Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Benim sebebi ondandır başkada bir sıkıntı yok dedi toktorum inşallah bu sefer olur. Dediğini yap canım kolay değil okadar çekiyoruz maddi manevi yok oluyo insan

transferin olmuştu galiba sonuç aldınmı canm merak ettim hersey yolundadır ınşllah

transferin olmuştu galiba sonuç aldınmı canm merak ettim hersey yolundadır ınşllah
Olmadı malsf cnm transfer sırasında ağrım çok oldu katateri sokarken kanama oluyor zorlanyrm dedi doktr transfer 2. Adetımde çağırdı deneme yapçakmış gene aynısı olursa histeroskopi yaparz dedi bende sorun çözülsün de transferin acelesi yok dedm cnm embriyolari dondurdular

hayırlısı olsun cnm bidahaki sefere sorunsuz gecer inşallah ve guzel sonuca ulasırsın

Sagol canim ins.Evet ilk denememdi.iki embriyo transfer edilmisti
Çok şükür ilk denemende pozitf oldu benm ikinci denemem ama olmadı sorun çıktı transferde katateri sokarken kanaman oluyor dedi doktr embriyolari dondurdular cnm sorun çözülsünde geç olsada olur dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…