çıkmazdayım ne olur bakın...

Gururlu ol, sakın dönme bu adama. Sevmiyor seni çok bariz.

"Yalvarmak" bir insanın seni bırakmaması için ona yalvarman..
Bu iş gerçekten yalvarmayla olur mu? Olsa da ne kadar olur?
Kendini kötü hissetmiyor musun yalvarırken? Seni istemeyen biri için..
Kaldı ki o sana demiş "bu iş olmayacak yoluna bak" diye. Sen kendi kendine bekleme durumlarına girmişsin.Bu işi kapatmaktan başka çaren yok.

bosanma arefesindeki insanlar bile yol aldi planlarini yaptilar hedef belirlediler sizin daha evlenip evlenmeyeceginiz belli degil.bi kizi seven adam net ve kararli olur evliligi resmiyete doker.

bosanma arefesindeki insanlar bile yol aldi planlarini yaptilar hedef belirlediler sizin daha evlenip evlenmeyeceginiz belli degil.bi kizi seven adam net ve kararli olur evliligi resmiyete doker.
çok haklısınız ama ailesi çok şiddetli tepki gösterdi ben ne yapayım bilmiyorum

Neden izin veriyorsun seni üzmesine.. Hemde sen bu kadar güzel bir sevgiye sahipken..İçinde biriktirdiğin sevgiyi onunla köreltme.. O sen olduğun için var. Kendini çıkarıp baktığın zaman göreceksin, bir insanın hayallerini ve umutlarını parçalayacak kadar tehlikeli bir yalancı olduğunu..

aslında yalancı değil ama adım atmaya cesareti yok

6 yaş az değil. Bence birbirinize uygun değilsiniz. O da evlenecek gibi durmuyor. Evlenmeyin de zaten sizi ağlatan biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…