benim dr da önerdi banada mantıklı geldi ama özele gitmiyorum diye içimde hep bi kuşku var acaba doğrumu yapıyo doktor diye
bende okuyorum meryem suresini inşallah olumlu sonuçlanır ne mutlu ablanıza rabbim bizede nasip eder inşallah
Ben konyada ozel bi tup bebek mrrkeziyle bende de tam tersine ozel oldugu icin kiste ragmen hemen tup bebek yapalim deyince guvenilir gelmemisti.zaten sonra kist yirtilmasi oldu şiddetli agriyla hastanede yattim.yimurtaliklarin etrafinda sıvı birikmisti acil amrliyat hayati tehliken olabilir filan deyince ankarada bi prof buldum.o da su anda bi sorun yok dedi.insan kime guvenecegini bilemiyor
evet ne yazıkki kime güvenecegimizi bilmiyoruz o yuzden bütün vaktim internette geciyor bi umut bi fikir arıyor insan hakkımızda hayırlısı olur inşallahBen konyada ozel bi tup bebek mrrkeziyle bende de tam tersine ozel oldugu icin kiste ragmen hemen tup bebek yapalim deyince guvenilir gelmemisti.zaten sonra kist yirtilmasi oldu şiddetli agriyla hastanede yattim.yimurtaliklarin etrafinda sıvı birikmisti acil amrliyat hayati tehliken olabilir filan deyince ankarada bi prof buldum.o da su anda bi sorun yok dedi.insan kime guvenecegini bilemiyor
Benmde kistim 5.5 ve 6 cm di fakültede tüp bebek yaptrdm aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptılar cnm ama eğer dondurma şansın varsa bnce dondurup amlyt ol snra transfer olsn cnmAmeliyat olmayi dusunmuyrm su anda.uzun protokol tup bebek tedavisine basladim 14gun once adetin 21.gunu.kistle ilgili bi sıkıntı olursa da dondurma imkani olursa embriyo olustuktan sonea laparoskopi olup iyilestigim gibi onu koydurma gibi secenek de sunmustu doktorum.Alkah hangisini nasip ederse artik.kistin olumsuz etkiledigini duydum ben de ama ben cok pozitifim su anda zihnen.ablamin 12cmdi kisti.10yil olmadi ikinci cocugu.tup bebege baslayacagi ay normal yolla hamile kaldi.ve o buyuk kistle normal dogum yapti.kisti 7cme dusmustu en son.surekli meryem suresini okumuştum diyordu bi sorun cikmasin diye.Allah dileyince oluyor
Ben uludağ ünv gidiyorum cnm ilk tüp bebek yaptırdgmda öyle yapmadılar 3 ay geçici menapoza soktular snra tedaviye başladılar ama tutmadı snra amelyt olmak zorunda kaldm amlyttan snra kist tekrarladı malesf şuan ikinci tüp bebek tedavisine başladım cnmdr um banada öyle dedi ama yaparmı bilmiyorum seninki tuttumu sen oylemi yaptın ve nerde yaptırdın canm.. bana asılama zorunlu dedi malesef ya tüplerin kapalı olacak yada ameliyat olmak gerekiyomus direk tup bebek için
Kistin tek tarafta olması çok iyi cnm sağdaki yumurtalr iyi gelişmiş çok şükür kaliteli olsn da az çok olmasada olur yarn haber ver cnm benmde cuma kontrlm varBen de basladim tup bebek tedavisine dol 9cm kist oldugu icin hic yumurta yok sagdaki yumurtalar iyi gelismis dedi doktor.yarin tekrar kontrolum var ona gore yumurta toplanacsk benim de
benim daha yeni başlıycak tedavim cnm, ama transfer öncesi lucrin depot önerdi doktorum, bebeğe yan etkisi olurmu diye korkuyorum, önceki tedavimde kist aspirasyonu yapıldı, şimdi daha küçük olduğu için yapılmaz heralde..
Bence faydası olmuştur cnm ben okadr uzun süre içmedim yeni aldm ama inş faydası olur. İnş herşey yolunda gider hayrlsyla cnm kaç yumurtan oldugnu söyledimiSahi unuttum ben de tedaviye baslamadan bir ay ari sutu ictim duzenli olarak.faydasi oldu mu bilmiyrm ama.tedaviye baslayali 8gun oldu bugun de kontrol etti doktorum.yumurtalarin gelisimi iyi dedi.pazar sabahi yumurta toplamam islemim var
Aynen koenzmde kullanan çok. olur inş cnm stres yapma fazlaSagolun kzlar bende folik asit kullanıyorum bide balik yagi hapiyla koq10 alicam onları duydum inşallah faydasi olur
canım uzun protokolde az dozda kullanılıyor ama bana menopoza sokmak için verilcek transfer öncesi kist etkileri azalsın diye, 3 aylık etkisi olan bir iğne olcak, bir aylık kullanılanılanıda var, vitamin olarak elevit, omega 3, ve d vitamini kullanıyorum cnmİnşallah canm lucrin ne için kisa surelimi kullaniliyo bana dr um bişey soylemedi daha asilama dan zaten umutsuz oldugu icin sizler vitamin fln kullaniyimusunuz yumurta kalitesi için kendimce biseyler yapiyim diyorum dr u beklemeden
hayırlı olsun cnm 8 iyi bir sayı inş. hepsi döllenir, ben daha iğnelere yeni başladım, transferin hemen olacakmı , hangi merkezdi senin?G gamer123 B bebegim-gel bugun yumurta toplama islemim yapildi arkadaslar.8yumurta toplamislar.siz ne asamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?