belki bakılmıştır ama hatırlamıyorum çünkü o kadar ümitli iğnelerden sonra e2 düşük aşılama iptal deyince sanki dünya başıma yıkıldı o günden sonra dr imkansız demesi beni ilgilendirmiyor allahım ol derse bazı şeyler vesile olur 2-3 güne kadar tekrar gelişmeleri yazacağım. inşallah allahım isteyip dileyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallahAsıl yumurta rezervi ile ilgili olan amh ve fsh değerleridir. E2 lh prolaktin bunlarda etki eden hormonlar tabi. Benim de aynı sorunlarım olduğu için her ay baktırıyorum değerlerime. İnşaAllah denediğin bitkisel şeyler vesilen olur da bizimle de paylaşırsın o güzel haberi kardeşim. Rabbim şu mübarek gün hûrmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İnşaAllah.
Bana vurulmuştu 6 ay adet görmedim aslında 3 aylıktı iğne ama bana faZla etki etti.kistlerim küçülmüştü.Kizlar doktor bana menopoz olmam icin igne yazdi uc aylik hic kullanan varmi aranizda? Bi yararini goren?
Tessekur ederim canim insallah benimkide kuculurBana vurulmuştu 6 ay adet görmedim aslında 3 aylıktı iğne ama bana faZla etki etti.kistlerim küçülmüştü.
12cm büyüklüğündeydi , bugün hastaneye gittim, 3ay lucrin tedavisi görmüştm, tedavi ii gelince lucrini bırakalı 2ay oldu yine eski sızılarımbaşladı bugün doktoruma gittim ve takrar etmiş o kadar üzgünüm kikaçtı boyutu siz ameliyat olurken? İnşallah tekrarlamaz doktor tekrarlıyor çoğu zaman demişti bana
canım ben ameliyat oldum sonra iğne tedavisine başladım 3ay kullandm ayda bir kez olmak üzere , kullandığım sürece iyiydi , sonra bırakalım dedim üzerinden 2ay geçti tekrar olmuşşş... Ya bu çikolata kisti o kadar lanet ki ameliyat olsan tekrar oluşabilio , olmasanpatlayabilio bildiğin kumar oynuosun...Kizlar doktor bana menopoz olmam icin igne yazdi uc aylik hic kullanan varmi aranizda? Bi yararini goren?
Aynen canım sana katılıyorum , çikolata kisti diğer kistler ile karşılaştırılmamalı asla kaybolma yok olma söz konusu değil... Ameliyat olup tekrar nüksetmesi çok yüksek bi ihtimal , patlaması da aynı şekilde... Ameliyat olmayı kisti patlamaynlar ise şanslı... Ben işimi şansa bırakmadım ve ameliyat oldum aradan 5 ay geçti tekrar oluştu ... Bekarım ve 2.ameliyat olma söz konusu bile değil ... Tek şansım bebek ama işte evli değilimm o yüzden çok üzülüyorumiçim daralıo....Hamilelikte de geriliyor ona bakılırsa bahsettigim hormon tedavileri değil ki hormon tedavileri bazı kişilere iyi geliyor o bile çok az kiside oluyor çoğunda ameliyat gerekiyor östrojen hormonunu kesersen kist büyümez. O zman karbonat progestoron mu salgiliyor östrojeni nasıl kesiyor ki. Yada onca doktor bişey bilmiyordur biz kadınlar aramızda çözdük bu işı. Diyorum ya isteyen kullansın tabiki ama tedavi sürecindeyseniz doktora sormadan yapmayın heleki soğan suyu maydonoz suyu düşük yaptırır valla kistiniz patlarsa tüm tüpleriniz yapışır doğal yoldan çocuğunuz olmayabilir. Bilgi veriyorsunuz ama bilmeden kanitlanmadan konuşup milletin başına iş açmayın en azından doktorunuza danışın diycem ama onlarada inanmiyosunuz galba...
bende 5 ayönce ameliyat oldum ve tekrar nüksetti... Şimdi napıcazDediğiniz gibi sizinkiler sadece varsayım :) anne olacak yaştayım ve 15 aylık evliyim. 6 ay önce ameliyat oldum.Rezervim hormonum her şeyim bu ameliyat yüzünden altüst oldu. Sabır ve dua ile şifamı arıyorum. İnşALlah siz böyle olumsuzluklar yaşamazsınız kardeşim. Rabbim hepimize önce sofa sonrada hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah.
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah. Ben de ameliyat oldum 6 ay önce ve ameliyattan 1.5 ay sonra tekrar etti kistim, benim de o an dünya başıma yıkılmıştı çünkü daha yaralarım bile iyileşmemişti (açık ameliyat oldum) inanamadım ve 2 gün içinde gerek özel gerkse devlette 5 doktora teyit ettirdim çikolata kisti olduğunu. Sonra bu forumu buldum ve şifayı Allah-u teâlâdan umarak kullandım yapılanları sabah akşam karbonatlı su içtim, günde 1 kere de omega3 ve betaglukan kullandım. Bir sonraki muayenede kist falan yoktu inanamamış ve yine birçok doktora teyit ettirmiştim. Betaglukanı eczacının önerisi ile 40 gün kullandım omega3 ve karbonatı hâlâ kullanmaktayım ve her ay gidip muayene oluyorum çok şükür kist yok.bende 5 ayönce ameliyat oldum ve tekrar nüksetti... Şimdi napıcaz
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah. Ben de ameliyat oldum 6 ay önce ve ameliyattan 1.5 ay sonra tekrar etti kistim, benim de o an dünya başıma yıkılmıştı çünkü daha yaralarım bile iyileşmemişti (açık ameliyat oldum) inanamadım ve 2 gün içinde gerek özel gerkse devlette 5 doktora teyit ettirdim çikolata kisti olduğunu. Sonra bu forumu buldum ve şifayı Allah-u teâlâdan umarak kullandım yapılanları sabah akşam karbonatlı su içtim, günde 1 kere de omega3 ve betaglukan kullandım. Bir sonraki muayenede kist falan yoktu inanamamış ve yine birçok doktora teyit ettirmiştim. Betaglukanı eczacının önerisi ile 40 gün kullandım omega3 ve karbonatı hâlâ kullanmaktayım ve her ay gidip muayene oluyorum çok şükür kist yok.
Her şey herkese iyigelmeyebilir gelecek diye bir şey yok elbette ama ben kullandım Rabbimin izni ile de fayda gördüm başkalarina da umut olsun diye yazıyorum ama hep söyledim yine söylüyorum iyice araştırmadan soruşturmadan kullanmasın kimse hiçbir şey.
beta glukan vitaminmiş galiba dimi ?Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah. Ben de ameliyat oldum 6 ay önce ve ameliyattan 1.5 ay sonra tekrar etti kistim, benim de o an dünya başıma yıkılmıştı çünkü daha yaralarım bile iyileşmemişti (açık ameliyat oldum) inanamadım ve 2 gün içinde gerek özel gerkse devlette 5 doktora teyit ettirdim çikolata kisti olduğunu. Sonra bu forumu buldum ve şifayı Allah-u teâlâdan umarak kullandım yapılanları sabah akşam karbonatlı su içtim, günde 1 kere de omega3 ve betaglukan kullandım. Bir sonraki muayenede kist falan yoktu inanamamış ve yine birçok doktora teyit ettirmiştim. Betaglukanı eczacının önerisi ile 40 gün kullandım omega3 ve karbonatı hâlâ kullanmaktayım ve her ay gidip muayene oluyorum çok şükür kist yok.
Her şey herkese iyigelmeyebilir gelecek diye bir şey yok elbette ama ben kullandım Rabbimin izni ile de fayda gördüm başkalarina da umut olsun diye yazıyorum ama hep söyledim yine söylüyorum iyice araştırmadan soruşturmadan kullanmasın kimse hiçbir şey.
Şok oldum şuan ya , çikolata kistinin tedavisi yok normalde sadece büyümesini engelliolr o da hayliyle yumurta rezervini azaltıo.. ben şu betaglukanı araştırayım bi ... Çok sevindim sizin adınıza ... inanın bnmde ole dünya başıma yıkıldı ya 12cm lduğu için bnde açık ameliyat oldumm bekarım ... tekrar ettiğini duymakbana çok koydu...
amin canım hepimize inşallah..Üzülme kardeşim ben de aynı sen gibi hatta senden daha kötü olmuştum ama Rabbim dileyince her şey oluyor,tedavisi yok diye bir şey yok ki Ol der Mevlâ teâlâ oluverir biiznillah. Sabır, sebat dua ile beklemek deva aramak lazım.
Bağışıklık güçlendirici betaglukan. Bu forumun yazılarını okursan geçmişte yine fayda görmüş olanlar var göreceksin. Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllah.
peki beta glucan hangifirmanın ki sipariş vereyimde getirsinler... omega 3 te aynı şekilde aynısından kullanayım şifa olsun inşallahÜzülme kardeşim ben de aynı sen gibi hatta senden daha kötü olmuştum ama Rabbim dileyince her şey oluyor,tedavisi yok diye bir şey yok ki Ol der Mevlâ teâlâ oluverir biiznillah. Sabır, sebat dua ile beklemek deva aramak lazım.
Bağışıklık güçlendirici betaglukan. Bu forumun yazılarını okursan geçmişte yine fayda görmüş olanlar var göreceksin. Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllah.
peki beta glucan hangifirmanın ki sipariş vereyimde getirsinler... omega 3 te aynı şekilde aynısından kullanayım şifa olsun inşallah
canım teşekkür ettim çok sipariş verdim allah yardımcımız olsun ...Ben eczacının önerisi ile imuneks'in betaglukanıni almıştım balık hapı da ocean diye bir markanın kullanıyorum
Canim senin karbonatla kaybolan kistin kaç cm di ?Öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşaAllah. Ben de ameliyat oldum 6 ay önce ve ameliyattan 1.5 ay sonra tekrar etti kistim, benim de o an dünya başıma yıkılmıştı çünkü daha yaralarım bile iyileşmemişti (açık ameliyat oldum) inanamadım ve 2 gün içinde gerek özel gerkse devlette 5 doktora teyit ettirdim çikolata kisti olduğunu. Sonra bu forumu buldum ve şifayı Allah-u teâlâdan umarak kullandım yapılanları sabah akşam karbonatlı su içtim, günde 1 kere de omega3 ve betaglukan kullandım. Bir sonraki muayenede kist falan yoktu inanamamış ve yine birçok doktora teyit ettirmiştim. Betaglukanı eczacının önerisi ile 40 gün kullandım omega3 ve karbonatı hâlâ kullanmaktayım ve her ay gidip muayene oluyorum çok şükür kist yok.
Evet aynen bu igneden oldum, kistim kuculurse bida vurulucam uc ay sonra, insAllah kuculur. Bende evli deilim ve okuyorum daha bu seneyi saymazsak bir senem var okulun bitmesine.... Bence evlenene kadar bizil bi sekilde bu hastaligi durdurmamiz lazim, onada en iyi cozum galiba dogum kontrol hapini araliksiz kullanmak, bilmiyorumki. Ben fransada yasiyorum, burdakiler cok degisik seyler yapiyolar. Ben iki ulkeninde tedavilerine bakiyorum cunku. Burda civam percemi cok moda, herkes ondan kullaniyo. Hap seklinde satiliyo, agrilari kesip hastaligin ilerlemesini durduruyo, hatta bazi hastalarin kistleri kaybolmus. Karinlarina her aksam kil surenler var, boyle cokca, oda kistleri yok edebiliyomus. Onun disinda, gluten sut urunleri yasagini iki taraftada okudulcanım ben ameliyat oldum sonra iğne tedavisine başladım 3ay kullandm ayda bir kez olmak üzere , kullandığım sürece iyiydi , sonra bırakalım dedim üzerinden 2ay geçti tekrar olmuşşş... Ya bu çikolata kisti o kadar lanet ki ameliyat olsan tekrar oluşabilio , olmasanpatlayabilio bildiğin kumar oynuosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?