Çikolata kisti için karbonat

Anladım canım. Çok umitlenmiyorum zaten kist gitmiştir diye. Karbonat belki ise yaramistir diye düşündüm onu da anca Dr a gidince anlayacagim. Sen de ise yaradı mi karbonat

Geçen gün doktora gittim ve artık kafa karıştırmamak için önceki ultrason sonuçlarımı göstermedim. Sadece kistin ilk fark edildiği MR sonucumu gösterdim. Doktor toplamda 1,5 cm küçülmüş olduğunu, söyledi. Yalnız ben bir adet kistim var sanarken 2 adet olduğunu söylüyor. Artık bilemiyorum. Bu yüzden de küçülmesini sağlayan tam olarak ne bilemiyorum S Sariucurtma

Küçülmus olması çok iyi canım demekki olumlu sonuç alıyorsun. Inşallah küçülen küçülen kaybolur. Ben de en son gittiğimde diğer yunurtakiklarda 1.5cm lik bi kist daha test edildi. Dr hemen doğal yollarla gebelik önerdi tabi çikolata kisti varken mümkün olursa. Allah hepimizin şifasını versin insallah

Amin. Tabi büyük benimkisi, 7 ayda, 9 cm'den anca bu kadar küçülmüş. Doğum kontrol hapı içiyorum, soğan kürü yaptım bir de karbonat. Yediklerime de dikkat etmeye başladım ister istemez; ama büyük bir değişiklik de yapmadım. S Sariucurtma

Umitlerimizi kaybetmeyelim. En nihayetinde bi şekilde küçülüyor. Yediklerime ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de tam istediğim gibi beslenemiyorum yoğun iş temposundan. Ama ben 12cm kist ile bile hamile kalabilenleri okudum burada. Inşallah en kisa surede bu hastalıktan kurtuluruz

Merhaba kizlar, bende pazartesi gunu cikolata kistim oldugunu ogrendim, 4cm. Ve baska yerlerdede rahimde kucuk kucuk varmis galiba tam anlamadim. Once cok uzuldum hatta agladim, internette cocuk cok zor oluyo, zor hastalik yaziyo.
Sonra bu konusmalari gordum ve sogan kurune basladim dun, bugunde karbonat. 3,5 gundur toilete gitmiodum, bugun duzeldi, bende sogandan ve karbonattan diye sevindim, belki ise yariodur diye.
Bi sonraki rabdevum uc marta, o zaman size yazarim ise yaradimi diye. Cumarteside vitaminler baslicam, ve kan testi yapicam, neyim eskikmis diye ogrenim... Herkes. Yazarsa birbirimize destek oluruz. Ben size tesekur ederim cunku bana bi umut oldunuz, doktorlara gore cunku direkt ameliyat ve caresi yok...

Bence martı bekleme canım. Bir sonraki adet döneminin 3. Ya da 4. Günü git hem takibini yapmış olursun hem de soğan kuru ve karbonat ise yaradı mi onu test etmiş olursun. Çok geçmiş olsun

Ama adet olmicam cunku doktor ilac yazdi kesintisiz dogum kontrol hapi kullaniyorum su an. Bide benim ilk gittim doktor pek bisey bilmio gibime geldi, simdi daha bilgili birinden rendevu aldim oda taa marta verdi iste malesef. Ama bi yandanda yapicaklarimin etki edip etmedigini ogrenmem icin baya bi zaman olucak, yani edicek olursa bi ay icinde azda olsa bi kuculme olur insAllah

Inşallah canım. Bana da Ilk gittiğim Dr ilaç verdi adet olmamam için. Diğer gittiğim önermedi. Druna guvendiysen kullan canım. Ama diyet ve kürleri de uygula mutlaka. Zaten adet olmayınca kist geriliyormus. Bir ay sonra gidip bi baktirirsin yine

Çok geçmiş olsun canım allah tez vakitte şifa versin inşallah. Senin kistin kaç cmdi yumurtaliklarina bu kadar zarar verdi. Umudunu hiç kaybetme canım allah verecekse tek yumurta bile dollenir. Dua edelim hep
3,5 cm dedi doktor sağ tarafta ama küçük olduğu halde neden sağ tarafımı bitirdi bende anlamadım sağda yumurta oluşmuyor allahım hepimize şifa versin inşallah çok yoruldum biraz akışına bırakçam dediğin gibi allah verecek olursa bişeyler bahane oluyor vermiceksede bişeyler bahane oluyor

Evet oyle yapicam canim Allah sifa versin hepimize

Iki sey sorucam kizlar,
Ilk olarak, mr da tupler tikaliysa cikiyomu? Cunku benim mr sonuclarimda hic tuplerle ilgili bisey yazmiyo.
Bide, kist kuculuyosa illede akintimi olmasi lazim? Akinti olmuyosa kist kuculmuyomu demek.
Bide aklima cok sacma bisey geldi, bu kistler regl kanindan oluyosa, regl doneminde hic yan donmezsek yatmassak yanlara baska organlara gidemez kan? Cokmu sacma teori

Tüpler Mr da bakılamıyor arkadaşım anca rahim filmi ile belli olur durumu, ikinci soruna gelince kistin küçülmesi içim illa bir belirtiye gerek yok diye biliyorum. Teorinin olması imkânsız çünkü adet kanını atmak bizim duruş şekillerimizle alakalı bir durum değil, o tamamen vücudun anatomik yapısı ile ilgili bir durumdur.

Canim Mr da tüpler görünmüyor sanırım ki rahim filmi isteniyor. Akıntıyla kist kuculmesinin bi ilgisi yok diğer arkadaşlar. Kahverengi akıntısı yıllarca gelip kisti aynı boyutta olanlar varmış. Sonuncusuna gelecek olursak o dediğin şeyi hiç sanmıyorum nihayetinde içimizdeki organlar yerçekimine aykırı çalışıyor. Mesela kan yukari doğru da akıyor :) mesela bütün gün yatsak hatta ayaklarımizi yukarı diksek yine adet kanimiz akacaktir. O yüzden içerdeki kistin vücut seklimizle yayılım göstereceğini sanmıyorum. Keşke öyle olsa bir ay hiç yatmam yeterki akıp gitsin :)

Tesekkur ederim canim benim, ben bekarim o rahim filmi nasil oluyor bana yapabilirlermi acaba?

Haha teorimin dogru olma ihtimalinin dusuk oldugunu tahmin etmistim zaten off bende yatmazdim vallaha ya.
Bir ay sonra gorucez artik kuculmuslermi kistler

Tesekkur ederim canim benim, ben bekarim o rahim filmi nasil oluyor bana yapabilirlermi acaba?
Canim sana film çekilip cekilmeyecegini Dr bilir ama benim fikrim çekilmez. Çünkü araştırdım kadarıyla vajinanın içinden bir karateter yerleştiriliyor bu da zarı zedeleyebilir. Nihayetinde Bekarlari alttan bile muayene etmiyorlar. Ayrıca rahim filmi neden cektireceksin ki bana bile suan önerme Dr um. 1 yıl doğal yollardan hamile kalmazsan çekeriz çünkü enfeksiyon riski de var o yüzden acele etmeyelim dedi. Ama sen Laparoskopi yöntemiyle tüplerine baktirabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…