İnşallah çok güzel haberler la herkeze umut olurum asamaları çok merak ediyorum bunun hakkının bilgi verebilen arkadaşlar olursa çok sevinirimHayırlı olsun tedavin cnm, ameliyat son çare olarak görülüyor ama bazı doktorlar çok hevesli nedense, dediğin gibi doğru doktorlarla tedavi çok önemli gerçekten, güzel haberlerini bekliyoruz
İğneleri 10-12 gün civarı, kişiden kişiye değişiyor, kullanıyorsun tazemi olcak dondurulmuşmu? Ona göre taze ise yumurta toplamadan sonra 3-5 gün içinde transfer olur dondurulmuş olacaksa diğer adetle 18. Gün civarı transfer oluyor, merak ettiğin varsa sorabilirsinİnşallah çok güzel haberler la herkeze umut olurum asamaları çok merak ediyorum bunun hakkının bilgi verebilen arkadaşlar olursa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim bilgiler için merak ettiğim şu aslında bana şimdi Dr ginara doğum kontrol verdi bu ay 6 şubatta da iğne vurucak regli olucak miyim nasıl olucakİğneleri 10-12 gün civarı, kişiden kişiye değişiyor, kullanıyorsun tazemi olcak dondurulmuşmu? Ona göre taze ise yumurta toplamadan sonra 3-5 gün içinde transfer olur dondurulmuş olacaksa diğer adetle 18. Gün civarı transfer oluyor, merak ettiğin varsa sorabilirsin
Evt reglinin 2. Veya 3. Günü başlanıyor ama uzun protokol olacaksa ilacın 21. Günü başlarsın, Kaçıncı gün oluyor?Çok teşekkür ederim bilgiler için merak ettiğim şu aslında bana şimdi Dr ginara doğum kontrol verdi bu ay 6 şubatta da iğne vurucak regli olucak miyim nasıl olucak
Ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu.Çok teşekkür ederim cvplarin için
Bende de var ben iki kere ameliyat oldum 6 ay tedavi gördüm 3 kere tüp bebek denedim şimdi 4. Denememe başladım ama türkiyede farklı anlatılıyor çikolata kisti deyip geçiyorlar benim çok farklı bir durum daha önce hiç duymamıştım
Merhaba kızlar bende Şubat sonu gibi ikinci deneme için başlayacağım. Elimizden geldiği kadar süreci paylaşalım. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.
Endometriozis (çikolata kisti) diliyor yani bendeki o türk doktorları bana zararsız dedi ama öyle olmadıFarkli anlatiliyor derken nasil yani canim.bilmedigimiz bisey varsa biz de ogrenelim
Detayli guzel yaziymis sagolasin.Benim gittigim doktorlarin hicbiri onemsiz oldugunu soylemedi.tam tersine korkuttular bile beni.yani o kadar da hafife alinmiyor aslinda.ameliyatta sonra tekrar buyuyebilir dediler buyudu, cok buyurse patlayabilir dediler patladi.o tarafta yumurta olsumuna engel olur dediler oldu.sol tarafimda hic yumurta olusmuyor.yani gercekten cok tehlikeli cikolata kisti.adi gibi tatli dgl:)
İşin tuhaf yanı benim yumurtada bir sorun yok yazıda olduğu gibi ay hali olduğum zaman içe akıyor oda yapışkanlık yapıyor tabi buda hamile kalmayı engeliyorDetayli guzel yaziymis sagolasin.Benim gittigim doktorlarin hicbiri onemsiz oldugunu soylemedi.tam tersine korkuttular bile beni.yani o kadar da hafife alinmiyor aslinda.ameliyatta sonra tekrar buyuyebilir dediler buyudu, cok buyurse patlayabilir dediler patladi.o tarafta yumurta olsumuna engel olur dediler oldu.sol tarafimda hic yumurta olusmuyor.yani gercekten cok tehlikeli cikolata kisti.adi gibi tatli dgl:)
Sağol canım. Seninde hakkında hayırlısı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Tedavin hayirli olsun ins.Benim de transfer oldu bugun 8.gunum sonucu bekiyrm 4gun kaldi
Bende yapısıklıklardan dolayı laparoskopi oldum sonra hsg çekildim tüplerim hsg sırasında acıldı ama birtürlü normal yoldan hamile kalmadım.en son bu ay tüp bebek yaptık oda olumsuz sonuçlandı bugün.2 ay sonra gel dedi doktorum dondurulmuşlarım var 2 tane.ndn tutmadı hiçbişi sölemedi.testte istemedi.bende israil aruh diye bir doktor varmış izmirdeyim ona gidip derdimi anlatcam basarısız tüp bebek tedavisi snrasında ne test gerekiyorsa yaptırmak istiyorum.en azından 2 ay snraya hazırlanmak istiyorumİşin tuhaf yanı benim yumurtada bir sorun yok yazıda olduğu gibi ay hali olduğum zaman içe akıyor oda yapışkanlık yapıyor tabi buda hamile kalmayı engeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?