Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

Ben konyada ozel bi tup bebek mrrkeziyle bende de tam tersine ozel oldugu icin kiste ragmen hemen tup bebek yapalim deyince guvenilir gelmemisti.zaten sonra kist yirtilmasi oldu şiddetli agriyla hastanede yattim.yimurtaliklarin etrafinda sıvı birikmisti acil amrliyat hayati tehliken olabilir filan deyince ankarada bi prof buldum.o da su anda bi sorun yok dedi.insan kime guvenecegini bilemiyor

evet ne yazıkki kime güvenecegimizi bilmiyoruz o yuzden bütün vaktim internette geciyor bi umut bi fikir arıyor insan hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Benmde kistim 5.5 ve 6 cm di fakültede tüp bebek yaptrdm aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptılar cnm ama eğer dondurma şansın varsa bnce dondurup amlyt ol snra transfer olsn cnm

dr um banada öyle dedi ama yaparmı bilmiyorum seninki tuttumu sen oylemi yaptın ve nerde yaptırdın canm.. bana asılama zorunlu dedi malesef ya tüplerin kapalı olacak yada ameliyat olmak gerekiyomus direk tup bebek için

dr um banada öyle dedi ama yaparmı bilmiyorum seninki tuttumu sen oylemi yaptın ve nerde yaptırdın canm.. bana asılama zorunlu dedi malesef ya tüplerin kapalı olacak yada ameliyat olmak gerekiyomus direk tup bebek için
Ben uludağ ünv gidiyorum cnm ilk tüp bebek yaptırdgmda öyle yapmadılar 3 ay geçici menapoza soktular snra tedaviye başladılar ama tutmadı snra amelyt olmak zorunda kaldm amlyttan snra kist tekrarladı malesf şuan ikinci tüp bebek tedavisine başladım cnm

Ben de basladim tup bebek tedavisine dol 9cm kist oldugu icin hic yumurta yok sagdaki yumurtalar iyi gelismis dedi doktor.yarin tekrar kontrolum var ona gore yumurta toplanacsk benim de​

Ben de basladim tup bebek tedavisine dol 9cm kist oldugu icin hic yumurta yok sagdaki yumurtalar iyi gelismis dedi doktor.yarin tekrar kontrolum var ona gore yumurta toplanacsk benim de​
Kistin tek tarafta olması çok iyi cnm sağdaki yumurtalr iyi gelişmiş çok şükür kaliteli olsn da az çok olmasada olur yarn haber ver cnm benmde cuma kontrlm var

Ins bskslim gideyim de yazarim.bi arkadas daha vardi kisti olan. G gamer123 muydu tedavisi ne assamadaki acaba
benim daha yeni başlıycak tedavim cnm, ama transfer öncesi lucrin depot önerdi doktorum, bebeğe yan etkisi olurmu diye korkuyorum, önceki tedavimde kist aspirasyonu yapıldı, şimdi daha küçük olduğu için yapılmaz heralde..

Biz hrp iyi ihtimali dusunelim.ama ben doktora ozellikle sordum sakincasi varmi diye.hayir engel dgl dedi.cikolata kisti konusunda uzman olunca guvendim ben de.ins iyi haberler veririm umit olur hepimize

İnşallah canm lucrin ne için kisa surelimi kullaniliyo bana dr um bişey soylemedi daha asilama dan zaten umutsuz oldugu icin sizler vitamin fln kullaniyimusunuz yumurta kalitesi için kendimce biseyler yapiyim diyorum dr u beklemeden

Benimki uzun protokol tup bebek canim.adetin 21.gunu basladim lucrine adetin ucuncu gunu gittigimde muayene edip yumurta gelistirici gonalf yazdi.lucrinin dozunu da yariya dusurdu.ben intte yaptigim arastirmalara gore kahve yumurta kalitesini cok etkiliyor diye hergun ictigim kahveyi biraktim.bir de nar suyu diyorlar.avakadonin rahim icin etkilerinede bak int.ten

İnşallah hayrlsyla güzel haberler veririz hepimiz bu arada vitamin olarak ben folik asit ve balık hapı kullanıyorum bide arı sütü bal propolis polen karisimi kullanıyorum

Sahi unuttum ben de tedaviye baslamadan bir ay ari sutu ictim duzenli olarak.faydasi oldu mu bilmiyrm ama.tedaviye baslayali 8gun oldu bugun de kontrol etti doktorum.yumurtalarin gelisimi iyi dedi.pazar sabahi yumurta toplamam islemim var

Sahi unuttum ben de tedaviye baslamadan bir ay ari sutu ictim duzenli olarak.faydasi oldu mu bilmiyrm ama.tedaviye baslayali 8gun oldu bugun de kontrol etti doktorum.yumurtalarin gelisimi iyi dedi.pazar sabahi yumurta toplamam islemim var
Bence faydası olmuştur cnm ben okadr uzun süre içmedim yeni aldm ama inş faydası olur. İnş herşey yolunda gider hayrlsyla cnm kaç yumurtan oldugnu söyledimi

Sagolun kzlar bende folik asit kullanıyorum bide balik yagi hapiyla koq10 alicam onları duydum inşallah faydasi olur

İnşallah canm lucrin ne için kisa surelimi kullaniliyo bana dr um bişey soylemedi daha asilama dan zaten umutsuz oldugu icin sizler vitamin fln kullaniyimusunuz yumurta kalitesi için kendimce biseyler yapiyim diyorum dr u beklemeden
canım uzun protokolde az dozda kullanılıyor ama bana menopoza sokmak için verilcek transfer öncesi kist etkileri azalsın diye, 3 aylık etkisi olan bir iğne olcak, bir aylık kullanılanılanıda var, vitamin olarak elevit, omega 3, ve d vitamini kullanıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…