Çikolata kisti için karbonat

kanama olduğu zaman geliyor o akıntı soğan kürüne devam eeersen olabilir sende nasıl oldu bu belli peki sancı kanama yaptımı hiç kanaması çünkü çok fena direk iç kanama tarzı

Benim adetlerim agriliydi daha önce gittiğim iki Dr da normal kist dedi. Sonra geçen ay ağrım baya arttı acil gittim nöbetçi Jinekolog varmış o baktı çikolata kisti dedi hatta o gece hastanede yatırdı sabah da başka Dr baktı o da aynısını söyledi. Benim öyle kahverengi akıntım filan hic olmadı sadece adet döneminde ağrı kesici içmeden ayağa kalkamiyordum

bende çikolata kisti var sağda 1 solda 2 tane faydalı olur inşallah zararı konusunda bilginz varmı?
Canım face kullaniyorsan kemal milar diye biri var onun sayfasını beğen gerekli bütün cevapları bulursun orda.ben baktım bi zararı olduğu yazmıyor ayrıca kistlerinin boyutları ne kadar benim 4bucuk santim buyuklugundeydi hamdolsun 2bucuk cme küçüldü

Canim senin kistin ne kadar zamanda küçüldü. Ben cuma gidicem Dr a 3 gün olmuş olacak başlayalı yani ama 3 günde etkisini göstermez herhalde

Anladım canım o zaman benimkinin küçülmus olma ihtimali çok az. Neyse 15 gün filan kullanayim tekrar giderim baktirmak icin

Soğansuyu rahmindeki iltihaplara da iyi geliyor. Akıntı yapıyor. Ben bu ay 3. Kürü yapıcam. Sende büyük ihtimal iltihap döktürdüğü için akıntı olmuştur

Soğansuyu rahmindeki iltihaplara da iyi geliyor. Akıntı yapıyor. Ben bu ay 3. Kürü yapıcam. Sende büyük ihtimal iltihap döktürdüğü için akıntı olmuştur
Muhtemelen iltihap vardır çok usutuyorum kendimi. Inşallah kistime de faydası olur

Karbonat hangi marka kullaniyorsunuz. Birde tadı nasıl .benim mide sorunumda var çok etkiler mi

Karbonat hangi marka kullaniyorsunuz. Birde tadı nasıl .benim mide sorunumda var çok etkiler mi

Ben Galenik marka kullanıyorum tadı iyi. Facede Kemal Milar diye bir sayfa var karbonatla ilgili birçok bilgi var orayı incele sonra kullan istersen arkadşım.

Canim mide sorunu Birçoğumuz da var zaten. Bu kist bağırsak ve mideye de baskı yapıyor sanırsam. Ama karbonat benim mideme dokunmadi en azından kola ya da alkol aldigimizdakinden daha az etkiliyor onlar asit olduğu için daha çok rahatsız ediyor. Sadece ilk bi kaç icisimde biraz tadı garip geldi ama şimdi alıştım tek dikişte bitirebiliyorum. Ilk sefer de miden bulana da zorla biraz kendini

Soğan suyundan kötü değilse icebilirim

Kızlar ya benim adetim gecikti ama hamile değilim. Soğan suyu ya da karbonat adet geciktiriyor mu. Soğan suyunu 5 gün içebildim ama karbonat a devam ediyorum. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu aranızda bunları kullanirken

Kızlar ya benim adetim gecikti ama hamile değilim. Soğan suyu ya da karbonat adet geciktiriyor mu. Soğan suyunu 5 gün içebildim ama karbonat a devam ediyorum. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu aranızda bunları kullanirken

Merhabalar, benimde reglım 5 gün gecikmişti karbonattan sonra, ama zaten sınırda oluyordum regllarımı yani 21 güne bir oluyordum, normale dönüyor heralde fayda etti diye düşünmüştüm, 2 hafta anca kullandım karbonatı sonra hapa başladım, dolayısıyla bıraktım karbonatı.. düzene sokuyor büyük ihtimalle,sizin nasıldı regl düzeniniz ?

Benim adet düzensizliğim yoktu yani hiç bir ay boyunca olmadığım olmadı 24 günde oluyordum ben. Bugün 24. Gün gelmedi. Normal 28 gün zaten. Belki de düzene giriyordur 28. Güne kadar bekleyim o zaman çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…