- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Kerdi öderken kredi çekmek ne alaka yani.kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter
sevgililik döneminde peşimden çok koştu kendnini sevdirdi zevklerimiz birbirine çok benziyordu(tabi şimdi eser kalmadı) çok kibar ve iyi davrandı...aşık olduktan sonra eşki eşini çocuklarını felan öğrendim dedim hani boşanmış 2 çocuğu olan biride mutluluğu hak ediyor yaşayalım ama her şey köprüyü geçene kadarmış maalesef...bu adamda ne buldunuz sevdınız de evlendınız merak ettım
Allahım yardımcınız olsun inşallah.ben istemedim zora sokmayayım borçlarımızı bitirelim yavaş yavaş dizeriz dedim ama adamda ki düşünce çok farklıymışş..
zaten çalışıyormuş mecburen..sene sonunda işten çıkıp 30 bin felan tazminat alacakmış kışa girene kadar borçlarımız biraz daha hafiflermiş bende çalışıyormuşum nasılsa....Kerdi öderken kredi çekmek ne alaka yani.
çok sağolun cümlemizin inşallahAllahım yardımcınız olsun inşallah.
İşten mi çıkacak eşiniz.zaten çalışıyormuş mecburen..sene sonunda işten çıkıp 30 bin felan tazminat alacakmış kışa girene kadar borçlarımız biraz daha hafiflermiş bende çalışıyormuşum nasılsa....
e bulmus sızı kacırmamak ıcın turlu oyunlar oynar tabısevgililik döneminde peşimden çok koştu kendnini sevdirdi zevklerimiz birbirine çok benziyordu(tabi şimdi eser kalmadı) çok kibar ve iyi davrandı...aşık olduktan sonra eşki eşini çocuklarını felan öğrendim dedim hani boşanmış 2 çocuğu olan biride mutluluğu hak ediyor yaşayalım ama her şey köprüyü geçene kadarmış maalesef...
5 ay işsizlik maaş hakkı varmış onu kullanacakmış. birde el de iş çokmuş bulur birini gidermiş çok kolaydı ya...İşten mi çıkacak eşiniz.
Sonrası peki..
Kolaymı öyle iş bulmak,hadi buldu ne maaş alacak birde kredi çekmeyi düşünüyor.5 ay işsizlik maaş hakkı varmış onu kullanacakmış. birde el de iş çokmuş bulur birini gidermiş çok kolaydı ya...
İki çocuğu olduğunu boşandığını senden saklamış sen de bu adam için aileni karşına alıp onlarla küsmüşsün ne diyeceğimi bilemiyorum. Ailene git gerekirse ayaklarına kapan barış.sevgililik döneminde peşimden çok koştu kendnini sevdirdi zevklerimiz birbirine çok benziyordu(tabi şimdi eser kalmadı) çok kibar ve iyi davrandı...aşık olduktan sonra eşki eşini çocuklarını felan öğrendim dedim hani boşanmış 2 çocuğu olan biride mutluluğu hak ediyor yaşayalım ama her şey köprüyü geçene kadarmış maalesef...
evet geleceğimiz sonumuz yok malesef kendi bütçemizi bile oluşturamadıysak daha geleceği düşünüp kurmanın çokta bir anlamı yok.. eni sonu ayrılacağımızda bir gerçek arkamda bir destek bekliyorum sanırıme bulmus sızı kacırmamak ıcın turlu oyunlar oynar tabı
cocugu oldugunu sonradan soylemesınden bellı
sızın bu adamla işiniz yaş ben soyleyeyım
enı sonu ayrılırsınız bence kendınızı daha fazla yıpratmayın
resmen sızden mal kacırmaya calısıyor borcunuz varya 60 bın onuda sızın ıdarenız ıle odemeyı planlıyor
ahh ahh işte cahillik büyük eşşeklik ettim farkındayımİki çocuğu olduğunu boşandığını senden saklamış sen de bu adam için aileni karşına alıp onlarla küsmüşsün ne diyeceğimi bilemiyorum. Ailene git gerekirse ayaklarına kapan barış.
çok özür dilerim burda yeniyim tam olarak bilmiyorum. kendii konumdan nasıl devam edeceğimide bilmiyorumAz önce konu açtıysanız niye oradan devam etmiyorsunuz? Profiliniz de kapalı sayfa sayfa diğer konunuzu arayalım yani?
Şimdi geçinmek zorunda olduğun aile, kendi ailenden iyi mi? Sen evlatsın git kapılarına bırak kızarsada kızsınlar sonra affederler. Burda her gün kahrolacağıma ana babamın dizinin dibinde köle olurum.haklısın ailem var ama kaçarak evlendiğim için şuan küsüm maalesef.. çalışıyorum ama eşimde aynı iş yerinde..boşanırsam mecburen çıkarım bu işten...iş bulurum mesele değil...tek sıkıntım ailemle küs olmam..
annemle barıştım şükür babam yok abimin desteği lazım bana...ama en kısa sürede açıp konuşucamŞimdi geçinmek zorunda olduğun aile, kendi ailenden iyi mi? Sen evlatsın git kapılarına bırak kızarsada kızsınlar sonra affederler. Burda her gün kahrolacağıma ana babamın dizinin dibinde köle olurum.
Oldu mu yani trip atılacak zaman miiii?simdi diledigini yapsa ve isler ters gitse diyecek sözünüz olmaz adam ben sana sormustum ne yaparsan yap dedin der.benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap
Siz tüy dikmişsiniz resmeneşimle aynı iş yerinde çalışıyorum her hangi bir birikimim yok malesef boşanma olursa mecburen bu işten çıkmak zorundayım..ailem arkamda destek olmazsa çok zorlanırım eşim biraz pskopat silah bıçak felan...zarar görmeden kurtulmak istiyorum...ailem arkamda olursa bana bir şey yapamaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?