İnşallah herşey yolunda gider Allahn izniyle ve pozitif haber verirsin cnmmerhabalar benimde bugün yumurta kontrollerm başladı hayırlısı bakalım ilk ignemi şimdi vuruldum gonal f 300 verdi bana bide sabah akşam letu 2.5 mg 4 gün kullanıcı bunları cuma tekrar kontrol inşallah hemen yumurtalar istenilen boyuta gelir maddi manevi zor bi süreç gerçekten
Amiiinİnşallah inşallah canım çok teşekkür ederim hepimiz pozitif cvp lar verelim Rabbim kimseleri aratmasın
Oh maşallah gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sagolasin arkadasim.ins bu gruptan baska guzel haberler de aliriztebrikler cnm cok sevindm
Çok şükür ilk denemende pozitf oldu benm ikinci denemem ama olmadı sorun çıktı transferde katateri sokarken kanaman oluyor dedi doktr embriyolari dondurdular cnm sorun çözülsünde geç olsada olur dedm
Ben de gonalf kullaistim 225mg etkili bi ilac.hersey istedigin gibi olur inşaallahmerhabalar benimde bugün yumurta kontrollerm başladı hayırlısı bakalım ilk ignemi şimdi vuruldum gonal f 300 verdi bana bide sabah akşam letu 2.5 mg 4 gün kullanıcı bunları cuma tekrar kontrol inşallah hemen yumurtalar istenilen boyuta gelir maddi manevi zor bi süreç gerçekten
Amin inşallah bende 300 mg kullanıyorum çikolata kisti olduğu için böle kullanalım dedi diğer verdiği ilaç ne için bilemedim bidaha ki gttigimde sorucam bakalımBen de gonalf kullaistim 225mg etkili bi ilac.hersey istedigin gibi olur inşaallah
Amin cnm hayrlsyla ve sağlıkla olsn diye dua ediyorum ztn hep bana ve isteyen herkezeHayirlisini sadece Allah biliyor ve ben surecte hep olumsuzluklarin ardindan guzel haberi aldim.onemli olan hayirli ve dogru olan zamanda olmasi.insasllah hersey istedigin gibi olur
Hayırlı olsun canım bende başladım bugün 8. İğnemi yapıcam cuma kontrol var 10. Gün yeterli değilse devam ederler ki büyük ihtimalle ederler ilkinde de 12 gün vurmuştum iğnemimerhabalar benimde bugün yumurta kontrollerm başladı hayırlısı bakalım ilk ignemi şimdi vuruldum gonal f 300 verdi bana bide sabah akşam letu 2.5 mg 4 gün kullanıcı bunları cuma tekrar kontrol inşallah hemen yumurtalar istenilen boyuta gelir maddi manevi zor bi süreç gerçekten
Ara veriyormusun iğnelere peki şimdi benim cuma kontrol yine şuan 4 günlük iğne verdi o gün yine bidaha ki çağıracağı zamana kadar mı iğne verir? Başka ekstra ilaç içiyor musun?Hayırlı olsun canım bende başladım bugün 8. İğnemi yapıcam cuma kontrol var 10. Gün yeterli değilse devam ederler ki büyük ihtimalle ederler ilkinde de 12 gün vurmuştum iğnemi
Bide ilki neden tutmamış araştırma oldu mu sende canım inşallah ikimizde çok güzel haberler veririz buraya mart bizim ayımız olsun inşallahHayırlı olsun canım bende başladım bugün 8. İğnemi yapıcam cuma kontrol var 10. Gün yeterli değilse devam ederler ki büyük ihtimalle ederler ilkinde de 12 gün vurmuştum iğnemi
Yok ara vermiyorum hergün vuruyorum muayene etikten sonra yeterliyse çatlatma iğnesini sana verecekler onların söylediği saate vuruyorsun en geç 32-36 saat içinde toplanmalı yumurtalarAra veriyormusun iğnelere peki şimdi benim cuma kontrol yine şuan 4 günlük iğne verdi o gün yine bidaha ki çağıracağı zamana kadar mı iğne verir? Başka ekstra ilaç içiyor musun?
İlkinde yumurta iyi değildi denildi diyer ikisi rahimde sıkıntı var dediler tam net sebeb bulunamadıBide ilki neden tutmamış araştırma oldu mu sende canım inşallah ikimizde çok güzel haberler veririz buraya mart bizim ayımız olsun inşallah
Anladım canım çok teşekkürlerYok ara vermiyorum hergün vuruyorum muayene etikten sonra yeterliyse çatlatma iğnesini sana verecekler onların söylediği saate vuruyorsun en geç 32-36 saat içinde toplanmalı yumurtalar
Hadi ya inşallah bu sefer tutar canım nereye gidiyorsun sen Dr kimİlkinde yumurta iyi değildi denildi diyer ikisi rahimde sıkıntı var dediler tam net sebeb bulunamadı
Rica ederim inşallah güzel haberler alırız büyük ihtimalle ay başında transfer olurum ben iki embriyo transfer edicem ya sen?Anladım canım çok teşekkürler
Ben yurt dışındayım Almanya ya sen ?Hadi ya inşallah bu sefer tutar canım nereye gidiyorsun sen Dr kim
İzmir bende bende iki embriyo istiyorum ama ilk denemem ve yaş 26 koymayabilir yinede şansımı deneyip rica edicem bakalım aramızda tam bi hafta var bakalım hayırlı haberler veririz inşallahBen yurt dışındayım Almanya ya sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?