Arkadaşlar benim sabah 5ten beri ağrılarım devam ediyor. Dr patlama yok dedi ama bu saat oldu geçmedi. Sabahki kadar değil yürürken çok ağrıyor resmen iki buklum oldum. Sağında soluma dönerken bile ağrıyor hatta nefes alıp verirken bile sanki gaz ağrısı gibi oluyor. Çikolata kistinde böyle oluyor mu. 1 gün oldu geçmedi bu kadar uzun sürmesi normal mi
Bilemicem ama usuttugumu sanmıyorum Dr da kistten kaynaklı dedi. Hatta patladı sandı patlamadigini görünce rahatladı. Ilk defa olmuyor bende bu ama sanki öncekiler de gün içinde biraz olsa hafifliyordu. Normalde iki gün sürüyordu ağrısı ama ilk gün aksama doğru biraz rahatliyordum sanki. Ama şuan hala iki buklum geziyorumÖyle bir ağrım hiç olmadı. Acaba üşütmüş olabilir misin?
Bilemicem ama usuttugumu sanmıyorum Dr da kistten kaynaklı dedi. Hatta patladı sandı patlamadigini görünce rahatladı. Ilk defa olmuyor bende bu ama sanki öncekiler de gün içinde biraz olsa hafifliyordu. Normalde iki gün sürüyordu ağrısı ama ilk gün aksama doğru biraz rahatliyordum sanki. Ama şuan hala iki buklum geziyorum
Sabah Dr yatıralim dedi ama bu hafta karne haftası olduğu için kabul.etmedim. Dünya kadar is var okulda. Ama içime de kurt düştü patlama nasıl farkedecem. Sabah aşırı ağrım vardı istifra ettim patladı sandım ama patlamamış. Bu durumda ben patlarsa bunu nasıl farkedebilirim kiAllah-u teâlâ şifa versin inşaAllah canım. Eğer devam ederse yine doktora git istersen.
evet dediğin etkiler çikolata kistinden 2 gün falan geçmiyor karnını tutarak falan yürüosun bana magnezyum vermişti doktor suda eritme bide buscopan öyle geçmişti kan karnına akıyor o yüzden oluyormuş çok geçmiş olsn Allah kurtarsın hepimizi ne diyimArkadaşlar benim sabah 5ten beri ağrılarım devam ediyor. Dr patlama yok dedi ama bu saat oldu geçmedi. Sabahki kadar değil yürürken çok ağrıyor resmen iki buklum oldum. Sağında soluma dönerken bile ağrıyor hatta nefes alıp verirken bile sanki gaz ağrısı gibi oluyor. Çikolata kistinde böyle oluyor mu. 1 gün oldu geçmedi bu kadar uzun sürmesi normal mi
artı patlama dediğin şey de kahverengi akıntı geliyor kistin kanama yapması o senin dediğin ben 2 kere yaşadım serm falan yedm geçmiyor dinlenicen ayalklarını üşütmicen bol su içicenSabah Dr yatıralim dedi ama bu hafta karne haftası olduğu için kabul.etmedim. Dünya kadar is var okulda. Ama içime de kurt düştü patlama nasıl farkedecem. Sabah aşırı ağrım vardı istifra ettim patladı sandım ama patlamamış. Bu durumda ben patlarsa bunu nasıl farkedebilirim ki
Evet tam da dediğin gibi sürekli karnimi tutup geziyorum hatta bugün bile tam geçmedi çok yavaş yürüyorum. Normalde adetim 3 gün sürererdi bugün 5 gün oldu hala devam ediyor. Allah şifa versin cümlemizeartı patlama dediğin şey de kahverengi akıntı geliyor kistin kanama yapması o senin dediğin ben 2 kere yaşadım serm falan yedm geçmiyor dinlenicen ayalklarını üşütmicen bol su içicen
bde sıcak su torbası iyi gleiyor ama doktor çok koyma dedi yediklerine dikkat et çok çikolata falan da yeme gazlı şeyler daha çok canın acır çok geçmiş olsn Allah göstermesn bdahaEvet tam da dediğin gibi sürekli karnimi tutup geziyorum hatta bugün bile tam geçmedi çok yavaş yürüyorum. Normalde adetim 3 gün sürererdi bugün 5 gün oldu hala devam ediyor. Allah şifa versin cümlemize
bde sıcak su torbası iyi gleiyor ama doktor çok koyma dedi yediklerine dikkat et çok çikolata falan da yeme gazlı şeyler daha çok canın acır çok geçmiş olsn Allah göstermesn bdaha[/QUO Sağol canım. Gazlı içecekler den uzak duruyorum zaten. Sıcak su torbasıni direk karnıma koymuyorum üstüne oturuyorum bi de sıcak duşa girince baya iyi geldi. Şimdi eve gidince bidaha giricem duşa zaten. Düne göre çok iyiyim ama hala hareket ederken ağrı yapıyor.
Tamam canım çok sağol baya iyi geldi yazdıkların en azından çikolata kistinde böyle olduğunu öğrenince rahatladım. Dr patlama riski olabilir deyince endiselenmistim ya patladiysa hala ağrım geçmedi diye. Ama sen de 1 2 gün sürer diyorsun. Bu arada bende öyle kahverengi akıntı pek gelmezdi adetim kahverengi akıntıya dönüştü ama Dünkü gibi krampli mide bulantıli ağrım yok sadece hareket ederken et kesigi gibi ağrım var. O.kahverengi akıntı kistten mi geliyor biliyor musun. Dr a sormadım çünkü daha önceden gelmemistieve çok duş alma iyi gleir ama üştüyosn faketmeden öyle böyle geçicekte işte kendini zorlama
rica ederim ne demek Allah hepimize şifa versin. Evet kistten kaynaklanıyor kist kanama yapıyor mideye akıtıyor karınında kitle kocaman şey düşcek gibi hissediyorsun dmi çok kötü ağrısı bilirimTamam canım çok sağol baya iyi geldi yazdıkların en azından çikolata kistinde böyle olduğunu öğrenince rahatladım. Dr patlama riski olabilir deyince endiselenmistim ya patladiysa hala ağrım geçmedi diye. Ama sen de 1 2 gün sürer diyorsun. Bu arada bende öyle kahverengi akıntı pek gelmezdi adetim kahverengi akıntıya dönüştü ama Dünkü gibi krampli mide bulantıli ağrım yok sadece hareket ederken et kesigi gibi ağrım var. O.kahverengi akıntı kistten mi geliyor biliyor musun. Dr a sormadım çünkü daha önceden gelmemisti
Bu çikolata kisti nasıl oluşuyor nasıl geçiyor bilen yok genetik diyorlar bende kimsede görülmemiş şimdi nur topu gibi 3 tane var normal hamile kalamıyormAyy aynı dediğin gibi işte sanki karnındaki organlarim düşecek gibi oluyor. Yaa kahverengi akıntı gelmesi iyi mi inşallah canım yaa annem de öyle dedi. Icerde birikmiş o akiyordur dedi. Bu arada benim annemden de gelirmiş çok eskiden doğum yapınca geçmiş. Belki de annemde de vardı ama o zamanlar bilinmiyordu. Genetik olduğunu söylüyor bazı Dr lar zaten. Ama annem iki çocuk doğurdu kahverengi akıntısı gelirken bile
Ben 28 yaşındayım canım. Doğal yollardan hamilelik bu ay denemeye başlıcaz ama bilemiyorum Dr lar zorlastirir diyorlar. 1 yıl süre verdi drum. Inşallah tüp bebek olumlu sonuçlanır en kisa surede hamile kalıp sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım. Bu arada tüp bebek daha mantıklı ameliyatta hem yapisiklik olma riski fazla hem de tekrarlama ihtimali var dedi Dr. Ama gebelikte zaten kistler 3. Aydan sonra gerilemeye başlıyormus. Hem hamile kalıp hem kistlerinden kurtulabilirsin canım. Allah hakkında hayırlısıni versin insallahBu çikolata kisti nasıl oluşuyor nasıl geçiyor bilen yok genetik diyorlar bende kimsede görülmemiş şimdi nur topu gibi 3 tane var normal hamile kalamıyormartı yumurtalık rezervimi düşürüyolar büyüyerek ameliyat yapamıyorlar ( bu ay tüp bebeğe başlıyorum bakalım hayırlısı neler olcak. bırak aksn gitsn ama üşütme bak oda çok öenmli kaç yaşındasın bu arada
Benim kardeşim de de kahverengi akıntı geliyordu bekar olduğu için üstten muayene oluyor hep o yüzden normal kist dendi ama belirtileri çikolata kisti bazen gittiğinde küçülüyor bazen kayboluyor bazen büyüyor. Genelde bi kaç ay adet olmadığında kayboluyor ya da kahverengi akıntı geldiğinde küçülüyor. Acaba adetten sonra gitsen küçülme olduğunu farkedebilirler mi sende. Akıntıyla küçülüyor kuculmedigini ben de bilmiyorum canım ama belki oluyordur sen bi adetinden sonra hemen git canım kaybolmasa da kuculdugunu bile görmek seni mutlu edebilir. Çünkü ben 15 gün önce gittiğimde 5cm dedi 1 cm büyümüş son gittiğimde kuculmustu o bile o kadar mutlu ediyor kikızlar 1-2 yıldır hep kahverengi akıntılarım oldu yani kahverengi akıntı olması akıp gidiyor anlamına gelmiyor yani bendeki çikolata kisti hep sağ tarafımda hep aynı boyutta duruyor akıntı oldukça bir küçülme falan olmadı bende normal yolla hamile kalamıyorum yaza doğru tüp bebeğe geçicez
canım adetten öncede gittim sonrada gittim yumurta takibide yapıldı binbirtürlü muayeneden geçtim sağ tarafımı bitirmiş kist sağ yumurtalıklarımda 1 tane bile yumurta oluşmuyor zaten kamerayı sağıma çevirdiği an çok kötü acıyor muayene esnasında...Benim kardeşim de de kahverengi akıntı geliyordu bekar olduğu için üstten muayene oluyor hep o yüzden normal kist dendi ama belirtileri çikolata kisti bazen gittiğinde küçülüyor bazen kayboluyor bazen büyüyor. Genelde bi kaç ay adet olmadığında kayboluyor ya da kahverengi akıntı geldiğinde küçülüyor. Acaba adetten sonra gitsen küçülme olduğunu farkedebilirler mi sende. Akıntıyla küçülüyor kuculmedigini ben de bilmiyorum canım ama belki oluyordur sen bi adetinden sonra hemen git canım kaybolmasa da kuculdugunu bile görmek seni mutlu edebilir. Çünkü ben 15 gün önce gittiğimde 5cm dedi 1 cm büyümüş son gittiğimde kuculmustu o bile o kadar mutlu ediyor ki
Çok geçmiş olsun canım allah tez vakitte şifa versin inşallah. Senin kistin kaç cmdi yumurtaliklarina bu kadar zarar verdi. Umudunu hiç kaybetme canım allah verecekse tek yumurta bile dollenir. Dua edelim hepcanım adetten öncede gittim sonrada gittim yumurta takibide yapıldı binbirtürlü muayeneden geçtim sağ tarafımı bitirmiş kist sağ yumurtalıklarımda 1 tane bile yumurta oluşmuyor zaten kamerayı sağıma çevirdiği an çok kötü acıyor muayene esnasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?