- 24 Ekim 2015
- 177
- 33
- 13
- 37
Kızlar bugün doktora gittim veee 4,5 cm olan kistim 2,5 cm e gerilemiş hemde 9 gün kullandım karbonati darısı sizlerin başına insallah tez zamanda da hamile kalırız
teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başınacanım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşaallah
arkadaşım ne mutlu sana teşekkürler bizim için de umut olduğun için...Allah sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallahteşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başına
çok sevindim canım inşallah bizde de işe yararKızlar bugün doktora gittim veee 4,5 cm olan kistim 2,5 cm e gerilemiş hemde 9 gün kullandım karbonati darısı sizlerin başına insallah tez zamanda da hamile kalırız
canım tam olarak nasıl kullandın bir de hangi marka kullandınKızlar bugün doktora gittim veee 4,5 cm olan kistim 2,5 cm e gerilemiş hemde 9 gün kullandım karbonati darısı sizlerin başına insallah tez zamanda da hamile kalırız
balık hapı,karbonat ve kisti etkileyecek şeyleri hayatımdan çıkarsaydım demişsin ama bu sayfalarda bunlarla şifa bulanlar var pek anlamadım benNe mutlu bir haber, tebrik ederim.Umut oldun herkese, ben ce insan en iyi kendini tanıyor, doktorlar tabiiki şart, ama kendine iyi gelecek şeyleri bulmak bizim işimiz bence, kendimizi iyi dinleyip vucudumuzun ihtiyacı olan şeyleri bulmamız çok faydalı, ben ilk tedaviye başladığımda kistim 1,8mm kadar çok küçüktü, doğum kontrol hapına bile gerek yok dediler.Keşke o dönemde balık hapı, karbonat, ve kisti etkileyecek şeyleri hayatımdan çıkarsaydım.Şimdi uyguladığım hiç bişey işe yaramıyor, çok fazla kistim var, doktorumu dinlediğim için bunlar oldu.Allah hayırlısını ve şifa versin herkese.
Çok teşekkür ederim, hormonlarımız varolduğu sürece tamamen kurtulmak gibi bir şansımız yok maalesef, ama en azından içerde yarattığı tahrıbatı biraz olsun indirgeyebiliriz. Benim son Zamanlarda yapmaya çalıştığım buydu, biliyorsunuzdur çikolata kistinin salgıladığı serbest radikaller içerde canlı hücre yasatmıyor burda da antioksidanı bol gıdalar karbonatlı su vs. devreye giriyor, bilemiyorum ben bu şekilde denedim ve oldu, inşallah sağlıkla da tamamlayabılırım süreci
İnşallah, sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sağlıklı uzun ömrü olsun :) Canlı hücre yaşatmadığını bilmiyordum. Antioksidan için başka nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz?Çok teşekkür ederim, hormonlarımız varolduğu sürece tamamen kurtulmak gibi bir şansımız yok maalesef, ama en azından içerde yarattığı tahrıbatı biraz olsun indirgeyebiliriz. Benim son Zamanlarda yapmaya çalıştığım buydu, biliyorsunuzdur çikolata kistinin salgıladığı serbest radikaller içerde canlı hücre yasatmıyor burda da antioksidanı bol gıdalar karbonatlı su vs. devreye giriyor, bilemiyorum ben bu şekilde denedim ve oldu, inşallah sağlıkla da tamamlayabılırım süreci
İnşallah, sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız, sağlıklı uzun ömrü olsun :) Canlı hücre yaşatmadığını bilmiyordum. Antioksidan için başka nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz?[/QUOT
Teşekkür ederim, inşallah. Sabahları Yeşilçay, akşamları nar bol ceviz, vs. Mevsimine göre bu tarz şeyler, her gün yedim ama. Şekeri ağzıma koymadım, en büyük düşmanımız o. İnşallah size de faydası olur
kelimeyi eksik yazmışım, balık hapı, karbonat vs kullanıp...diyecektim :)balık hapı,karbonat ve kisti etkileyecek şeyleri hayatımdan çıkarsaydım demişsin ama bu sayfalarda bunlarla şifa bulanlar var pek anlamadım ben
Ayyy çok sevindim. Galenik marka mı kullandın sende ?Kızlar bugün doktora gittim veee 4,5 cm olan kistim 2,5 cm e gerilemiş hemde 9 gün kullandım karbonati darısı sizlerin başına insallah tez zamanda da hamile kalırız
doğru söylüyorsunuz 3,5 cm çikolata kistim var sağ yumurtalıklarımı bitirmiş 12 tane yumurta büyütücü iğneye rağmen sağ tarafta bir tane bile yumurta oluşmadı sol tarafta 5 tane oluştu 14-15 cm olmuşlardı ama cmt günü e2 hormonum düşük çıkınca (179) aşılamam iptal oldu herşey boşa gitti.Çok teşekkür ederim, hormonlarımız varolduğu sürece tamamen kurtulmak gibi bir şansımız yok maalesef, ama en azından içerde yarattığı tahrıbatı biraz olsun indirgeyebiliriz. Benim son Zamanlarda yapmaya çalıştığım buydu, biliyorsunuzdur çikolata kistinin salgıladığı serbest radikaller içerde canlı hücre yasatmıyor burda da antioksidanı bol gıdalar karbonatlı su vs. devreye giriyor, bilemiyorum ben bu şekilde denedim ve oldu, inşallah sağlıkla da tamamlayabılırım süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?