Benim sebebi ondandır başkada bir sıkıntı yok dedi toktorum inşallah bu sefer olur. Dediğini yap canım kolay değil okadar çekiyoruz maddi manevi yok oluyo insanBende yapısıklıklardan dolayı laparoskopi oldum sonra hsg çekildim tüplerim hsg sırasında acıldı ama birtürlü normal yoldan hamile kalmadım.en son bu ay tüp bebek yaptık oda olumsuz sonuçlandı bugün.2 ay sonra gel dedi doktorum dondurulmuşlarım var 2 tane.ndn tutmadı hiçbişi sölemedi.testte istemedi.bende israil aruh diye bir doktor varmış izmirdeyim ona gidip derdimi anlatcam basarısız tüp bebek tedavisi snrasında ne test gerekiyorsa yaptırmak istiyorum.en azından 2 ay snraya hazırlanmak istiyorum
hadi hayırlı olsun tedavin canımMerhaba benimde çukulata kistim var 2,5 cm daha çok başındayız tabi tedavinin
transferin olmuştu galiba sonuç aldınmı canm merak ettim hersey yolundadır ınşllahBen uludağ ünv gidiyorum cnm ilk tüp bebek yaptırdgmda öyle yapmadılar 3 ay geçici menapoza soktular snra tedaviye başladılar ama tutmadı snra amelyt olmak zorunda kaldm amlyttan snra kist tekrarladı malesf şuan ikinci tüp bebek tedavisine başladım cnm
Olmadı malsf cnm transfer sırasında ağrım çok oldu katateri sokarken kanama oluyor zorlanyrm dedi doktr transfer 2. Adetımde çağırdı deneme yapçakmış gene aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi bende sorun çözülsün de transferin acelesi yok dedm cnm embriyolari dondurdulartransferin olmuştu galiba sonuç aldınmı canm merak ettim hersey yolundadır ınşllah
hayırlısı olsun cnm bidahaki sefere sorunsuz gecer inşallah ve guzel sonuca ulasırsınOlmadı malsf cnm transfer sırasında ağrım çok oldu katateri sokarken kanama oluyor zorlanyrm dedi doktr transfer 2. Adetımde çağırdı deneme yapçakmış gene aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi bende sorun çözülsün de transferin acelesi yok dedm cnm embriyolari dondurdular
canm senn sonucun ne oldu hayırlı haberler almıssındır ınşallahBenim de pazar toplandi.sadece sag tarafta vardi zaten o da 8tanesi de dollendi.ucuncu gunu sorduk geriye yedi kalmis.doktorum dort tanesinin iyi kalite oldugunu soyledi
İnşallah cnm amiin. Sen hangi asamadaydnhayırlısı olsun cnm bidahaki sefere sorunsuz gecer inşallah ve guzel sonuca ulasırsın
ben asılama yaptırdım negatif canm rapor cıktı şşimdi bu ay tup bebege baslıcam hayırlısıylaİnşallah cnm amiin. Sen hangi asamadaydn
Hadi hayrlsiyla ilk ve son olur cnmben asılama yaptırdım negatif canm rapor cıktı şşimdi bu ay tup bebege baslıcam hayırlısıyla
inşallah canm sağol hepimizin son olur inşallahHadi hayrlsiyla ilk ve son olur cnm
canm senn sonucun ne oldu hayırlı haberler almıssındır ınşallah
Oh maşallah gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınBugun 12.gunum dun test yaptirdim canim.sonucu bugun cikti.87cikti.degere gore hamileyim ama bakalim ins deger katlanirsa rahatliycam
Tebrikler cnm katlanır inşallah rahat ol ilk denemen miydiBugun 12.gunum dun test yaptirdim canim.sonucu bugun cikti.87cikti.degere gore hamileyim ama bakalim ins deger katlanirsa rahatliycam
Tebrikler cnm katlanır inşallah rahat ol ilk denemen miydi
Çok şükür ilk denemende pozitf oldu benm ikinci denemem ama olmadı sorun çıktı transferde katateri sokarken kanaman oluyor dedi doktr embriyolari dondurdular cnm sorun çözülsünde geç olsada olur dedmSagol canim ins.Evet ilk denememdi.iki embriyo transfer edilmisti
tebrikler cnm cok sevindmBugun 12.gunum dun test yaptirdim canim.sonucu bugun cikti.87cikti.degere gore hamileyim ama bakalim ins deger katlanirsa rahatliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?