Çikolata kisti hastası olup tüp bebek yaptıranlar

hayırlı olsun cnm 8 iyi bir sayı inş. hepsi döllenir, ben daha iğnelere yeni başladım, transferin hemen olacakmı , hangi merkezdi senin?

Sagol canim ins dolenme sali gunu belli olacak.bi sorun olmazsa transfer olacak ins.ben ankara cebeci tipta tedavi oldum islemleri genart tup bebek merkezinde yapiyorlar.

İnşallah cnm ya ilk tedavim de transfer çok zor geçmişti ağrıdan bayılıyodum inş bu sefer öyle olmam
Ben 3 kez transfer yaşadım bir tanesi rahat gecti iki tanesi acı oldu herkes rahat geciriyor halbuki, çokmu kasıyoruz acaba

Ben 3 kez transfer yaşadım bir tanesi rahat gecti iki tanesi acı oldu herkes rahat geciriyor halbuki, çokmu kasıyoruz acaba
Aynen herkez rahat geçiriyor ben kisten oldugnu düşünmüştüm ama kisti olanlar bile bukadr acı çekmemiş ben ağrım olduğu için çok kasmistim kendmi

Kızlar benöde çikolata listim var inş şumatda transferim olcak hersey yolunda giderse3

Senin yumurta toplama ne zamandi.benim transfer de cuma gunu olacak besinci gun.kac embriyo olustu senin
Salı günüydü opu cnm 14 toplandı 10 u döllenmiş 8 ı iyiymiş. Senin ne zamn toplandı cnm kaç tane dollendi

Benim de pazar toplandi.sadece sag tarafta vardi zaten o da 8tanesi de dollendi.ucuncu gunu sorduk geriye yedi kalmis.doktorum dort tanesinin iyi kalite oldugunu soyledi
Çok iyi canm tek tarafta olmasına rağmen ben sorun olmazsa iki tane transfer etmelerini söylucem yine :)

Merhabalar; bende hikayemi paylaşmak istedim sizlerle umarım birbirimize yardımımiz olur öncelikle Allah isteyen herkeze hayırlısıyla sağlıkla bir ewlat nasip eylesin ben ewlenmeden önce bi çikolata kisti ameliyato geçirdim o zman Dr çocuğun olduğunda kurtulacaksın bunlardan demişti ewlendikten 2 ay sonra tüm kontrollerime rağmen çikolata kistlerim yine büyümüş ve bi ameliyat kararı daha alınmıştı benim için ilk ameliyatı devlet hastanesinde kistim patladığı için olmuştum 2. Yanlış Dr seçimi ve yanlış kararla oldum Dr keşke ameliyat etmeseydim dediğinde onu öldürmek istemiştim çünkü sorun artık sadece yumurtaliklarimda değil bagirsaklarimada sıçramışti tüm yapışıklik bağırsaklarımi sarmış ameliyatima genel cerrah devam etmişti 18 gün hastanede ng ile yatıp çok kötü zamanlar geçirdim çok şükür suan iyiyim Dr seçimleri o kadar önemli ki ameliyattan sonra genel cerrah hamile kalmamı yasakladı 1 yilda öyle kaybım oldu üstene 1 yil denedik hiç bi sonuç elde edemedik ızmirdeki özel devlet tüm Dr gttim hepsi güvensiz hepsi bambaşka şeyler söylediler benim için son gttigim 3 Dr tüp bebek dediğinde artık benimde bı karar almam gerekiyordu bu kararı almadan önce bi çok ilaç kullanıp yine normal yolla denedik tabi sonuç yine olmayınca 8 gün önce karar verdiğim ve şuan sonuna kadar güvendiğim benim her konuda aydınlatip dinleyen her soruma bıkmadan sıkılmadan cvp veren Dr Dilek aslan la tüp bebek tedavisi görmeye karar verdim ilk muayene gttigimde eşimden ve benden bi çok test istedi bunları yaptırıp reglinin 2. Günü gel dedi yaptırıp gttik eşimde hiç sorun yoktu benimde sadece çikolata kistim vardı sol yumurtaligimda 3 cm bana uzun protokol uygulayacağıni soledi ve ginara ve vinalac yazıp yolladı 6 şubat ta bi iğne vurulucaksin gel dedi şimdi 6 şubatı bekliyorum ilk denemem umarım herşey çok güzel olur korkuyorum ama sonucunun iyi olacağına gerçekten inanıyorum içimde hep tüp bebek sayesinde bi ewladim olacak hissi vardı şimdi bu yola bende girdim aşamaları çok merak ediyorum yaşayan arkadaşlar ne olur ben ve benim gibi arkadaşları aydınlatın birazda olsun bilgi sahibi olmuş olalım

Hayırlı olsun tedavin cnm, ameliyat son çare olarak görülüyor ama bazı doktorlar çok hevesli nedense, dediğin gibi doğru doktorlarla tedavi çok önemli gerçekten, güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…