- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.802
- 798
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Tam olarak olaylar neler ki?benim davranışlarımdan dolayı mı bitti yoksa bahane mi ediyor bunu sence?
lavanta sorun bendeydi o benden küçük olduğu için çok ukala davrandım bahane ettiğini çok düşünmüyorum açıkçasıTam olarak olaylar neler ki?
Gercekten senin hatalarin da etken olmus olabilir, adam bahane arayip her seyi sana yıkıyor da olabilir?
sana ayrıl veya ayrılma dıyemem ben suan benımde senın gıbı güzel bırılıskım vardı aramızda 6 yas vardı basta hersey guzeldıde aılesı benı ıstemedı bu benı bırakmadı göya aynısenınkının yaptığı gıbı bı gun askım bı gun benı arama deyıp durdu bu böle 1 sene devam ettı sımdıkı aklım olsa beklemezdim en son buluşalım knusalım dedı sonra ne oldu bılıomusun ertesı gun aradığımda yanında daha bır gun once nısanlandıgı kız vardı dustugum durumu anlayabılıyormusun?aılesının bulduğu ıstedıgı bı kızla evlendı bende evlendım tabı dıcem o ki tipik ayrılcak olan erkek sendromu bu hepsi aynıo 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
Yani bilemiyorumki.. Karsidakinin beklentisi ve dusuncelerinu bilemiyorum.. Ama su var, senin onaylamadigi davranislarin iliskiyi yiprattiysa ve degismeyecegine inandiysa, biraz zor gibi..lavanta sorun bendeydi o benden küçük olduğu için çok ukala davrandım bahane ettiğini çok düşünmüyorum açıkçasıaslında bahane etse vicdanım daha rahat olurdu.o bana çok anlayışlı davrandı saygılı davrandı ama ben onu hep eleştirdim bağırdım çağırdım sanki küçük kardeşim gibi birkaç kez de uyarmıştı beni bana saygılı davran diye çok mu geç kaldım her şey için
Soguduysa tekrar isitmak icin ugrasma daha nicin boyle oldugunu bile bilmiyorsunuz. Ortada bi sorun varsa sana direk soylemeli kendini sizden uzaklastirmasinin nedenini daha bilmiyorsun hic ugrasma ozamanişte benim davranışlarımdan mı soğudu diyorum.
oyalıyo seni. iki seçenek var. defol git dersin yine köpeğe bağlayıp sana köle olur. yada ALLAHtan bulmuş gibi hemen bırakır senio 24 yaşında ben 30..
o başlattı ilişkiyi ne vaatlerle ...geldi ailemle tanıştı ben gittim ailesiyle tanıştım kaç kez evime geldi yaşadığım yer küçük gelme adım çıkar dedim "çıkacaksa çıksın benimle çıkacak ben senin kocanım " dedi.şu anda "ben artık oraya gelmem en azından evlenmeden gelmem" diyor.
son zamanlarda sinirli davranmıştım adet döneminin de etkisiyle daha önce de agresif yönetici tavırlarım olmuştu ama belli etmiyordu bunların hepsini biriktirmiş ayrılalım diyor şimdi olmayacak beni bekleme hayatına bak diyor..
ağladım yalvardım iyi kötü yazıyor şimdi evlenecez ama ne zaman bilmiyorum diyor (onun planına göre bu vakitlerde nikahlanmamız gerekti.)
önceden yaş farkı ne olacak dediğimde umrumda ddeğil ailem istemese de ben senin yanındayım diyordu şimdi "aile duası almadan nasıl evlenecem ben" diyor.
bilmiyorum sabah mesaj yazdım günaydım aşkım dedim.günaydın aşkım demiş nasılsın dedim görüldü ama cevap yok..
napıcamı bilmiyorum müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorum işime odaklanamıyorum.bu ilişkiyi ben mi bitirdim yoksa o mu döneklik yaptı? nedir durum bana bir yol gösterin ne olur.
...........o 24 yaşında ben 30..
şimdi dedim ayrılalım olmayacak diye bakalım ne cevap yazacakoyalıyo seni. iki seçenek var. defol git dersin yine köpeğe bağlayıp sana köle olur. yada ALLAHtan bulmuş gibi hemen bırakır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?