Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

İzmir bende bende iki embriyo istiyorum ama ilk denemem ve yaş 26 koymayabilir yinede şansımı deneyip rica edicem bakalım aramızda tam bi hafta var bakalım hayırlı haberler veririz inşallah
Doğru Türkiye de ilk denemeye koymiyorlar bende ilk iki tekti 3. 2 embriyoydu 25 yaşla başladım şimdi 27 olacam

Kontrolden geliyorum iğnelere ve femera letu devam salı günü tekrar kontrol

Ben 2. Ve 3. Gün öyledim Dr aradım normal dedi ağrın varsa ağrı kesici içebilirsin dedi. Bn 5. Günümdeyim bugün sen tam 1 hafta öndesin

Ben 2. Ve 3. Gün öyledim Dr aradım normal dedi ağrın varsa ağrı kesici içebilirsin dedi. Bn 5. Günümdeyim bugün sen tam 1 hafta öndesin
Evet biliyorum normal olduğunu geçen defada aynısı olmuştu şu son günler dayanacak gibi değil, doğru aramızda 6 gün var :)

Evet biliyorum normal olduğunu geçen defada aynısı olmuştu şu son günler dayanacak gibi değil, doğru aramızda 6 gün var :)
Deme öyle ya içiyor musun peki ağrı kesici çalışıyor musun bu arada rapor falan mı korktum şimdi ya

Deme öyle ya içiyor musun peki ağrı kesici çalışıyor musun bu arada rapor falan mı korktum şimdi ya
Yok almiyorum canım çok şükür çalışmiyorum evdeyim korkma kız herkeste farklı öyle dayanılmayacak bir ağrı değil:) sen çalışıyormusun

Yok almiyorum canım çok şükür çalışmiyorum evdeyim korkma kız herkeste farklı öyle dayanılmayacak bir ağrı değil:) sen çalışıyormusun
Ewet bn çalışıyorum hemde vardiyalı haftaya gündüze gelcem de sonra izin almayı düşünüyorum opü için gececi oluyorum çünkü o hafta transferden sonra ne kadar yattın sen bi oncekilerde

Ewet bn çalışıyorum hemde vardiyalı haftaya gündüze gelcem de sonra izin almayı düşünüyorum opü için gececi oluyorum çünkü o hafta transferden sonra ne kadar yattın sen bi oncekilerde
Ben ilk iki yatmadım transfer günü dinlendim sadece ama en son 4 gün hep uzandım kalkmadım hiç doktorlar normal hayata dönebilirsiniz diyor ama ben inanıyorum dikkat etmek lazım bu sefer en az bir hafta uzanırım hiç kalkmam ihtiyaçtan başka

Bende öyle duydum ihtiyaç dışı kalkmayın 4 5 gün diyorlar rapor alıcam zaten bnde kaç cm olmuş yumurtaların

Bende öyle duydum ihtiyaç dışı kalkmayın 4 5 gün diyorlar rapor alıcam zaten bnde kaç cm olmuş yumurtaların
Söylemedi ki sadecek yeterince büyümemiş dedi :/ sana erken randevu yapmışlar benim dün 10. Günümdü öyle yaptıkar benim bildiğimde 3-4 gün içinde muayene olmak lazım bende yapmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…