Benim adet düzensizliğim yoktu yani hiç bir ay boyunca olmadığım olmadı 24 günde oluyordum ben. Bugün 24. Gün gelmedi. Normal 28 gün zaten. Belki de düzene giriyordur 28. Güne kadar bekleyim o zaman çok teşekkürler canım
Bu arada sen karbonati neden bıraktın geçmedi mi kistin. Ben 5 gün ictiktikten sonra Dr a gittim 1cm daha büyümüş ve bi tane daha küçük bi çikolata kisti daha çıktı ama hala kullanıyorum hemen fayda etmez herhalde diye düşündümMerhabalar, benimde reglım 5 gün gecikmişti karbonattan sonra, ama zaten sınırda oluyordum regllarımı yani 21 güne bir oluyordum, normale dönüyor heralde fayda etti diye düşünmüştüm, 2 hafta anca kullandım karbonatı sonra hapa başladım, dolayısıyla bıraktım karbonatı.. düzene sokuyor büyük ihtimalle,sizin nasıldı regl düzeniniz ?
Bu arada sen karbonati neden bıraktın geçmedi mi kistin. Ben 5 gün ictiktikten sonra Dr a gittim 1cm daha büyümüş ve bi tane daha küçük bi çikolata kisti daha çıktı ama hala kullanıyorum hemen fayda etmez herhalde diye düşündüm
Inşallah canım. Bu arada ben en son gittiğimde soğan suyu içiyordum aynı zamanda Dr aşırı akıntın var dedi. Soğan suyundan olabilir dedim şaşırdı. Smear yaptı bugün sonuçlar çıkmış iltihap varmış bende ilaç verdi ama soğan suyu yapmayı düşünüyorum yine. Çünkü akıntım yoktu bende iltihap yok sanıyordum ama soğanla birlikte akıntı başladı demekki iltihabı sokuyordubirkaç ay sonra gidicem doktora, güzel haberler alırsınız inşallah :)
Benim SOĞAN suyundan dolayı gecikti ama tam kullandım ben. Yarım bırakmadımKızlar ya benim adetim gecikti ama hamile değilim. Soğan suyu ya da karbonat adet geciktiriyor mu. Soğan suyunu 5 gün içebildim ama karbonat a devam ediyorum. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu aranızda bunları kullanirken
Benim 28 gün olmadı hala ama 24 günde geliyordu. Sen soğan suyunu kist için mi içiyordun canimBenim SOĞAN suyundan dolayı gecikti ama tam kullandım ben. Yarım bırakmadım
Evet arkadaşım kist için içiyorum. Bu ay üçüncü kürü yapıp ara vericemBenim 28 gün olmadı hala ama 24 günde geliyordu. Sen soğan suyunu kist için mi içiyordun canim
Hayırlısı olsun arkadaşımKızlar merhaba malesef bu ayda hüsranla sonuçlandı hamile kalamadim bugün adetimin beşinci günü ve klomene başladım.adetimin üçüncü günü doktora gittiğimde kistimin 2 cm de kaldığını söyledi çok üzüldüm.bakalım bu ay klomen den bi sonuç alacakmiyim rabbim hepimize nasip etsin
Gözün aydın arkadaşım tamamen gittiğini de görürsün İnşaAllah. Benim de her ay ağrım oluyor kahverengi akıntım oluyor ben de kist oldu diye korkuya kapılıyorum ama gidiyorum ki kist yok çok şükür. Dediğin gibi doktora söylesen karbonat kullandım küçüldü diye iinanmaz ve mümkün değil der ama Rabbim diledikten sonra en küçük bir şey bile vesile olur şifaya.Kızlar şimdi hastaneden geldim sabah 5te sancı tuttu patladı sandım hemen gittik ama aşırı kötü oldum adım atamadim istifra ettim. Dr muayene etti 15gun önce 5cm olan kistim 3cm çıktı. Dr küçülmesi mümkün değil yanlış ölçmüslerdir dedi. Ben de sizin hocanız Prof. Ayşe hanim ölçtü dedim. Şaşırdı karbonat kullandığımi söylemedim. Sormak istediğim kist kuculurken ağrısı olan oldu mu. Bi de benden kahverengi akıntı gelmezdi eve geldim reglim kahverengiye dönüşmüştü. Patlama yok ama karbonat kisti kuculurken akıntı ve ağrı oluyor mu. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama Dr lar ne kadar bişeler de en iyi yaşayan tecrübe edenler biliyor. O yüzden detaylı yazdim
Inşallah arkadaşım daha küçülür gider. Dr inanamadı kuculdugune zaten. Bişey der korkusuna söyleyemedim de. 15 gün oldu başlayalı devam etmeyi düşünüyorum bi yan etkisini görmedim çok şükürGözün aydın arkadaşım tamamen gittiğini de görürsün İnşaAllah. Benim de her ay ağrım oluyor kahverengi akıntım oluyor ben de kist oldu diye korkuya kapılıyorum ama gidiyorum ki kist yok çok şükür. Dediğin gibi doktora söylesen karbonat kullandım küçüldü diye iinanmaz ve mümkün değil der ama Rabbim diledikten sonra en küçük bir şey bile vesile olur şifaya.
Ben 2 aydır kullanıyorum bir kötü etki görmedim çok şükür Rabbime. Mevlâ teâlâ cümlemize önce şifa sonra da hayırlı sağlıklı salih evlât nasip etsin İnşaAllah.Inşallah arkadaşım daha küçülür gider. Dr inanamadı kuculdugune zaten. Bişey der korkusuna söyleyemedim de. 15 gün oldu başlayalı devam etmeyi düşünüyorum bi yan etkisini görmedim çok şükür
ben karbonatı ağrı yapıcak diye kullanmıyorum erhangi bir sıkıntı oldumu sizde ? birde şuanda regliyim ne zman kullanılıyorBen 2 aydır kullanıyorum bir kötü etki görmedim çok şükür Rabbime. Mevlâ teâlâ cümlemize önce şifa sonra da hayırlı sağlıklı salih evlât nasip etsin İnşaAllah.
Ben de adet arası dönemde ağrı yapmadı bugün adetimin 4. Günü aşırı sancim oldu.ama karbonat ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü önceden de bu ağrılarım oluyordu adet sonunda. Sabah acil gittim iğne vuruldum ona rağmen suan yuruyemiyorum bile. Karnımin içinde taş taşıyorum sanki iki.buklum vaziyetteyim. Ama karbonatin bi yan etkisini gormedimben karbonatı ağrı yapıcak diye kullanmıyorum erhangi bir sıkıntı oldumu sizde ? birde şuanda regliyim ne zman kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?