Çikolata kisti için karbonat

Allahm kucağına almayi da nasip etsin senin yasadklarnin aynisni bende yasadm iki tarfta kistlerm var ameliyat dedi her doktr yda tüp bebek dediler çok agladm ama hep dua edyrm Allaha inşallah en kısa zamanda benmde mucizem gerçekleşir ;-(

Rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins kizlar güçlü olalim

inşallah en kısa zamanda olur Rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler bagislasin bize

Canim tuglerim diken diken oldu yazını okurken. Tam acaba bebeğim olur mu diye düşünürken siteye girdim senin yazdığını okudum. Öyle bi umut oldun ki bana allahım hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin. Benim de hem sağda hem solda çikolata kısım var o yüzden umutsuzdum Dr lar da aynı sana dedikleri gibi ameliyat ya da tüp bebek diyordu. Ama sizin gibileri okudukça allaha daha çok dua ediyorum Rabbim bizlere de nasip eder insallah

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Bu sürede herhangi bir şey yaptın mı ilaç tedavisi veya bitkisel tedavi, bir de hormon değerlerin nasıldı?

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Bu sürede herhangi bir şey yaptın mı ilaç tedavisi veya bitkisel tedavi, bir de hormon değerlerin nasıldı?
Allah razı olsun cümlemize İnşallah. başlarda hormon ilacı kullanmıştm sonra soğan suyu falan içtim saraçoğlunun kürleri vardı gittim onlardan aldım onu da bıraktım bi süre sonra yumurta takibi klomen+çatlama iğnesi yaptı doktorum onlarda ise yaramadı. hormon derken canım ca125 yüksekti

Hormon dediğim fsh lh e2 prolaktin değerleri bir de amh yumurta rezervini gösteren test.
Rabbim Ol deyince hiçbir şey engel olmaz bunu bir kere daha gördük seninle birlikte arkadaşım. İnşaAllah buradaki tüm kardeşlerime ve bana da tez vakitte Ol der Rabbim ve oluverir bizimde yavrularımız.

onların çoğu normaldi prolaktin yüksekti en son sonra test falan yaptırmadm bi daha. canı gönülden istiyorum hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun İnşaAllah ailemizle sevdiklerimizle evlatlarımizla imtihan etmesin Rabbim .

Âmiiiiiiinnnnn kardeşim.

Kızlar çikolata kistinde rahim filmi çekilmeden yumurtlama takibi yapıyormu Dr lar? Ben bu seferki gidişimde yumurtlama takibi istiycem. Rahim filminden korkuyorum

Hic korkma rahim.filiminden ecomar ozelde cektirdim bir agri yasamadim adetin biter bitmez vektiriyorsun filmi eger kanalarin aciksa diger yontemlere basla bide esinin testleri allah yar ve yardimciniz olsun

kızlar bende geçen ay adetimin 3.günü safran yağı ve macun kullandım 15.gününe kadar 15.gün bıraktım 23. günü çok az bir iki damla kanlı akıntı geldi ve aynı gün kesildi ama o gündür çok fazla sarı akıntım var bakalım yarın adet olmam gerekiyor ki normalde hep 5 gün önce gelir di gelmedi safran yağını aktardaki arkadaş çok övdü bir bayanın 10 yıldır çocuğu olmamış bu safran yağından sonra olmuş.banada doktor çikolata kistinden dolayı asla hamile kalamazsın diyor bende yaza doğru eğer olmazsa tüp bebek düşünüyorum.

İnşaAllah hamilesindir kardeşim. Kistlerin büyük mü, ameliyat oldun mu, hormon değerlerin nasıl?

ameliyat olmadım 3,5 cm sağda kist var aşılama yapılcaktı 3 ay önce 10 tane iğne vuruldum yumurtalar için tam çatlatma iğnesi yapılacağı gün e2 hormonuna bakıldı kandan çok düşük çıktı yani oluşan yumurtaların verimine bakıyorlar dr dediki bu değerlerde aşılama yapsam mümkün değil tutmaz öbür ay tekrar deneyelim dedi ben o gündür doktora gitmiyorum çünkü o zamandan beri 20 günde bir adet oldum bütün dengem bozuldu benim sağda kistten ötürü yumurta rezervem bitikmiş solda da yumurta rezervem iğnelerle bile çok zor büyüdü. o yüzden alternatif tıpla çözüm aramaya başladım bakalım yarın da bi geçsinde çözüm olup olmadığı belli olacak. bu arada herşeyim normal bütün tahliller yapıldı eşimde de problem yok

İnşALlah pozitif sonuçlar görürsün. Kaçtı E2? Amh'ya (yumurta rezervi) baktırdın mı hiç?

İnşALlah pozitif sonuçlar görürsün. Kaçtı E2? Amh'ya (yumurta rezervi) baktırdın mı hiç?
10 tanede iğneden sonra 180 falandı 600 e kadar olması gerekiyormuş.yumurtalara hep muayene esnasında baktı amh ile ilgili bişi bilmiyorum

Asıl yumurta rezervi ile ilgili olan amh ve fsh değerleridir. E2 lh prolaktin bunlarda etki eden hormonlar tabi. Benim de aynı sorunlarım olduğu için her ay baktırıyorum değerlerime. İnşaAllah denediğin bitkisel şeyler vesilen olur da bizimle de paylaşırsın o güzel haberi kardeşim. Rabbim şu mübarek gün hûrmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…