Çıldıracak gibiyim lütfen bakın

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm

Karışma veya laf soyleme dısında baska huyu var mı? Daha onceki sorunlarinizi bilmiyorum ama evine karisacaksa sadece biraz katlanılabilir sonucta sağlık söz konusu

Eşimle vajınısmus sorunumuz vardı 1 yol uğraştık yeni yendik çocuk istiyoruz derken bu olay olursa onu da erteliyoruz haklı değilmiyim çok mutsuzum

daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
Herkesin evi yeri varsa niye ameliyatli adam sizde kalsinki esiniz abartmis.gider hastaneye gider babasinin evine yardmci olur yeterli.niye eve getiriyo

Karışma veya laf soyleme dısında baska huyu var mı? Daha onceki sorunlarinizi bilmiyorum ama evine karisacaksa sadece biraz katlanılabilir sonucta sağlık söz konusu
Herseye karışır yatakoda ma bile girer mutfağımı berbat eder bir de pis biri bende aşırı titizim tuvalete girerler yıkamazlar

Benim eşim söyle olurlarsa bizim yanımızda kalsınlar başka yerde olmasın bizde kalsınlar istiyor bende istemiyorum bu seferde sen istemiyorsun oluyor ve ben çalışan biriyim dayanamıyorum bu duruma

Esin belki endiseleniyordur, goz onunde olsun istiyordur belki ama, kabahat ameliyatli haliyle baskasinin evinde kalmayi kabul edende bence. Ne isin var, git evinde dinlen rahat rahat
Onlar da bizde kalmak isterler öyle insanlar başkalarını düşünmezler eşimde beni haksız görüyor

Ve ben çalışıyorum annesi ise bana sürekli laf söyler cinsel hayata kadar yanımızda konuşur ben dayamıyorum sanırım patlarım öyle olsa

Benim eşim söyle olurlarsa bizim yanımızda kalsınlar başka yerde olmasın bizde kalsınlar istiyor bende istemiyorum bu seferde sen istemiyorsun oluyor ve ben çalışan biriyim dayanamıyorum bu duruma
Ee sen çalışıyorsan eşin ne diye onları getiriyor sonuçta yine evde yalnız olacaklar
Otursunlar oturdukları yerde

Herseye karış ör yaralıdaysa bile girer mutfağımı berbat eder bir de pis biri bende aşırı titizim tuvalete girerler yıkamazlar
Valla ne yaşadıgınızı siz biliyosunuz kv konuları sıkıntı ..esinizi ikna edebiliyorsanız bisekilde edin siz gidin arada bebek konusuda olunca zor olur

Ee sen çalışıyorsan eşin ne diye onları getiriyor sonuçta yine evde yalnız olacaklar
Otursunlar oturdukları yerde
Eşim burda yatıp kalksınlar istiyorbende. Beni kesinlikle düşünmez yorulurum diye tam tersi bakmak zorundayım gibi istemiyorum gibi düşünüyor şuan

Valla ne yaşadıgınızı siz biliyosunuz kv konuları sıkıntı ..esinizi ikna edebiliyorsanız bisekilde edin siz gidin arada bebek konusuda olunca zor olur
Bebek istiyoruz ama bu durumda olmaz zaten aramız iyice kötü olur heralde en sonumda ben çeker giderim evden

Onlar da bizde kalmak isterler öyle insanlar başkalarını düşünmezler eşimde beni haksız görüyor

Istemiyorsaniz o zaman arkasında durup esinize gerekirse biraz kötü görünürsunuz. Hem istemeyip hemde iyi görünmek olmayacak gibi bu durumda. Sağlık söz konusu olduğu için ben şahsen kabul ederdim, ama eşime de şartlarimi iyice söylerdim. Bu erkekler misafir çağırmayi çok sever (aile buna dahil) ama tüm yükü kadına da yüklerler.

Eşim burda yatıp kalksınlar istiyorbende. Beni kesinlikle düşünmez yorulurum diye tam tersi bakmak zorundayım gibi istemiyorum gibi düşünüyor şuan
Tabi evde hazır bir köle var anne babasına baktıracak ne güzel ohh
İşten gelmişsin yorulmuşsun umrundamı

Back
X