettirmem benimde 2 kedim var hamile bile kalsan benimle olacaklar ölene kadar inşallah!
Aşili hayvandan zarar gelmez hanımefendi.!
Evdeki kedi neyle beslenecek allah aşkına ? Bana sonradan gorme diyorsun ama bisey bilmiyorsun.Hiçbir kediyle diye bir cümle kurmadım canım benim. Kedilerle hiç temas etmeyin dedim. Ayrıca bildiğim kadarıyla aşı olması ile ilgili değil, daha çok neyle beslendiği ile ilgili bir konu.
Arkadaşım sanki kedini sokağa at dedik. Nasıl bir manyalık insanlardaki ya. konuyu nereye getirdiniz.Toksoplazmanın kediden bulaşması milyonda bir, mutfaktaki çiğ etten ve sebzeden bulaşması yüzde bir ihtimaldir ki aşılı ev hayvanarında bu risk söz konusu bile değildir, iyi okuyun.... Sizin gibi okuyanlar yüzünden milyonlarca ev hayvanı sokağa atıldı, insanlara tavsiye verirken detayını bilmek gerek, arkadaşın bahsettiği budur. Toksoplazmaya gelene kadar hamileler için milyonlarca risk var
Canım eğer hayvan asiliysa birşey olmaz ki o virus tek kediden geçmiyor yikanmayan sebzede bile var diye biliyorum. Böyle düşünen insanlara gıcık oluyorum.Ben de hamileligimin ilk aylarinda yavru hasta bi kediyi eve almıştım. Sonra toksoplazmadan korkup tahlil yaptirmistim doktor sen bağışıklık kazanmissin dedi sonucuna bakarak. Yani zaten pimpirik kediye köpeğe dokunmayan tipler için tehlikeli olabilir ama bizim gibilerde bağışıklık vardır.
Okuyan ve yaşayan biri olarak yazayım. Söz konusu virüsün bulaşması için aşısız kedinin dışkısının ağız yoluyla vücuda almak gerekiyor.Ya bi git işine valla durup dururken azımı bozucaksın. Aç bir oku toksoplazma nedir diye o zaman!!!
Kullandığın mamalar neden yapılıyor biliyormusun?Evdeki kedi neyle beslenecek allah aşkına ? Bana sonradan gorme diyorsun ama bisey bilmiyorsun.
Yok canım kendisi çok iyi biliyor fazla üstüne gitmeyin amannn ağzını bozar
İçeriğine bakacaksın canım ben kedilerimi hill s le besliyorum. Aşılarını 1 gün bile gecirmedim ve inan çiğ et veriyorum bakalım yiceklermi diye koklayip gidiyorlar ev kedileri böyledirKullandığın mamalar neden yapılıyor biliyormusun?
Ayyyyy ne severim hayvan severleriBilgiyi vermek bizden, alıp almamak ondan, ağzını bozanla ağzımızı bozmayız, hayvanseveriz biz, ağzı dili olmayana bie anlaşırız, gerek yok kalp kırmaya, kırarsa da kendi bilir
Aman efendim lütfen o sizin kendi manyaklığınız.Arkadaşım sanki kedini sokağa at dedik. Nasıl bir manyalık insanlardaki ya. konuyu nereye getirdiniz.
Bunu bana söyleyen kendisi profesör olan kadın doğum doktorum. En yakın arkadaşlarımdan biri de kendisi kedi besleyen, iş yerindeki bütün kedilere sahip çıkan birisi. O bile aynı şeyleri söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?