Çıkmazdayım.

23 yasindasin, baban epey abartmis. Ama bunu babana namus meselesiymis gibi aktaranlara yaziklar olsun. Bir genc kizi babasina sikayet etmek ne demek yahu? Belki niyetiniz evlenmek. Babanin onlara benim haberim var, sizi ilgilendirmez demesi gerekiyordu da neyse.
Bir de benim takildigim 3 kere gorusmussunuz, nasil gorduler ve baban adina soyadina varincaya dek nasil ogrenmis?

Son düzenleme:
Yok Eylül,ben söylesem de değişmezdi.Babamı tanıyorum.

Ne anlattılar bilmiyorum.Muhtemelen başörtümden,namazımdan,orucumdan da girdiler.Babam bu konuda çok hassastır,vuracakları yeri iyi bilmişler.

Erkek arkadaşın biliyor mu abla nasıl tepki verdi?

Linkacım çok kötü laflar etmiş baban niye sormuyorki ciddimisiniz falan diye :26: nasıl evlenmeni düşünüyordu tanımadan etmeden görücü usulüyle mi :26:

yok artık daha neler
babanız çok ama çok abartmış bence ben sizin yerinizde olsam en azından bir söz yaparım
ne ilgisi var abdestti namazdı bilmem ne
millet dedikodu yaparken bile dini bahane ediyor

Öyle bir durum sanırım şu an için mümkün değil.

Evet,flört ettiğimi söyleyecektim.Çünkü kendisi okul bittikten sonra böyle bir istekle karşısına çıkarsam anlayışla karşılarım demişti.

Amin,teşekkür ederim.

söylüyen gerizekalı ammada söylemiştir şimdi babana

rabbim yardımcın olsun. erkek arkadaşınla paylaştınmı bu durumu

Bilmiyorum neler kattılar.Evet paylaştım.Ne yapsak diye düşünüyoruz.

Baban sevgilin olduğu için değilde elalemden duymuş olmasına bozulmuş bence linkam, al karşına güzel güzel konuş sarıl öp babacım ben seni utandıracak bir şey yapmadım de. elalem bire bin katararak anlatır.
ne anlarlar birinin yuvasına çomak sokmaktan hiç anlamam...

Son düzenleme:
Off o duyguyu iyi bilirim.
Babam bizi elele yakalamıştı gezerken Daha ben 19 o 22 yaşındaydı 8 aydır çıkıyorduk, hep kızarım kendime o gün neden dışarı çıktım sanki, neden buluştuk diye. Olacağı varmış işte
Benle iki ay konuşmadı babam, sonra eşimin ailesi geldi tanışmaya, babası gelmediği için ordan da bi darbe yedik. Sonra 2 yıl görüşmedi aileler. Babam hep kızgınlığını benden çıkardı.
Okula gitmiceksin falan dedi ama gönderdi tabi.
Biraz kızgınlığının geçmesini bekle, düzeliyor her şey inan. Bi de soğuk durmamaya çalış. Soğuk durursan bağları iyice koparırsın, iletişimin iyi olsun babanla.
Benim değildi, o yüzden babam karşısına alıp da konuşmuş değildir kimdir necidir diye. Her şey öyle gelişigüzel oldu ki bizde.
Sınava ben de gireceğim, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, bu moral bozukluğunu atlatmaya çalış. Bazen her şey üstüste gelir engel olamazsın.

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm hayat karşısında güçlü durmaya çalışmalıyız zorluklar sadece dışardan değil aile içinden de geliyor senin durumun gibi. inş bir an önce atanırsın cnm. baban çok tepki vermiş demekle bir yere varılmayacak seni üzmekten başka işe yaramaz bu yorumlar. ama inş baban hayatı sana zindan etmez. senin babanla aran nasıldır arada annen olmadan konuşabilir misin onunla.

Uzakta okudum evet...Yoo zamanına kadar da öğrenmiş.Biliyor yani her şeyi.

Benim anlamadığım nokta da o...3 kere yahu,adam 2000 km ötede görev yapıyor.Nasıl oldu ben bile bilmiyorum.

Erkek arkadaşın biliyor mu abla nasıl tepki verdi?

Yıkıldık kaldık canım.

Linkacım çok kötü laflar etmiş baban niye sormuyorki ciddimisiniz falan diye :26: nasıl evlenmeni düşünüyordu tanımadan etmeden görücü usulüyle mi :26:

Ciddi olsak ne değişecek ki Bibi ? X'in kızı diye arkamdan sallıyorlarmış.

Erkek arkadaşın biliyor mu babanın bu tepkisini?

Yaniii insanlar görücü usulu olsa bile mecburen dışarda buluşup görüşüyorlar zaman geçiriyorlar..

Babanınızın hiç mi başına gelmemiş böyle bişi..

Kii kaldı ki hangi devirde yaşıyoruzz...

İyi siz hiç ewlenmeyin kız kurusu gibi babanızın dizinin dibinde oturun, bunu mu istiyor acaba kendisi..

İlaçları çöpe atmalar falan çok fazla tepki vermiş..

Hasta olmasa surat as konuşma derdim bilsin kırıldığını alındığını dicem ama hasta iken vicdanı el vermez insanın bunu yapmaya..

Yok kanka olay o değil cidden.Söylesen okul bitince anlayışla karşılarım demişti.Söyleyecektim de.Yine aynı tepkiyi verecekti biliyorum ama bu çok kötü oldu.

Dün akşam sessizdi ama bugün patlayacak,biliyorum.Soğuk durma demişsin ama ben konuşmaya çalışsam da tersler beni.İlk adımı ondan bekleyeceğim.

İnşallah canım.İyidir ama konuşamam bu konuda.Utandıracak bir şey yapmadı dedi annem,daha ne yapacak ki dedi....

Ne kadar sinir bozucu ya böyle şeyler! Söyleyen kişi babanın beş vakit namazında olduğunu biliyorsa bu konuya vereceği tepkiyi de biliyor olmalı. Bu kadar düşüncesiz olmamalıydı. Tepkisi çok aşırı olsa da baba sonuçta. Kendince haklı. Bu durum daha çok yeni zamanla siniri yerine düşünceye bırakır babanın. Allah acil şifalar versin ayrıca. Erkek arkadaşın bu duruma ne dedi peki?

Bilmiyorum Lili,ne olacak bundan sonrası.Gelmemiş,babaannem görüp beğenmiş annemi.Nasıl davranmalıyım gerçekten bilmiyorum.

Sabredelim,hayırlısı böyleymiş keşke bizden duysaydı dedi.Haklılığına ben bir şey demiyorum ama canımı sıkan başkasının anlattıklarıyla namussuz olmam.

E sonuçta birgün evleniceksin ciddi bi ilişki babayı rahatsız etmemeli gelip istesinler söz yaparsınız herşey hallolunca evlenirsiniz sözlüyken askere gitsin olmazmı

Babanla konus canim. Ben senin yuzunu egecek bir sey yapmadim baba de. Senin de milletin agzini kapatmani beklerdim de. Ya da annen konussun.

E sonuçta birgün evleniceksin ciddi bi ilişki babayı rahatsız etmemeli gelip istesinler söz yaparsınız herşey hallolunca evlenirsiniz sözlüyken askere gitsin olmazmı

Bilmiyorum valla canım.Tam da Ramazan üstü,öyle bir şey olsa nasıl gelecekler ? Ramazan biter bitmez askere gidecek.Çok kötü zamanda yumurtladılar yani.

Bilmiyorum Lili,ne olacak bundan sonrası.Gelmemiş,babaannem görüp beğenmiş annemi.Nasıl davranmalıyım gerçekten bilmiyorum.

Baban çok kıskanç biri ozaman.
Annene karşı da bu kadar kıskanç bir eşmiydi peki?
Erkek arkadaşınla ne zaman düşünüyorsunuz ewliliği?

Son düzenleme:
Bilmiyorum valla canım.Tam da Ramazan üstü,öyle bir şey olsa nasıl gelecekler ? Ramazan biter bitmez askere gidecek.Çok kötü zamanda yumurtladılar yani.

Bu milletin işi gücü yok anasını satayım senin bekçiliğini mi yapmışlar yahu..
Şehirde oturmuyor musunuz siz?

Baban çok kıskanç biri ozaman.
Annene karşı da bu kadar kıskanç bir eşmiydi peki?
Erkek arkadaşınla ne zaman düşünüyorsunuz ewliliği?

Ocak'ta askerden gelecek,söyleriz diyorduk.Yaza nişan,sonraki yaza da evlilik demiştik ama artık hayırlısı.

Evet,çok kıskançtır babam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…