Yumurtlama takibi nasıl Yapılıyor? Adetin kaçıncı günü gidiliyor Dr a. Bende birdahaki gitmemde yumurtlama takibi yaptırıcam. Hala hamile kalamadımcanım adetten öncede gittim sonrada gittim yumurta takibide yapıldı binbirtürlü muayeneden geçtim sağ tarafımı bitirmiş kist sağ yumurtalıklarımda 1 tane bile yumurta oluşmuyor zaten kamerayı sağıma çevirdiği an çok kötü acıyor muayene esnasında...
Canim jinekolojik muayene için en uygun gün adetin 3. Ve 4. Günleriymis yumurta takibini de sana söyler zaten. Adetliyken daha net gorunuyormusYumurtlama takibi nasıl Yapılıyor? Adetin kaçıncı günü gidiliyor Dr a. Bende birdahaki gitmemde yumurtlama takibi yaptırıcam. Hala hamile kalamadım
adetinin 3.günü gidiyorsun normal muayene yapıyor 3-4 gün sonra tekrar çağırıyor ve akabinde adetinin 14.gününe yani yumurtlama gününe kadar (28 günde bir adet oluyorsan tabi 14.gün yumurtlama oluyor) 2 gün arayla yumurta takibi yapıyor sürekli yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakıyor boyutunu ölçüyor.Yumurtlama takibi nasıl Yapılıyor? Adetin kaçıncı günü gidiliyor Dr a. Bende birdahaki gitmemde yumurtlama takibi yaptırıcam. Hala hamile kalamadım
nasıl içiyorsunuz karbonatlı suyu? bir bardağa kac kasık koyorsunuz?sekilde sizinle karsılastım. ılk ay cok duzenlı olarak karbonatlı su içmememe rağmen 17 gun gecıktı adetım. kı bu bıle benım ıcın önemlı bir gelısmeydı. sonrakı ay daha duzenlı içtim sadece 4 gun gecıktı ve bu ay 3 gune düştü. yanı ne dıyeyım bılemıyorum :) çok kucuk
Canim ben sabah akşam bir su bardağına silme bir çay kaşığı atıyorum aç karnına içiyorum. Ama bazen akşamları yemekten sonra da içtiğim oluyor akşam yemeğini erken yemek zorunda kaldığımızda. Ama aç karnına içilirse daha iyi olduğunu düşünüyorum kana karışması bakımından. Yalnız günlük içtiğin şu miktarını artıran gerek çünkü karbonati böbreklerin süzmesi gerekiyor. Böbreklerin yorma ben aklıma geldikçe saat başı bi bardak su içiyorum aslında daha da fazla içmem gerekiyornasıl içiyorsunuz karbonatlı suyu? bir bardağa kac kasık koyorsunuz?
sende ne sıkıntı var? bende 3 cm kist var bu ay tüp bebeğe başlayacaktık doktor erteledı ılac ta vermedı soğan suyu içiyorum işte kist erisin diye karbonata da baslayım normal evde kullandığımız karbonat mı?Canim ben sabah akşam bir su bardağına silme bir çay kaşığı atıyorum aç karnına içiyorum. Ama bazen akşamları yemekten sonra da içtiğim oluyor akşam yemeğini erken yemek zorunda kaldığımızda. Ama aç karnına içilirse daha iyi olduğunu düşünüyorum kana karışması bakımından. Yalnız günlük içtiğin şu miktarını artıran gerek çünkü karbonati böbreklerin süzmesi gerekiyor. Böbreklerin yorma ben aklıma geldikçe saat başı bi bardak su içiyorum aslında daha da fazla içmem gerekiyor
Bende de kist var canım 5cm di. Bana da doğal yollardan gebelik önerdi 1 yıl. Ben de karbonatla eritmeye çalışıyorum bi çok kişi faydasını görmüş inşallah bize de yarar allahın izniylesende ne sıkıntı var? bende 3 cm kist var bu ay tüp bebeğe başlayacaktık doktor erteledı ılac ta vermedı soğan suyu içiyorum işte kist erisin diye karbonata da baslayım normal evde kullandığımız karbonat mı?
Eczaneden alıyorum canım ben ingiliz karbonati deyince veriyorlar. Zaten 3 4 lira bişey. Bi de ben beta glukan ve Omega te kullanıyorum. Bu hastalığı çok araştırdım hep bağışıklıkla ilgili diyor. Buradaki diğer arkadaşlar da bu ucunu birlikte kullandı. Kist olmasa bile bunların kullanılması faydaliymis özellikle de kış aylarındasende ne sıkıntı var? bende 3 cm kist var bu ay tüp bebeğe başlayacaktık doktor erteledı ılac ta vermedı soğan suyu içiyorum işte kist erisin diye karbonata da baslayım normal evde kullandığımız karbonat mı?
Bende 3 cm yumurtalik kisti var canm kuzenim 10 yildir anne olamiyor onun icin sordum asil. Ama ben de sogan suyum bitsin kullanicam tup bebege basliycam kismetse cunkuEczaneden alıyorum canım ben ingiliz karbonati deyince veriyorlar. Zaten 3 4 lira bişey. Bi de ben beta glukan ve Omega te kullanıyorum. Bu hastalığı çok araştırdım hep bağışıklıkla ilgili diyor. Buradaki diğer arkadaşlar da bu ucunu birlikte kullandı. Kist olmasa bile bunların kullanılması faydaliymis özellikle de kış aylarında
Şuanki durumunuz neydir kullandınızmı karbonatEğer doğruysa süper olur, bendede 7cm ve 4cm çikolata kisti var
Karbonat kullanip işe yaradığını gören varsa yazsn lütfen. Bende denicem yeni duydm 5.5 ve 6 cm çikolata kistlerim var nasıl kullandığını yazarsanz sevinirim
Amin inşallah hepimizn dualri kabul olurGeçmiş yazıları okursanız detaylı bilgi edinirsiniz. Allah-u teâlâ şifa versin inşaAllah.
Ben kullanmaya başladım dün sabah ve aksam aç karnına bır su bardağı suya bir cay kaşığı katıyorum.aynı Zaman'da soğan suyunada başladım insallah özellikle karbonat ıle durumu yazarım.bende de 5cm kıst varKarbonat kullanip işe yaradığını gören varsa yazsn lütfen. Bende denicem yeni duydm 5.5 ve 6 cm çikolata kistlerim var nasıl kullandığını yazarsanz sevinirim
Bende dün aldm cnm basladm inşallah faydasni görürüzBen kullanmaya başladım dün sabah ve aksam aç karnına bır su bardağı suya bir cay kaşığı katıyorum.aynı Zaman'da soğan suyunada başladım insallah özellikle karbonat ıle durumu yazarım.bende de 5cm kıst var
Immuneks benimki onu kullanıyorum.betaglukan içerikleiyse olur tabi neden olmasın :)allah şifamızı versinKizlar immuflex diye bi ilac var, d3 ve beta glukan diyo ondan alsam olurmu sizce?
Tesekur ederim, amin insAllah, insAllahImmuneks benimki onu kullanıyorum.betaglukan içerikleiyse olur tabi neden olmasın :)allah şifamızı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?