- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
benim davranışlarımdan dolayı mı bitti yoksa bahane mi ediyor bunu sence?O vazgecmis.
Sen bosu bosuna kendini suclama.
Bu tipik hevesi kacan erkek davranislari.
Daha gencsin kendi yolunu ciz hic arayip sorma bu adami.
Hayir seven insan her zaman anlayisli olur, seni hakli gosterecek bir sebep bulur. Bu adam senden sogumus simdide gecmiste yaptigin davranislari bahane ediyor.benim davranışlarımdan dolayı mı bitti yoksa bahane mi ediyor bunu sence?
işte benim davranışlarımdan mı soğudu diyorum.Hayir seven insan her zaman anlayisli olur, seni hakli gosterecek bir sebep bulur. Bu adam senden sogumus simdide gecmiste yaptigin davranislari bahane ediyor.
Biz mukemmel degiliz bizimde hatalarimiz var boyle oldugumuz icin esimiz, sevgilimiz bizden soguyup yari yolda birakmiyor. Tek tarafli kendinizi suclamayin. Bu kisi sizi sevdigini sanmis ama gercekten sevmemis.işte benim davranışlarımdan mı soğudu diyorum.
şimdi mesajlaştık anlattım ona içimdekileri güzel olacak düzelecek her şey diyor merak etme düşünme kötü şeyler diyorKendinizi suclamayi birakin once agresif tavirlar sergilediniz diye vaz mi gecmesi gerekiyor, yaninizda olmalıydı. Belki kafasini karistiran bazi durumlar vardır çünkü is ciddiye binince değişebiliyorlar. Başlangıçta sizi elde etmek icin biraz sallamis galiba yaparim ederim diye suan siz bir ciddiyet bekliyorsunuz ve o kararsiz anlasilan.
Daha evlenmeden ben senin kocanım diyorsa o zaten ciddi sorunludur. Bence ayrıl, başını da yakma. Hiç pozitif elektrik almadım, hiç.o 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
O zaman siz biraz uzaklasin kafaniza takmayin,o gönlünüzü almak icin cabalasin..şimdi mesajlaştık anlattım ona içimdekileri güzel olacak düzelecek her şey diyor merak etme düşünme kötü şeyler diyor
ya evet aslında öyle diyor ama çok uzak eskisi gibi değil eskiden zırt pırt arardı mesaj yazardı bugün yazmadı ben de oturdum ağladım sonra mesaj attım buna bu da üzülme iyi olacak diyor ama soğuk gibieeee noldu enson hepsi geçti aşkım diyodu sana ?
önceki konun böyle sonlanmıştı şimdi sıkıntı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?