Doğru Türkiye de ilk denemeye koymiyorlar bende ilk iki tekti 3. 2 embriyoydu 25 yaşla başladım şimdi 27 olacamİzmir bende bende iki embriyo istiyorum ama ilk denemem ve yaş 26 koymayabilir yinede şansımı deneyip rica edicem bakalım aramızda tam bi hafta var bakalım hayırlı haberler veririz inşallah
Rica edicem umarım koyarlarDoğru Türkiye de ilk denemeye koymiyorlar bende ilk iki tekti 3. 2 embriyoydu 25 yaşla başladım şimdi 27 olacam
İnşallah canım ama ikiz istiyorum deme şansım yüksek olur deRica edicem umarım koyarlar
Ya ikiz istiyorum dicektim iyiki uyardın tamm öle derim cokk saolİnşallah canım ama ikiz istiyorum deme şansım yüksek olur de
Rica ederim bende diyer arkadaşlardan duydum öyle diyince yapmiyorlar diye ondanYa ikiz istiyorum dicektim iyiki uyardın tamm öle derim cokk saol
Senin nasıl geçti kontrolRica ederim bende diyer arkadaşlardan duydum öyle diyince yapmiyorlar diye ondan
Benimde aynı küçük yumurtalar daha dedi Çarşamba tekrar kontrol :)Senin nasıl geçti kontrol
İnşallah inşaallah canım ya
Dünden beri karnım şişti ağrım da var baya sende var mi birşey benim bugün 10. Gündü senin?İnşallah inşaallah canım ya
Evet biliyorum normal olduğunu geçen defada aynısı olmuştu şu son günler dayanacak gibi değil, doğru aramızda 6 gün var :)Ben 2. Ve 3. Gün öyledim Dr aradım normal dedi ağrın varsa ağrı kesici içebilirsin dedi. Bn 5. Günümdeyim bugün sen tam 1 hafta öndesin
Deme öyle ya içiyor musun peki ağrı kesici çalışıyor musun bu arada rapor falan mı korktum şimdi yaEvet biliyorum normal olduğunu geçen defada aynısı olmuştu şu son günler dayanacak gibi değil, doğru aramızda 6 gün var :)
Yok almiyorum canım çok şükür çalışmiyorum evdeyim korkma kız herkeste farklı öyle dayanılmayacak bir ağrı değil:) sen çalışıyormusunDeme öyle ya içiyor musun peki ağrı kesici çalışıyor musun bu arada rapor falan mı korktum şimdi ya
Ewet bn çalışıyorum hemde vardiyalı haftaya gündüze gelcem de sonra izin almayı düşünüyorum opü için gececi oluyorum çünkü o hafta transferden sonra ne kadar yattın sen bi oncekilerdeYok almiyorum canım çok şükür çalışmiyorum evdeyim korkma kız herkeste farklı öyle dayanılmayacak bir ağrı değil:) sen çalışıyormusun
Ben ilk iki yatmadım transfer günü dinlendim sadece ama en son 4 gün hep uzandım kalkmadım hiç doktorlar normal hayata dönebilirsiniz diyor ama ben inanıyorum dikkat etmek lazım bu sefer en az bir hafta uzanırım hiç kalkmam ihtiyaçtan başkaEwet bn çalışıyorum hemde vardiyalı haftaya gündüze gelcem de sonra izin almayı düşünüyorum opü için gececi oluyorum çünkü o hafta transferden sonra ne kadar yattın sen bi oncekilerde
Bende öyle duydum ihtiyaç dışı kalkmayın 4 5 gün diyorlar rapor alıcam zaten bnde kaç cm olmuş yumurtalarınBen ilk iki yatmadım transfer günü dinlendim sadece ama en son 4 gün hep uzandım kalkmadım hiç doktorlar normal hayata dönebilirsiniz diyor ama ben inanıyorum dikkat etmek lazım bu sefer en az bir hafta uzanırım hiç kalkmam ihtiyaçtan başka
Söylemedi ki sadecek yeterince büyümemiş dedi :/ sana erken randevu yapmışlar benim dün 10. Günümdü öyle yaptıkar benim bildiğimde 3-4 gün içinde muayene olmak lazım bende yapmiyorlarBende öyle duydum ihtiyaç dışı kalkmayın 4 5 gün diyorlar rapor alıcam zaten bnde kaç cm olmuş yumurtaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?