kanama olduğu zaman geliyor o akıntı soğan kürüne devam eeersen olabilir sende nasıl oldu bu belli peki sancı kanama yaptımı hiç kanaması çünkü çok fena direk iç kanama tarzıCanım kahverengi değil ama hafif köyü binden yine de sarımtırak gibi bişi tarif edemedim :) köyü sarı filan yani. Bende hiç bugüne kadar kahverengi akıntı da gelmedi ayrıca. Çikolata kisti olanlarda genelde gelirmiş ama ben hiç şahit olmadım. Umarım dediğin gibidir kist kuculuyordur o şekilde
Canım face kullaniyorsan kemal milar diye biri var onun sayfasını beğen gerekli bütün cevapları bulursun orda.ben baktım bi zararı olduğu yazmıyor ayrıca kistlerinin boyutları ne kadar benim 4bucuk santim buyuklugundeydi hamdolsun 2bucuk cme küçüldübende çikolata kisti var sağda 1 solda 2 tane faydalı olur inşallah zararı konusunda bilginz varmı?
Canim senin kistin ne kadar zamanda küçüldü. Ben cuma gidicem Dr a 3 gün olmuş olacak başlayalı yani ama 3 günde etkisini göstermez herhaldeCanım face kullaniyorsan kemal milar diye biri var onun sayfasını beğen gerekli bütün cevapları bulursun orda.ben baktım bi zararı olduğu yazmıyor ayrıca kistlerinin boyutları ne kadar benim 4bucuk santim buyuklugundeydi hamdolsun 2bucuk cme küçüldü
Canım benim kistim 9 günde 2 cm küçüldü şimdi yaklaşık 25 gündür kullanıyorum ama tekrar doktora gitmedimCanim senin kistin ne kadar zamanda küçüldü. Ben cuma gidicem Dr a 3 gün olmuş olacak başlayalı yani ama 3 günde etkisini göstermez herhalde
Soğansuyu rahmindeki iltihaplara da iyi geliyor. Akıntı yapıyor. Ben bu ay 3. Kürü yapıcam. Sende büyük ihtimal iltihap döktürdüğü için akıntı olmuşturCanım kahverengi değil ama hafif köyü binden yine de sarımtırak gibi bişi tarif edemedim :) köyü sarı filan yani. Bende hiç bugüne kadar kahverengi akıntı da gelmedi ayrıca. Çikolata kisti olanlarda genelde gelirmiş ama ben hiç şahit olmadım. Umarım dediğin gibidir kist kuculuyordur o şekilde
Muhtemelen iltihap vardır çok usutuyorum kendimi. Inşallah kistime de faydası olurSoğansuyu rahmindeki iltihaplara da iyi geliyor. Akıntı yapıyor. Ben bu ay 3. Kürü yapıcam. Sende büyük ihtimal iltihap döktürdüğü için akıntı olmuştur
Karbonat hangi marka kullaniyorsunuz. Birde tadı nasıl .benim mide sorunumda var çok etkiler mi
Canim mide sorunu Birçoğumuz da var zaten. Bu kist bağırsak ve mideye de baskı yapıyor sanırsam. Ama karbonat benim mideme dokunmadi en azından kola ya da alkol aldigimizdakinden daha az etkiliyor onlar asit olduğu için daha çok rahatsız ediyor. Sadece ilk bi kaç icisimde biraz tadı garip geldi ama şimdi alıştım tek dikişte bitirebiliyorum. Ilk sefer de miden bulana da zorla biraz kendiniKarbonat hangi marka kullaniyorsunuz. Birde tadı nasıl .benim mide sorunumda var çok etkiler mi
Peki canım teşekkür ederimBen Galenik marka kullanıyorum tadı iyi. Facede Kemal Milar diye bir sayfa var karbonatla ilgili birçok bilgi var orayı incele sonra kullan istersen arkadşım.
Soğan suyundan kötü değilse icebilirimCanim mide sorunu Birçoğumuz da var zaten. Bu kist bağırsak ve mideye de baskı yapıyor sanırsam. Ama karbonat benim mideme dokunmadi en azından kola ya da alkol aldigimizdakinden daha az etkiliyor onlar asit olduğu için daha çok rahatsız ediyor. Sadece ilk bi kaç icisimde biraz tadı garip geldi ama şimdi alıştım tek dikişte bitirebiliyorum. Ilk sefer de miden bulana da zorla biraz kendini
SOĞAN suyu bence şifa niyetine içilmeli arkadaşım. Sağlıklı Kişilerin bile 6 ayda bir içmesi öneriliyorSoğan suyundan kötü değilse icebilirim
Soğan suyunun tadı daha yoğun yani içebilirsin rahatlıklaSoğan suyundan kötü değilse icebilirim
Soğan suyu içtim bende canım . Adetimi geciktirdi ama bendeSOĞAN suyu bence şifa niyetine içilmeli arkadaşım. Sağlıklı Kişilerin bile 6 ayda bir içmesi öneriliyor
Tamam o zaman bende deniyimSoğan suyunun tadı daha yoğun yani içebilirsin rahatlıkla
Kızlar ya benim adetim gecikti ama hamile değilim. Soğan suyu ya da karbonat adet geciktiriyor mu. Soğan suyunu 5 gün içebildim ama karbonat a devam ediyorum. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu aranızda bunları kullanirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?