kızlar şimdi doktordan dönüyorum kistimin biri gitmiş :) diğeri de 4 cm civarında hala . aşılama deniyoruz bu ay hayırlısı inşallah gönlümüzdeki nasib olur inşallah
sadece karbonat canım ama düzenli kullanmadım hiçÇok sevindim adına inşallah tez zamanda hayırlı haber alırsın ne yaptın eridi canim sadece karbonat mi
tüp leri açıyor diye okumuştum ama yerleşme konusunda bi fikrim yok canım bu ay aşılama deniyoruz inşallah biz degözünüz aydın olsun rabbim diğerinide ritip bitirmeyi nasip etsin inşaalah.:) normal yolla gebelik yaşarsınız inşaallah
bu arada kızlar birşey duydum tavsiye ettiler ilişkiden önce sıcak buharda oturmamız bebegin yerleşmesini kolaylaştırıyormuş
Aşılamayı me Kadar'a yapıyorlar ?bende dün doktora gittim kistim duruyor yerinde yumurta büyütücü iğneler verdi 4 gün kullanıp salı günü tekrar gitçem kontrole nasip olursa haftaya aşılama yapçak doktorum ama bana doktor çok ümitlenme tutma ihtimali çok düşük dedi.
aşılama 300 dedi iğnelerde 8 tane 500 tuttu bide çatlatma iğnesi alıcam haftaya oda 70 diye biliyorum benAşılamayı me Kadar'a yapıyorlar ?
Inşallah tutar arkadaşım. Ananas ye bu arada. Bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu okumuştum.aşılama 300 dedi iğnelerde 8 tane 500 tuttu bide çatlatma iğnesi alıcam haftaya oda 70 diye biliyorum ben
inşallah canım artık dualarımıza kaldı hiç duymamıştım bende ananası alırım hemenInşallah tutar arkadaşım. Ananas ye bu arada. Bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu okumuştum.
Araştır istersen ama ben öyle duymuştuminşallah canım artık dualarımıza kaldı hiç duymamıştım bende ananası alırım hemen
Rica ederim arkadaşım. Inşallah faydasını görürsün.bizlerle paylaşırsan aşılama sonucunu sevinirizaraştırdım şimdi evet senin dediğin gibiymiş bu hafta almam lazım teşekkür ederim
dün akşam ananas ve balık yağı aldım ve akşam ilk yumurta büyütücü iğnemi oldum bakalım salı günü yumurtalar ne durumda olcak haftaya sonuçları yazıcam...Rica ederim arkadaşım. Inşallah faydasını görürsün.bizlerle paylaşırsan aşılama sonucunu seviniriz
dün akşam ananas ve balık yağı aldım ve akşam ilk yumurta büyütücü iğnemi oldum bakalım salı günü yumurtalar ne durumda olcak haftaya sonuçları yazıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?