inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için...allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah şükür 1 tane oğlum var ama ikinci için uğraşıcaz işteZUMRABE İnşaAllah istediğin gibi sonuçlanır ve bebişin olur arkadaşım.
inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için...allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah şükür 1 tane oğlum var ama ikinci için uğraşıcaz işte
evet o duyguyu 21 yaşındayken tattım 13 yıl geçti inanki o yaşımda ne çocuğumun nede kendimin kıymetini bilemedim hiçbirşey istediğim gibi olmadı inşallah allahım bidaha tattırır bana ve isteyip dileyen herkese İNŞALLAHMaşaAllah, Allah-u teâlâ sizlere bağışlasın. En azından bir oğlunuz varmış siz bizlerden daha şanslısınız ki o duyguyu tadmışsınız.
Rabbim herkese taddırsın o duyguları. Âmiiiiiiinnnnn
Âmiiiiiiinnnnnevet o duyguyu 21 yaşındayken tattım 13 yıl geçti inanki o yaşımda ne çocuğumun nede kendimin kıymetini bilemedim hiçbirşey istediğim gibi olmadı inşallah allahım bidaha tattırır bana ve isteyip dileyen herkese İNŞALLAH
Çikolata kisti sizde bel ağrısı yapıyormu acaba?
Peki kasiklarinizdan bacaklariniza doğru ağrı oluyor muBenim de adet dönemlerimde belimde ağrı oluyordu o yüzden ben de kistten belimin ağırdığını düşünüyorum
Peki kasiklarinizdan bacaklariniza doğru ağrı oluyor mu
geçen ay belim resmen tutuldu oturup kalkamadım o derece yani sonra lekelenme olunca kistten olduğu ortaya çıktı ki benim kistim 3.5 cm civarı yani bazı doktorlara göre önemsiz...Çikolata kisti sizde bel ağrısı yapıyormu acaba?
Lekenlenme kahverengi şekilde mi?geçen ay belim resmen tutuldu oturup kalkamadım o derece yani sonra lekelenme olunca kistten olduğu ortaya çıktı ki benim kistim 3.5 cm civarı yani bazı doktorlara göre önemsiz...
evet çikolata renginde koyu kahve 15 gün falan sürekli oldu ve aşırı bel ağrım olduLekenlenme kahverengi şekilde mi?
Evet aynı belirti demek kist hakikaten de bel ağrısı yapıyor.evet çikolata renginde koyu kahve 15 gün falan sürekli oldu ve aşırı bel ağrım oldu
banada önceki doktorum bir sorun olmaz demişti (3.5 cm kist için) doktoru değiştirdim şimdiki doktorum bununla hamile kalman çok zor diyor hemen tedavi dedi ilk doktora kalsa dahada büyücekBen bayağıdır baktırmadım 7 sene evvel hamile kalmadan 1,5 cm di.benimde adet sonlarında kahverengi akıntım oluyor ve benimde belim tutuk gibi oluyor .ah bu kistler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?