Çikolata kisti için karbonat

kızlar merhaba, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve bir gün mutlu haberi alırsam buraya üye olup herkese umut olmak istiyordum. çok şükür ki oldu.. ben de sol overde 6.5 cm'lik bir çikolata kistinden muzdariptim, öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı çünkü dr. bana kötü bir tümör olabilir dedi ve hemen diane başlattı kullanım şekli ise ilk 3 gün günde 3 sonraki 2 gün günde 2, sonra kutuyu bitir tek tek, bana gel geçmemişse acil ameliyat dedi. korkumdan maalesef ki 3 gün günde 3 tane içtim, sonra erkek arkadaşım (şu an eşim) başka bir dr.a görünmemi önerdi ve bir Prof. dr. jinekolog onkolog buldum. ona gidip durumu anlattım muayene oldum, dr. hayatında böyle bir ilaç kullanma tekniğini duymadığını, çocuğu olmamış hastalara ameliyat yapılmadığını, bunun bir çikolata kisti olduğunu ve yazz 24+4 kullanmamın yeterli olabileceğini söyledi. öyle de yaptım. bu süre zarfında evlendim ve yaklaşık 8 ay daha kullandım yazz'ı bu süre zarfında yaklaşık 2,5 yılda once 4.5 sonra 2,5 a düştü kistim, ve haziran 2015 te bıraktım. bırakmamın sebebi dr.um gerekli bulmasa da vucudumu biraz dinlendirmekti. bu arada deliler gibi bu kistten nasıl kurtulacağımı araştırıyorum okuyorum vs. her yerde karşıma çıkan bunun bir bağışıklık sistemi rahatsızlığı olduğu ve yediklerimizden alınan hormonların bu hastalığı ilerletmede ne kadar etkili olduğuydu. sıkı bir diyete girdim, bu arada kilom 49du. zayıflamak için değil sağlıklı beslenme diyetine şeker, un, çeşme suyu, meyve suyu, hazır gıdalar, doğal olmayan herşeyi hayatımdan temmuz itibariyle çıkardım, balık yağına başladım, doğal antioksidanlara hayatımda yer açtım.belirli gunlerde hint yağı kürü uyguladım ve 29 kasıma kadar 20 gun boyunca sadece sabahları bir bardak karbonatlı su içtim..bebeğin kalbini duyunca yazarım diyordum, bugüne kısmetmiş. kistim şu an yine 4,5 cm olmuş. dr. bir zararı olmayacağını söyledi. hepinize umut olmak dileğiyle

Ne mutlu bir haber, tebrik ederim.Umut oldun herkese, ben ce insan en iyi kendini tanıyor, doktorlar tabiiki şart, ama kendine iyi gelecek şeyleri bulmak bizim işimiz bence, kendimizi iyi dinleyip vucudumuzun ihtiyacı olan şeyleri bulmamız çok faydalı, ben ilk tedaviye başladığımda kistim 1,8mm kadar çok küçüktü, doğum kontrol hapına bile gerek yok dediler.Keşke o dönemde balık hapı, karbonat, ve kisti etkileyecek şeyleri hayatımdan çıkarsaydım.Şimdi uyguladığım hiç bişey işe yaramıyor, çok fazla kistim var, doktorumu dinlediğim için bunlar oldu.Allah hayırlısını ve şifa versin herkese.

Geçmiş olsun ve tebrikler :) B bgy14 Anlattıklarınızdan genel olarak şunu çıkardım. Biz bu kistlerden ömür boyu kurtulamayacağız (bunu biliyordum), bunlarla yaşamayı öğrenmemiz gerek ve bir şekilde hamile kalabiliyoruz; ancak ne yapsak da bir yerden o kist illa ki çıkıyor.

balık hapı,karbonat ve kisti etkileyecek şeyleri hayatımdan çıkarsaydım demişsin ama bu sayfalarda bunlarla şifa bulanlar var pek anlamadım ben

Harkese hayirli kandiller

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-22-08-40-47.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 95
Çok teşekkür ederim, hormonlarımız varolduğu sürece tamamen kurtulmak gibi bir şansımız yok maalesef, ama en azından içerde yarattığı tahrıbatı biraz olsun indirgeyebiliriz. Benim son Zamanlarda yapmaya çalıştığım buydu, biliyorsunuzdur çikolata kistinin salgıladığı serbest radikaller içerde canlı hücre yasatmıyor burda da antioksidanı bol gıdalar karbonatlı su vs. devreye giriyor, bilemiyorum ben bu şekilde denedim ve oldu, inşallah sağlıkla da tamamlayabılırım süreci

İnşallah, sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sağlıklı uzun ömrü olsun :) Canlı hücre yaşatmadığını bilmiyordum. Antioksidan için başka nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz?

Bana vesile olan herkesten Allah razı olsun şu mübarek kandil gecesi rabbim dualarını kabul etsin.bende sizlere yardımcı olayım insallah.kistim 4 buçuk santimdi sadece 9 günde 2.5 cme küçüldü karbonatim galenik degil kızlar üzerinde sadece ıngiliz karbonati yazıyor mor beyaz kutusu var ama tadı kötü değil gayet guzel sabah akşam ictim onu bir bardak hazir suya karistirarak gun icindede iki litreye yakin su tukettim.birde ocean marka omega 3 ve betaglukan ictim günde bir adet her ikisindende.ayrica aslan pencesi demleyip içiyorum sabah akşam birer fincan hepsi bu kızlar beslenmenize dikkat edin sağlıklı beslenin.mutlaka sizde yapın rabbim verir dermanimizi.

Karbonatı bir aydan fazla kullandığım halde bende pek işe yaramamış görünüyor. Kistlerim cuma günkü ultrasonda 8x6 cm ve 8,5x5 cm olarak çıktı. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Belki büyük olduğundan belki de benim vücudumda işe yaramadığından da olabilir tabi bilemiyorum.

doğru söylüyorsunuz 3,5 cm çikolata kistim var sağ yumurtalıklarımı bitirmiş 12 tane yumurta büyütücü iğneye rağmen sağ tarafta bir tane bile yumurta oluşmadı sol tarafta 5 tane oluştu 14-15 cm olmuşlardı ama cmt günü e2 hormonum düşük çıkınca (179) aşılamam iptal oldu herşey boşa gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…