- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Allahm kucağına almayi da nasip etsin senin yasadklarnin aynisni bende yasadm iki tarfta kistlerm var ameliyat dedi her doktr yda tüp bebek dediler çok agladm ama hep dua edyrm Allaha inşallah en kısa zamanda benmde mucizem gerçekleşir ;-(arkadaşlar bana da gittiğim çoğu doktor ameliyat dedi. geçici menapoz dedi tüp bebek dedi. her seferinde yıkıldım iki tane kıstım vardı sağda ve solda ve sağ tüpum de kapalı. umudum yoktu cevremde doktorlar da ameliyet tek çözüm dediler. ben bir tek Allaha güvendim bu hastalığı veren Rabbim şifasını da verir dedim . burdan hep sizinle konuşup paylaştım. Rabbim ol demiş benim haberim yokmuş dün gördüm ilk kez kalp atışlarını şu an bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bunu yazarken. Dua edelim Rabbim her duayı kabul eder
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins kizlar güçlü olalimAllahm kucağına almayi da nasip etsin senin yasadklarnin aynisni bende yasadm iki tarfta kistlerm var ameliyat dedi her doktr yda tüp bebek dediler çok agladm ama hep dua edyrm Allaha inşallah en kısa zamanda benmde mucizem gerçekleşir ;-(
inşallah en kısa zamanda olur Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler bagislasin bizeAllahm kucağına almayi da nasip etsin senin yasadklarnin aynisni bende yasadm iki tarfta kistlerm var ameliyat dedi her doktr yda tüp bebek dediler çok agladm ama hep dua edyrm Allaha inşallah en kısa zamanda benmde mucizem gerçekleşir ;-(
Amin cnm sen tedavi goruyomsnRabbim hepimizin yuzunu guldursun ins kizlar güçlü olalim
Amin cnm amin saglkli ve hayrli evlatlr nasp etsninşallah en kısa zamanda olur Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler bagislasin bize
Canim tuglerim diken diken oldu yazını okurken. Tam acaba bebeğim olur mu diye düşünürken siteye girdim senin yazdığını okudum. Öyle bi umut oldun ki bana allahım hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin. Benim de hem sağda hem solda çikolata kısım var o yüzden umutsuzdum Dr lar da aynı sana dedikleri gibi ameliyat ya da tüp bebek diyordu. Ama sizin gibileri okudukça allaha daha çok dua ediyorum Rabbim bizlere de nasip eder insallaharkadaşlar bana da gittiğim çoğu doktor ameliyat dedi. geçici menapoz dedi tüp bebek dedi. her seferinde yıkıldım iki tane kıstım vardı sağda ve solda ve sağ tüpum de kapalı. umudum yoktu cevremde doktorlar da ameliyet tek çözüm dediler. ben bir tek Allaha güvendim bu hastalığı veren Rabbim şifasını da verir dedim . burdan hep sizinle konuşup paylaştım. Rabbim ol demiş benim haberim yokmuş dün gördüm ilk kez kalp atışlarını şu an bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bunu yazarken. Dua edelim Rabbim her duayı kabul eder
arkadaşlar bana da gittiğim çoğu doktor ameliyat dedi. geçici menapoz dedi tüp bebek dedi. her seferinde yıkıldım iki tane kıstım vardı sağda ve solda ve sağ tüpum de kapalı. umudum yoktu cevremde doktorlar da ameliyet tek çözüm dediler. ben bir tek Allaha güvendim bu hastalığı veren Rabbim şifasını da verir dedim . burdan hep sizinle konuşup paylaştım. Rabbim ol demiş benim haberim yokmuş dün gördüm ilk kez kalp atışlarını şu an bile kendimi tutamıyorum ağlıyorum bunu yazarken. Dua edelim Rabbim her duayı kabul eder
Allah razı olsun cümlemize İnşallah. başlarda hormon ilacı kullanmıştm sonra soğan suyu falan içtim saraçoğlunun kürleri vardı gittim onlardan aldım onu da bıraktım bi süre sonra yumurta takibi klomen+çatlama iğnesi yaptı doktorum onlarda ise yaramadı. hormon derken canım ca125 yüksektiHayırlı uğurlu olsun kardeşim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Bu sürede herhangi bir şey yaptın mı ilaç tedavisi veya bitkisel tedavi, bir de hormon değerlerin nasıldı?
Allah razı olsun cümlemize İnşallah. başlarda hormon ilacı kullanmıştm sonra soğan suyu falan içtim saraçoğlunun kürleri vardı gittim onlardan aldım onu da bıraktım bi süre sonra yumurta takibi klomen+çatlama iğnesi yaptı doktorum onlarda ise yaramadı. hormon derken canım ca125 yüksekti
onların çoğu normaldi prolaktin yüksekti en son sonra test falan yaptırmadm bi daha. canı gönülden istiyorum hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun İnşaAllah ailemizle sevdiklerimizle evlatlarımizla imtihan etmesin Rabbim .Hormon dediğim fsh lh e2 prolaktin değerleri bir de amh yumurta rezervini gösteren test.
Rabbim Ol deyince hiçbir şey engel olmaz bunu bir kere daha gördük seninle birlikte arkadaşım. İnşaAllah buradaki tüm kardeşlerime ve bana da tez vakitte Ol der Rabbim ve oluverir bizimde yavrularımız.
onların çoğu normaldi prolaktin yüksekti en son sonra test falan yaptırmadm bi daha. canı gönülden istiyorum hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun İnşaAllah ailemizle sevdiklerimizle evlatlarımizla imtihan etmesin Rabbim .
Hayirli olsun canim allah isterse hic bir sey onune gelemezinşallah en kısa zamanda olur Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler bagislasin bize
kızlar bende geçen ay adetimin 3.günü safran yağı ve macun kullandım 15.gününe kadar 15.gün bıraktım 23. günü çok az bir iki damla kanlı akıntı geldi ve aynı gün kesildi ama o gündür çok fazla sarı akıntım var bakalım yarın adet olmam gerekiyor ki normalde hep 5 gün önce gelir di gelmedi safran yağını aktardaki arkadaş çok övdü bir bayanın 10 yıldır çocuğu olmamış bu safran yağından sonra olmuş.banada doktor çikolata kistinden dolayı asla hamile kalamazsın diyor bende yaza doğru eğer olmazsa tüp bebek düşünüyorum.
10 tanede iğneden sonra 180 falandı 600 e kadar olması gerekiyormuş.yumurtalara hep muayene esnasında baktı amh ile ilgili bişi bilmiyorumİnşALlah pozitif sonuçlar görürsün. Kaçtı E2? Amh'ya (yumurta rezervi) baktırdın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?