HaklısınBilmiyorum ki canım ama şu bir gerçek ki ilaçlar kadar zararı olmaz herhalde.
Haklısın
Karbonat 10 günün sonunda günlük içtiğiniz yani 1,5 -2 lt kadar suya bir çay kaşığı konarak gün içinde icilecek. Bunu daha önce de konuşmuştuk arkadaşlar. Ben doktor ya da konunun uzmanı değilim; ama yemeden içmeden önce bir şeyleri araştıralım.
Bir şey iyi geliyor diye fazlasının da iyi geleceğini düşünmek yanlış.
ben testere dişli aslan pençesi kullandım birkaç ay sabah akşam aç . ondan önce de soğan kuru kullandım ama değişen bisey olmadı. karbonatlı su ile birlikte kullanmadım ama. en son karbonatlı su içtim şimdi kırmızıları bekliyorum ama olmadım daha . . bitiminde kontrole gideceğimKızlar bisey sorucam karbonat kullanırken aynı zamanda aslan pençesi yada civan percemi icenlerde var mi aranızda
Sağol canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.peki civan percemi kullanan var mi arkadaşlar bu karnonatla birlikteben testere dişli aslan pençesi kullandım birkaç ay sabah akşam aç . ondan önce de soğan kuru kullandım
ama değişen bisey olmadı. karbonatlı su ile birlikte kullanmadım ama. en son karbonatlı su içtim şimdi kırmızıları bekliyorum ama olmadım daha . . bitiminde kontrole gideceğim
Birkaç arkadaşın kistinde küçülme oldu arkadaşım. Fakat arkadaşlar bence bu karbonatı 10 gün kadar sabah akşam aç karna 1 çay kaşığı içmek lazım. 10 gün sonra günde 1 e düşmeli diye düşünüyorum. Çünkü çok içersek bir zarar-ı olmazmı
Ben Galenik kullanıyorum arkadaşımben dün akşam itibarı ile soğan suyuna başladım
saraçoğlunun kitabında ve videolarından izlediğime göre çalışan hanımlar akşam eve geldiklerinde aç karnına bir posta yapıp içecekler
birde yatmadan önce yapıp içecekler dün başladım
hayırlısı bugün öğle yemeğinden önce karbonat içiçem yarın sabah devam ederim bu sabah içemedim karbonat.
şifa markadan başka kullanan varmı
bu benim çok midemi bulandırdı eczaneden aldım
bunu kullanan varmı ?
Eki Görüntüle 1713352
peki şifa kullanmışmıydın hiçBen Galenik kullanıyorum arkadaşım
Deniz suyu gibi tadı midemi bulundurmadı hiç.
Kullanmadım canım ama buradaki yorumlardan okumuştum Galenik Şifa'dan daha icilesi imiş. Yani kullananlar yazmıştı. İlk yorumlara bakarsan görürsün.peki şifa kullanmışmıydın hiç
yani fark var diyebilirmisin canım
Sağol canım peki bunu her aktarda bulabilir miyim gunde ne kadar tuketiyorsun ya bide hepsini karistirmanin zarari olmaz dimievet biz kullanıyoruz çivanperçemi ekstratı diye bir aktardan aldım artı balık hapı kullanıyorum + mavun kullanıyorum ve karbonat bir tek soğan suyu yok bende:)
Çok sevindim adına inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsın ne yaptın eridi canim sadece karbonat mikızlar şimdi doktordan dönüyorum kistimin biri gitmiş :) diğeri de 4 cm civarında hala . aşılama deniyoruz bu ay hayırlısı inşallah gönlümüzdeki nasib olur inşallah
Çok şükür kardeşim gözün aydın :) karbonat mı denemiştin, bir de tam olarak kaç cm.di kistler?kızlar şimdi doktordan dönüyorum kistimin biri gitmiş :) diğeri de 4 cm civarında hala . aşılama deniyoruz bu ay hayırlısı inşallah gönlümüzdeki nasib olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?