Çıkmazdayım.

23 yaşındasın küçükte değilsin ..:26:
3 yıllık evliyim ben yaşıtız ..
baban büyükk tepki vermiş ..

sevgilin için olumsuz mu düşünüyor ..:44:
neden böyle yapıyor .. :44:

Son düzenleme:
Bu ne ya? Yani kendi ailen bunu sana hakmi goruyor anlamadim.Alinma ama damgalandin ne demek? Sanki ne yaptin ya?

23 yaşındasın küçükte değilsin ..:26:
3 yıllık evliyim ben yaşıtız ..
baban büyükk tepki vermiş ..

sevgilin için olumsuz mu düşünüyor ..:44:
neden böyle yapıyor .. :44:

Tanımıyor ki olumsuz düşünsün.

Linka inanamıyorum şok oldum. Duyan da sevgilinle her şeyi yapıyorsun zanneder. Kaldı ki yapsan bile o laf taşıyanlara ne? Baban bu kadar tepki verdiğine göre kim bilir nasıl anlattılar. Zaten kırk yılın başında bir görüşüyorsunuz. En son geldiğinde mi görmüşler? Adını falan nerden öğrenmişler?

Olsun canim uzulme, sen gizliden yurutmeye devam et. Cok daha dikkatli ol tabii ki.
Babanin tepkisi normal degil. Gercegi babana soyleyemeyecegine gore bitirdim de, gec. Kendini suclu hissetme.

canım benım çok üzüldümmm senın adına ama babamda aynı senın baban gibi
maalesef aynı şeyleri bende yaşıyorum

Bu namus ne basit bişeymiş nasıl bir başmışki bu hemen yere egiliyor ya

sen dimdik dur sevdalinkam yaptığım bir yanlış yok.
hayatını paylaşacağın insanı elbette tanıyacaksın.
babanla konuşmayı dene canım.
rabbim yar ve yardımcın olsun.
o laf taşıyanlarıda Rabbim kahretsin...

Açmayacaktım konu ama dayanamadım.Beynim iflas etti çünkü. Bilmiyorum,neler anlatıldı.Zaten toplam 3 kez geldi,2 gün kaldı.En son geçen ay geldi,neden hemen söylemediler bilenler ? Sordu annem,tersledi.

Olsun canim uzulme, sen gizliden yurutmeye devam et. Cok daha dikkatli ol tabii ki.
Babanin tepkisi normal degil. Gercegi babana soyleyemeyecegine gore bitirdim de, gec. Kendini suclu hissetme.

Yok gizli kapaklısı kalmadı işin zaten. Allah yardımcım olsun.

Dua ediyorum canım.Elimden gelen başka bir şey yok.Ben kötü bir şey yapmadım.Bunu da hak etmedim ama bu sonucu değiştirmiyor.

Bilmem.Ben de bunun cevabını arıyorum.

Hakikaten boyle birsey olamaz bugunlerde oyle konular aciliyorki soklardayim desem yalan olmaz.Baban bence telafisi asla olmayacak seyler soylemis.Daha onceki soyledigi namussuz kudurmus laflarinida okudum.Gercekten sen kotu hicbirsey yapmamissin.Sevgilin olabilir ne var bunda ya? Ne var yani sanki ne

Cok kizdim simdi babaniza damgalandin ne demek yaa o dedikoducularin da ... seviyosan rahat ol kardesim. Babana bitti de. İns atanirsin da rahat edersin. Bir sure gizli gorusursunuz.

Hey Allah'ım yarabbim o laf taşıyanlar erkek mi diyor şimdi kendine? İnşallah başlarına daha beteri gelir!

Açmayacaktım konu ama dayanamadım.Beynim iflas etti çünkü. Bilmiyorum,neler anlatıldı.Zaten toplam 3 kez geldi,2 gün kaldı.En son geçen ay geldi,neden hemen söylemediler bilenler ? Sordu annem,tersledi.

Ah kuzum ya. Keşke söyleseydin babana biri var görüştüğüm diye çocuk değilsin ki kocaman kadınsın yakında işe başlayacaksın. Başkasından duymak da kızdırmıştır onu, tahmin edebiliyorum nasıl anlattıklarını. Gerçi verdiği tepkiye bakınca neden sakladığını da anlayabiliyorum. Annen ne diyor?

canım benım babamda senınkı gıbı hatta daha da anlayıssız. ablam kacarak evlendı sevdıgıyle ben ıse evlenmeden once babamla küsmustuk ve annemde terk etmıstı onu.. sonra annem dondu ama bn onunla bır hayat ısmemıstım .. bılıyordum kı gıtsem evlılıgımede manı olacak.. senın durumuna gelınce eger sevgılın ıle cıddı ısen omur boyu anlasabılecek pısman olmam dersen babana ıstemeye gelıcekler de ve onune bak. ama degmezse kı bunu anca sen bılırsın babanın gonlunu al bı sekılde ama unutma kı kus kalmakta kolay degıl hakkında hayırlısı olsun arkadasım..

Ahh bu kafalar ah...

Damgalandın derken sanırsın kızı ailesinin şerefini iki paralık etti..

Çok ayıp

Ama bu babalar genel olarak aynı..Hepsi aynı prototip

Yok gizli kapaklısı kalmadı işin zaten. Allah yardımcım olsun.

Dua ediyorum canım.Elimden gelen başka bir şey yok.Ben kötü bir şey yapmadım.Bunu da hak etmedim ama bu sonucu değiştirmiyor.

Sen duadan vazgeçme canım benımmm.
Hak etmediğinide biliyorum az çok tahmin edebiliyorum uslubundan kişiliğini.
Sen yinede zorda olsa konuşmaya çalış babanla anlat ciddi olduğunu
yanlış bişey yapmadığını eminim ikna olacaktır.

Bilmiyorum....

Cok kizdim simdi babaniza damgalandin ne demek yaa o dedikoducularin da ... seviyosan rahat ol kardesim. Babana bitti de. İns atanirsin da rahat edersin. Bir sure gizli gorusursunuz.

Bitti desem de inanmaz.Tek duam inşallah atanırım.

Hey Allah'ım yarabbim o laf taşıyanlar erkek mi diyor şimdi kendine? İnşallah başlarına daha beteri gelir!

Allah kahretsin.Ne diyeyim....

baban kaç yaşında?
oturup konuşsan '' onu seviyorum,ciddi dşünüyoruz,bi tanıssan öyle fikirlerini söylesen '' vs .. :26:

47.... Söyleyemem.Yerin dibine sokar hepten.

Söylesem de aynı şey olacaktı. Annem de üzüldü,arada kaldı yazık.Ne olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…