Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Söylemedi ki sadecek yeterince büyümemiş dedi :/ sana erken randevu yapmışlar benim dün 10. Günümdü öyle yaptıkar benim bildiğimde 3-4 gün içinde muayene olmak lazım bende yapmiyorlar
Canım sende iğneleri vurulurken kanama oldu mu hiç 6. Gün bügün benim kanama var biraz Dr rahim duvarındandir dedi ama çok korkuyorum

Canım sende iğneleri vurulurken kanama oldu mu hiç 6. Gün bügün benim kanama var biraz Dr rahim duvarındandir dedi ama çok korkuyorum
Yok olmadı hiç akıntı çok var ama kanama yok korkma canım bazen oluyor normal. Nasılsın bu arada ağrın falan var mı karnın şişti mi benim gibi ?

Benim hikayem de şöyle 12 haftalık bir düşük yaptım kürtaj oldum ne olduysa ondan sonra başladı zaten rutin muayene de 5cm civarında çikolata kisti çıktı takip edelim dediler büyümedi de kuculmedi de bu zamana kadar hormon tahlillerim iyi çıkıyor yumurta rezervim de öyle Hsg çektirdim onda da bir sıkıntı çıkmadı . Denemeleri devam ettik Tabi ama ne gelen var ne giden hesabı :) eşimde sperm testi verdi bi sıkıntı yok . Bugün itibariyle doktorum asilamaya başlattı adetimin 3 . Günü iğne yapıldı inşallah sonuç pozitif olur . Var mı böyle kist varken aşılması tutan

İnşallah çok güzel haberler verirsin canım inşallah pozitif sonuçlanir burda bebişinı bekleriz hepbir ben tup bebek deneyenlerdenim aşılama hiç düşünmedim ama sen pozitif düşün herşey güzel olsun pozitif te sonuçlansin inşallah

Âmin canım inşallah herşey gönlümüzce olur rabbim isteyen herkese çifter çifter versin inşallah sağlıklı bebisler

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Günaydın canım nasılsın gittin mi dr ne dediler ?? Benim ağrım 8-9. Gün başladı
Günaydın tatlım 4 te randevum kanamam tamamen kesildi çok şükür ağrı bende hiç yokta merak ettim ya bugün 8. Gün ignemi vurcam bakalim sen nasılsın

Günaydın tatlım 4 te randevum kanamam tamamen kesildi çok şükür ağrı bende hiç yokta merak ettim ya bugün 8. Gün ignemi vurcam bakalim sen nasılsın
Benim şimdiye kadar ağrım çok kötü değildi ama bu gece uyuyamadım şimdi de var baya yüz üstü uyuyorum belki ondandır ama artık alınma zamanıgeldi yarın 15.gün

Benim şimdiye kadar ağrım çok kötü değildi ama bu gece uyuyamadım şimdi de var baya yüz üstü uyuyorum belki ondandır ama artık alınma zamanıgeldi yarın 15.gün
15 mi yaa of benim daha çok var ozman beklemek çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…