Çikolata kisti için karbonat

Arkadaşlar bugün Dr a gittim tahlil yapıldı oh seviyem 6 çıktı. Bir ayı aşkın süredir karbonat içiyorum ama seviyem 6. Neden yükselmiyor ki. Moralim bozuldu. Bu idrarda ph ölçer kağıtları nereden temin edebilirim ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. O kadar zaman karbonat içmeme rağmen 6 olmasına çok uzuldum

Üzülme canım çünkü ph seviyesini yediklerinde etkiliyor ve değişken bir şey yani o an öylebir çıkmış olabilir. Ph ölçer kağıtlarını gitti gidiyor sitesinden aldım ben uygundu fiyatı bakınca görürürsün zaten. Ph değerin için canını sıkma arkadaşım kistini küçültsün yok etsin de önemli olan bu.

Haklısın canım zaten sabah karbonat icmistim ama öğlen gibi midem bulandı istifra ettim. Bi de gece 9bucukta gittik hastaneye idrarimi yeni yapmıştım gelsin diye su ictim Afedersin çok az bişey yaptım hemen. Yani idrar mesanede 10 dakka bile beklemedi. Okuduğuma göre ph mesanede bekledikçe yukseliyormus. O yüzden sabah ilk idrar olmalı diyor. Ph kâğıtlarından alıp evde olceyim ben de. Sağol canim

Kizlar yine ben, kistleri kaybolan arkadaslar, hic aranizda benim gibi devamli dogum kontrol hapi kullanan oldumu yani adet olmayan.
Sogan kuru yaptim, karbonat yapiyorum, beta glukan ve vitamine d3 iciyorum ve bi kac gundur kahverengi akinti var. Iyi biseymi kotu bisey mi

Kizlar herkese merhaba,.tup bebek tedavisine baslamadan evvel yapilan kontrolde cikolata kistimin oldugu soylendi karbonatli suya basliyorum bugun..kaybolursa sonucu yazicam herkese umut olur umarim kaybolur karbonat ile...

Kizlar herkese merhaba,.tup bebek tedavisine baslamadan evvel yapilan kontrolde cikolata kistimin oldugu soylendi karbonatli suya basliyorum bugun..kaybolursa sonucu yazicam herkese umut olur umarim kaybolur karbonat ile...
Kac cm kistin? D3 vitamini, beta glukan, ve omega 3 de iciyoruz. Ben daha omega 3 baslamadim. Gelecek hafta soylicem size kuculmus diye. Allah sifa versin

Kac cm kistin? D3 vitamini, beta glukan, ve omega 3 de iciyoruz. Ben daha omega 3 baslamadim. Gelecek hafta soylicem size kuculmus diye. Allah sifa versin
D vitamini kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum umarım küçülür haberlerini bekliyoruz cnm

Ne karbonat ya profosorler yok olması imkansız diyor.. bence kullanmayın yinede siz bilirsiniz.. bu bi kist değilki sadece endometriosis hastalığı ameliyatla bile alınırken yumurtaligin bi kısmı zarar görüyor lanet bişey yani.. eğer kaybolan bişeyse çikolata kisti değildir o .basit folikul kistidir. Ben kaç doktora gittiysem hem küçülmez hemde asla kaybolmaz dedi. Ama biz seviyoruz bu tarz şeyleri yapmayı malesef.

Profesorler imkansiz diyo ama yok edenler var sonra sasirip kaliyolar. Ayrica bazilarininki dogum kontrol hapiyla geriliyo, nasil kaybolmuyomus?

Profesorler imkansiz diyo ama yok edenler var sonra sasirip kaliyolar. Ayrica bazilarininki dogum kontrol hapiyla geriliyo, nasil kaybolmuyomus?
Hamilelikte de geriliyor ona bakılırsa bahsettigim hormon tedavileri değil ki hormon tedavileri bazı kişilere iyi geliyor o bile çok az kiside oluyor çoğunda ameliyat gerekiyor östrojen hormonunu kesersen kist büyümez. O zman karbonat progestoron mu salgiliyor östrojeni nasıl kesiyor ki. Yada onca doktor bişey bilmiyordur biz kadınlar aramızda çözdük bu işı. Diyorum ya isteyen kullansın tabiki ama tedavi sürecindeyseniz doktora sormadan yapmayın heleki soğan suyu maydonoz suyu düşük yaptırır valla kistiniz patlarsa tüm tüpleriniz yapışır doğal yoldan çocuğunuz olmayabilir. Bilgi veriyorsunuz ama bilmeden kanitlanmadan konuşup milletin başına iş açmayın en azından doktorunuza danışın diycem ama onlarada inanmiyosunuz galba...

Öncelikle merhaba. Geçmiş olsun. Evet endometrioma illet bir hastalık ve birçok doktora göre kaybolması imkansız ama Rabbim dileyince karbonat veya başka bir şey sebep olur ve yok olur gider. Bizlerde yaşanmışlıklarımızı paylaşıyoruz burda, tabi ki bireysel farklılık vardır her şey herkese iyi gelmeyebilir. Ben ameliyat olmuş kisti tekrar etmiş biri olarak (çikolata kisti oldugunu 4 doktora teyit ettirdim) kullandım fayda da gördüm bunu da paylaştım ki belki ben gibi fayda gören olur. Rabbim herkese şifa versin inşaAllah.

Amin teşekkür ederim..
Çikolata kistiniz belki farklı bi sebepten kuculmustur 40 yaşından sonra veya menopoza yaklaştıkça östrojen salgımiz azaldigindan bu hastalıktan kurtuluyoruz biliyosunuzdur sizin durumunuzda rezerviniz azaldığı için olabilir mi benimki sadece varsayım tabi yasinizi bilmiyorum allah hepimize şifa versin bende yeni aldirdim kistlerimi bu hastalıkla ilgili çok araştırma yaptım çok doktora gittim inşallah tekrar nuksetmez..

Dediğiniz gibi sizinkiler sadece varsayım :) anne olacak yaştayım ve 15 aylık evliyim. 6 ay önce ameliyat oldum.Rezervim hormonum her şeyim bu ameliyat yüzünden altüst oldu. Sabır ve dua ile şifamı arıyorum. İnşALlah siz böyle olumsuzluklar yaşamazsınız kardeşim. Rabbim hepimize önce sofa sonrada hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah.

arkadaşlar bana da gittiğim çoğu doktor ameliyat dedi. geçici menapoz dedi tüp bebek dedi. her seferinde yıkıldım iki tane kıstım vardı sağda ve solda ve sağ tüpum de kapalı. umudum yoktu cevremde doktorlar da ameliyet tek çözüm dediler. ben bir tek Allaha güvendim bu hastalığı veren Rabbim şifasını da verir dedim . burdan hep sizinle konuşup paylaştım. Rabbim ol demiş benim haberim yokmuş dün gördüm ilk kez kalp atışlarını şu an bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bunu yazarken. Dua edelim Rabbim her duayı kabul eder

Canimm cok sevindim senin adina Rabbim tez zamanda kucagina almak nasip etsin ins sukurler olsun

Çok sevindim arkadaşım. Allah bizede nasip etsin inşallah. Rahim filmi falan çektirmişmiydin ?

Canimm cok sevindim senin adina Rabbim tez zamanda kucagina almak nasip etsin ins sukurler olsun
isteyen herkese nasib olsun
Çok sevindim arkadaşım. Allah bizede nasip etsin inşallah. Rahim filmi falan çektirmişmiydin ?
evet canım sağ tüpum kapalı çıktı. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…