- Emoji Skoru
- 53.834
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
23 yaşındasın küçükte değilsin ..:26:
3 yıllık evliyim ben yaşıtız ..
baban büyükk tepki vermiş ..
sevgilin için olumsuz mu düşünüyor ..:44:
neden böyle yapıyor .. :44:
Bu ne ya? Yani kendi ailen bunu sana hakmi goruyor anlamadim.Alinma ama damgalandin ne demek? Sanki ne yaptin ya?
Olsun canim uzulme, sen gizliden yurutmeye devam et. Cok daha dikkatli ol tabii ki.Sınavım var ve askerlik aradan çıksın istedik.Ben konuşmam,konuşmayı da düşünmüyorum.Kendisi açarsa anlatırım.
a bitirdim de, gec. Kendini suclu hissetme.
Eder de böyle bir ton tatsızlıktan sonra...
Merhaba.
23 yaşındayım,üniversiteden geçen yıl mezun oldum.Türkçe öğretmeniyim.Atanamadım,10 gün sonra sınava gireceğim tekrar.Canımı dişime takarak çalıştım,her şey yolundaydı ta ki dün akşama kadar...
Üniversitede 4 yıldan beri arkadaşım olan sevgilimle mezun olmamıza 15 gün kala ilişkimize başladık.O atandı,Erzurum'da görev yapıyor.Bir yıldan beri 3 kez gelebildi yanıma.Buraya kadar sorun yok.
Dün akşam babam eve geldiğinde yüzü sinirden kapkara olmuş.Hiç konuşmadı.Biraz oturdu ve.''X'i tanıyor musun ?'' dedi,soyadıyla beraber...Evet dedim.
Nerden dedi,başımı eğdim.''Ben boşa çalışıyorum,yazıklar olsun.''dedi.İş durumunu sordu.Söyledim.
Babam iltihaplı eklem romatizması hastası.Ellerinde kasılmalar oluyor.Doktor ilaçlarını aksatmamasını söylemiş.Eğer içmezse,kalp spazmına varabilirmiş iş.Ve babam bu olayı duyduktan sonra dün bütün ilaçlarını çöpe attı.
''Dua edin bana öleyim.Ben namusum ve şerefim için yaşadım.Ölürsem istediğinizi yaparsınız.Başımı yere eğdin.''dedi.
Annem kim söyledi dedi,onu da tersledi.Ben başkalarını kınardım el ele,kol kola geziyor diye ama aynı haltı bizimki de yiyormuş dedi.Söyleyenler de ''abi sen beş vakit namazında adamsın,söylemesek olmazdı.''demişler.
Babam dün akşam bana ''damgalandın.''dedi. Ya bu işe son verirsin,ya da bu rezilliğe devam edeceksen ölümüm için dua edeceksin dedi.
Ben çok kötüyüm.Zaten söyleyecektim sınavdan sonra.Ne yapacağım bilmiyorum.
Linka inanamıyorum şok oldum.Duyan da sevgilinle her şeyi yapıyorsun zanneder. Kaldı ki yapsan bile o laf taşıyanlara ne? Baban bu kadar tepki verdiğine göre kim bilir nasıl anlattılar. Zaten kırk yılın başında bir görüşüyorsunuz. En son geldiğinde mi görmüşler? Adını falan nerden öğrenmişler?
Tanımıyor ki olumsuz düşünsün.
Olsun canim uzulme, sen gizliden yurutmeye devam et. Cok daha dikkatli ol tabii ki.
Babanin tepkisi normal degil. Gercegi babana soyleyemeyecegine gore bitirdim de, gec. Kendini suclu hissetme.
canım benım çok üzüldümmm senın adına ama babamda aynı senın baban gibi
maalesef aynı şeyleri bende yaşıyorum
Bu namus ne basit bişeymiş nasıl bir başmışki bu hemen yere egiliyor ya
sen dimdik dur sevdalinkam yaptığım bir yanlış yok.
hayatını paylaşacağın insanı elbette tanıyacaksın.
babanla konuşmayı dene canım.
rabbim yar ve yardımcın olsun.
o laf taşıyanlarıda Rabbim kahretsin...
peki bu önyargı neden .. :44:
kız babaları kızlarını paylasmak istemiyorlar ondan mı ? :26:
sen bunları haketmiyorsun ..
Bilmem.Ben de bunun cevabını arıyorum.
Bilmiyorum.Aklında kimse de yok,evlendirmek istediği.
Açmayacaktım konu ama dayanamadım.Beynim iflas etti çünkü. Bilmiyorum,neler anlatıldı.Zaten toplam 3 kez geldi,2 gün kaldı.En son geçen ay geldi,neden hemen söylemediler bilenler ? Sordu annem,tersledi.
Merhaba.
23 yaşındayım,üniversiteden geçen yıl mezun oldum.Türkçe öğretmeniyim.Atanamadım,10 gün sonra sınava gireceğim tekrar.Canımı dişime takarak çalıştım,her şey yolundaydı ta ki dün akşama kadar...
Üniversitede 4 yıldan beri arkadaşım olan sevgilimle mezun olmamıza 15 gün kala ilişkimize başladık.O atandı,Erzurum'da görev yapıyor.Bir yıldan beri 3 kez gelebildi yanıma.Buraya kadar sorun yok.
Dün akşam babam eve geldiğinde yüzü sinirden kapkara olmuş.Hiç konuşmadı.Biraz oturdu ve.''X'i tanıyor musun ?'' dedi,soyadıyla beraber...Evet dedim.
Nerden dedi,başımı eğdim.''Ben boşa çalışıyorum,yazıklar olsun.''dedi.İş durumunu sordu.Söyledim.
Babam iltihaplı eklem romatizması hastası.Ellerinde kasılmalar oluyor.Doktor ilaçlarını aksatmamasını söylemiş.Eğer içmezse,kalp spazmına varabilirmiş iş.Ve babam bu olayı duyduktan sonra dün bütün ilaçlarını çöpe attı.
''Dua edin bana öleyim.Ben namusum ve şerefim için yaşadım.Ölürsem istediğinizi yaparsınız.Başımı yere eğdin.''dedi.
Annem kim söyledi dedi,onu da tersledi.Ben başkalarını kınardım el ele,kol kola geziyor diye ama aynı haltı bizimki de yiyormuş dedi.Söyleyenler de ''abi sen beş vakit namazında adamsın,söylemesek olmazdı.''demişler.
Babam dün akşam bana ''damgalandın.''dedi. Ya bu işe son verirsin,ya da bu rezilliğe devam edeceksen ölümüm için dua edeceksin dedi.
Ben çok kötüyüm.Zaten söyleyecektim sınavdan sonra.Ne yapacağım bilmiyorum.
Yok gizli kapaklısı kalmadı işin zaten.Allah yardımcım olsun.
Dua ediyorum canım.Elimden gelen başka bir şey yok.Ben kötü bir şey yapmadım.Bunu da hak etmedim ama bu sonucu değiştirmiyor.
Hakikaten boyle birsey olamaz bugunlerde oyle konular aciliyorki soklardayim desem yalan olmaz.Baban bence telafisi asla olmayacak seyler soylemis.Daha onceki soyledigi namussuz kudurmus laflarinida okudum.Gercekten sen kotu hicbirsey yapmamissin.Sevgilin olabilir ne var bunda ya? Ne var yani sanki ne
Cok kizdim simdi babaniza damgalandin ne demek yaa o dedikoducularin da ... seviyosan rahat ol kardesim. Babana bitti de. İns atanirsin da rahat edersin. Bir sure gizli gorusursunuz.
Hey Allah'ım yarabbim o laf taşıyanlar erkek mi diyor şimdi kendine? İnşallah başlarına daha beteri gelir!
baban kaç yaşında?
oturup konuşsan '' onu seviyorum,ciddi dşünüyoruz,bi tanıssan öyle fikirlerini söylesen '' vs .. :26:
Ah kuzum ya. Keşke söyleseydin babana biri var görüştüğüm diye çocuk değilsin ki kocaman kadınsın yakında işe başlayacaksın. Başkasından duymak da kızdırmıştır onu, tahmin edebiliyorum nasıl anlattıklarını.Gerçi verdiği tepkiye bakınca neden sakladığını da anlayabiliyorum. Annen ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?