Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

aynen öyle hem köle hem para kapısı olarak görülüyorum anasına ev alıcaz borcunu biz ödücez yarına çıkacağımız bile belli değilken gençliğimi heba edemem

Şu an da tehdit almıyorsanız, işimi, ailemi halledip o şekilde adım atayım diyorsanız ilk olarak doğum kontrol hapı alın. Sonra ivedi şekilde ya ailenizden, ya devletten destek alın. Devlet size iş ve avukat temini sağlar hem adam psikopat aileme zarar verir diye düşünüyorsanda devlet korumasında kal.

Mahkeme kararı ile kimliğinizi bile değiştiriyorlar. Siz açık vermezseniz sizi bulamaz bile.

60 bin borç öderken eşim annesine ev almak için 100 daha borçlanacak. Çocuğum da yok. Tertemiz boşanma nedeni. Seviyor musunuz birbirinizi?
ben seviyorum ama çok soğduum bana yaşattıklarından dolayı. onunda sevip sevmediğinden emin değilim lafa gelince seviyorum ama davranışlara bakarsak düşmanımsın...

doğum kontrol hapını en baştan beri kullanıyorum zaten çok şükür. ailemle konuşacağım artık ne olursa olsun dayanacak gücüm kalmadı.

Bence bekleme bile abini direk ara kızıp teli kapatirsa mesaj yaz abi yüreğidir dayanamaz diye düşünüyorum senem dolsun anlasmali bosanalim diyorsun bu adam belki anlasmiycak beklediğinle kalacaksın.

Üzgünüm ama bunlar da bahane.Eşinizin düşündüğü şeyi sizde yapabilirsiniz alta yazdığınız mesajı diyorum.
Ailenizle iletişim kurarsınız barışmıyorlar mı gidersiniz sığınma evine,yeni iş bulana kadar işsizlik maaşından faydalanırsınız ki eşinizin haksız yere faydanlamasından daha çok ihtiyacınız var buna.
Sonrada hepsinden uzakta hayat kurarsınız.Gerçekten isterseniz bunu yaparsınız.Eşinizle iletişim kurmanızı gerektirecek çocuk da yok ortada.
Beklediğiniz için çok pişman olursunuz çok.
5 ay işsizlik maaş hakkı varmış onu kullanacakmış. birde el de iş çokmuş bulur birini gidermiş çok kolaydı ya...

çokkkk teşekkür ederim gerçekten haklısınız...kafamı düşüncelerimi toparlayıp hemen girişeceğim bu işe.kendi kendime yeterim ben Allahın izniyle...

Bence bekleme bile abini direk ara kızıp teli kapatirsa mesaj yaz abi yüreğidir dayanamaz diye düşünüyorum senem dolsun anlasmali bosanalim diyorsun bu adam belki anlasmiycak beklediğinle kalacaksın.
oda doğru benn 1 seneyi bekliyorum ama dur bakalım o anlaşmalı boşanmayı yada boşanmayı kabul edecek mi .. abimle konusacam ne olursa olsun umarım barışırız her şey güzel olur çok teşekkür ederim

Ayrica o krediyi çekebilmesi icin kefil olmak zorundasın, esi oldugun için. Birde borcu odemek zorunda kalırsın.
aaa bak çok doğru sinirle bunu düşünemedim. kesinlikle kabul etmicem gitsin başka kefil bulsun. üzerime tarla ev felanda var benim birde onlardan olmak istemem.

aaa bak çok doğru sinirle bunu düşünemedim. kesinlikle kabul etmicem gitsin başka kefil bulsun. üzerime tarla ev felanda var benim birde onlardan olmak istemem.
Canim baska kefil bulma olayi degil, sen onunla evliyken banka seni kefil göstermeden senden imza almadan krediyi vermiyor. Simdi seni sıkıştıracak öğrenince imza için, senin abinle biran önce konuşman gerekiyor.

Buraya yazacagina direk abini ara bence
Kesinlikle katılıyorum kaybedecek hicbirseyin yok abin hayir derse siginma evine gidersin. Abine direk boşanmak istiyorum korkuyorum de silah bıçak anlat. Sonra detaya in. Bu detayları bilmeden kızıp kapatabilir. Teli kaparsa mesaj yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…