Çikolata kisti için karbonat

Karbonat 10 günün sonunda günlük içtiğiniz yani 1,5 -2 lt kadar suya bir çay kaşığı konarak gün içinde icilecek. Bunu daha önce de konuşmuştuk arkadaşlar. Ben doktor ya da konunun uzmanı değilim; ama yemeden içmeden önce bir şeyleri araştıralım.
Bir şey iyi geliyor diye fazlasının da iyi geleceğini düşünmek yanlış.

Sana katılıyorum arkadaşım önce araştırıp sonra kullanmalı herkes, malum herkesin bünyesi farklı.
Ben dediğin gibi kullandım bi ara ve ph ölçtüm çok düşük çıktı o yüzden tekrar eskisi gibi kullandım.

Kızlar bisey sorucam karbonat kullanırken aynı zamanda aslan pençesi yada civan percemi icenlerde var mi aranızda
ben testere dişli aslan pençesi kullandım birkaç ay sabah akşam aç . ondan önce de soğan kuru kullandım ama değişen bisey olmadı. karbonatlı su ile birlikte kullanmadım ama. en son karbonatlı su içtim şimdi kırmızıları bekliyorum ama olmadım daha . . bitiminde kontrole gideceğim

Sağol canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.peki civan percemi kullanan var mi arkadaşlar bu karnonatla birlikte

evet biz kullanıyoruz çivanperçemi ekstratı diye bir aktardan aldım artı balık hapı kullanıyorum + mavun kullanıyorum ve karbonat bir tek soğan suyu yok bende:)

bilemiyorum ki canım ya zararı olma ihtimali var ama zaten silme çay kaşığı olacak sakın tepeleme olmasın

ben dün akşam itibarı ile soğan suyuna başladım
saraçoğlunun kitabında ve videolarından izlediğime göre çalışan hanımlar akşam eve geldiklerinde aç karnına bir posta yapıp içecekler
birde yatmadan önce yapıp içecekler dün başladım
hayırlısı bugün öğle yemeğinden önce karbonat içiçem yarın sabah devam ederim bu sabah içemedim karbonat.

şifa markadan başka kullanan varmı
bu benim çok midemi bulandırdı eczaneden aldım

bunu kullanan varmı ?

Ben Galenik kullanıyorum arkadaşım
Deniz suyu gibi tadı midemi bulundurmadı hiç.

Ben dün immuniks beta-glukan aldım.Balık hapları çok pahalıydı, içeriğindeki oranlarına göre fiyatı artıyor.Şimdilik evdeki balık hapımı kullanıyorum, beta glukan başladım.Benim sorum şu olacak, ben ingiliz karbonatı yerine ph damla kullanıyorum, suyun alkali olmasını sağlıyor.Suyun tadını değiştirmiyor.Sizdeki gibi bir bağırsak boşalması ya da ağrı sızı olmadı, sizce işe yarar mı.İngiliz karbonatı mı kullanayım.Eczacı bu damla da aynı işe yarıyor dedi, güvenemedim.İngiliz karbonatı da aldım toz halinde 1 litre suya karıştırın diyor.Siz neden çay kaşığı ile içiyorsunuz dostlar.Yardım rica ediyorum

evet biz kullanıyoruz çivanperçemi ekstratı diye bir aktardan aldım artı balık hapı kullanıyorum + mavun kullanıyorum ve karbonat bir tek soğan suyu yok bende:)
Sağol canım peki bunu her aktarda bulabilir miyim gunde ne kadar tuketiyorsun ya bide hepsini karistirmanin zarari olmaz dimi

Arkadaslar ben maydonoz limon kürü uyguluyorum bir haftadır. Henüz bitmedi. Tablodan anladigim kadariyla maydonoz da limon da vucutta alkali etki yapiyormus. Ph degerimi bilmiyorum bugun eczanelerde bulamadik. Temin etmem vakit alacak. Acaba diyorum, zaten alkali diyete benzer bir kür yapiyormusum, karbonata bu kür bitince mi baslasam? Simdi baslasam ikisi birden fazla mi olur? Fikri olan var mi?

Bazilari karbonatin bagirsaklari tembellestirdigini ifade etmis. Aman diyim, uzun vadeli kullananlar kendilerine dikkat etsinler.

kızlar şimdi doktordan dönüyorum kistimin biri gitmiş :) diğeri de 4 cm civarında hala . aşılama deniyoruz bu ay hayırlısı inşallah gönlümüzdeki nasib olur inşallah
Çok sevindim adına inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsın ne yaptın eridi canim sadece karbonat mi

kızlar şimdi doktordan dönüyorum kistimin biri gitmiş :) diğeri de 4 cm civarında hala . aşılama deniyoruz bu ay hayırlısı inşallah gönlümüzdeki nasib olur inşallah
Çok şükür kardeşim gözün aydın :) karbonat mı denemiştin, bir de tam olarak kaç cm.di kistler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…