bendede 3,5 cm çikolata kisti var karbonat 1 hafta kullandım ama etkisi olmadı zaten aşılama olcak diye içmeyi bırakmıştım zaten sağ tarafını bitirmiş dedi doktor ve dediği gibi oldu 1 tane bile yumurta olmadı sağ taraftaKarbonatı bir aydan fazla kullandığım halde bende pek işe yaramamış görünüyor. Kistlerim cuma günkü ultrasonda 8x6 cm ve 8,5x5 cm olarak çıktı. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Belki büyük olduğundan belki de benim vücudumda işe yaramadığından da olabilir tabi bilemiyorum.
Canım benim karbonatin yanında betaglukan, omega 3 vede d vitamini kullanmani da öneririm cunku bu hastalık bir bağışıklık sistemi rahatsızlığı birde ph olcer alip 8 ve uzeri tutmaya calis ona göre karbonat miktarını azaltır yada artirirsin.yinede bunlar vesile rabbim ol desin yeter ki rabbim hepimizin yardımcısı olsunKarbonatı bir aydan fazla kullandığım halde bende pek işe yaramamış görünüyor. Kistlerim cuma günkü ultrasonda 8x6 cm ve 8,5x5 cm olarak çgöre ıktı. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Belki büyük olduğundan belki de benim vücudumda işe yaramadığından da olabilir tabi bilemiyorum.
Canım olsun sonuçta bi zararı yok bunlar takviye edici ilaçlar.peki su an tedavinin hangi asamasindasin
Allah yardimcin olsun canımZararı olup olmadığına biz karar veremeyiz bana kalırsa... Sonuçta bunların vücutta fazlalığı başka sorunlara yol açıyor.
Doktorun verdiği doğum kontrol hapını kullanıyorum.
Tansiyonunu yükseltiyor olabilir arkadaşımkızlar nasılsınız nasıl gidiyor karbonat içmediğim vakit kendimi bir boşlukta hissediyorum:)
Arkadaslar burayı başka bi sayfada ki arkadaşın tavsiyesiyle buldum ve cok umutlandim. Bende sağ tarafta 4cm çikolata kisti çıktı daha önceki gittiğim Dr normal kist olduğunu söylemişti ama çikolata olduğunu öğrendim. Bugün soğan kurune başladım yarın da karbonata başlamak istiyorum. Tüm yazıları başından itibaren okudum ama biraz kafam karıştı. Bu omega 3 u ve diğer ilacı günde bir kez mi alıyoruz yoksa karbonat gibi sabah akşam mi
Teşekkürler canım yarın başlıcam inşallah faydasını görürümRabbim umutlarını umutlarımızı boş çevirmesin inşaAllah. Omega3 ve betaglukan günde 1 defa içiliyor. Bunları alırken eczacıya danış o seni yönlendirir.
Canım ışte onu tam bilen yok yani rahatsızlığına göre kendin ayarlicaksin mesela ben kistim gidene kadar icicem sonrasinda da günlük içtiğim suya katicambu karbonatlı suyu ne kadar süre kullanıyoruzz arkdaşlar
Evet canim ıngiliz karbonati eczaneden al zaten hemen onu veriyorlar.Sabah akşam bir bardak hazır suya bir cay kaşığı karıştırıp içiyorum ben ac karnına gün içinde de bol bol su tuketiyorumBU KARBONATLI SU NORMAL SUYA KARBONAT KATIMIMI BİDE İNGİLİZ KARBONATI DİYORLAR İNTERNETTE ONDAN MI?
bende çikolata kisti var sağda 1 solda 2 tane faydalı olur inşallah zararı konusunda bilginz varmı?Evet canim ıngiliz karbonati eczaneden al zaten hemen onu veriyorlar.Sabah akşam bir bardak hazır suya bir cay kaşığı karıştırıp içiyorum ben ac karnına gün içinde de bol bol su tuketiyorum
akıntıg gelmesi demek çikolata kistinin akması demekmiş kahverengiyse.. bende çok ağrı yaptı soğan kürü gaz falan yaptı bırakmıştım bugün karbont alzam eczaneden bakalım nolcakBen karbonatli suya başladım dün akşam bi de soğan kürü yapıyorum ikisini bir arada yapanlara sormak istediğim bişey var soğan kuruyle birlikte yaptıklarında akıntı oldu mu ben de dün ve bugün biraz akıntı oldu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?