Çıldıracak gibiyim lütfen bakın

Kusura bakmayın ama kayınvalide, kayınpeder bir ay kalır gider ama eşinizle hep berabersiniz ve sorun esinizde. Bir şey olduğunda eşinizin arkanızda durmayacagini hatta annesiyle bir olup ustunuze geleceğinizi biliyorsunuz. Eşinize guvenmeyince aile sorunu birken on oluyor ve onlara dayanma gücünüz de onken bir olduğu için bu kadar dert ediyorsunuz kendinize. Önce eşinizi duzeltin, psikiyatriste bile gidebilirsiniz.
Evet Onur’da düşünüyorum eşim hiç bir konuda bana destek olmuyor herzaman ben haksızım bir kere düşünün ben hiçbirsey demedim ve beni otobanda bıraktı gitti nereye istersen git dedi

Size söylediği laflar öyle göstermiyor ama. O zaman hiç sorununuz olmayan çok iyi anlaştığıniz eşinizin ailesini bir ay ağırlayan bir şey olmaz.
Eşimin yaptığı davranışlar annesi ile konuştuğu cçve görüştüğü zaman ne oluyorsa o zaman oluyor

Eşiniz sizi tehdit etmiş söylerim diye. Bilmiyorum ama bence sizin asıl sorununuz eşiniz.
Evet bir çocuk istiyorum doktora gidelim tahlillerimiz yaptıralım diyorum herkes öyle mi yapıyor herkesin oluyor sen yapamıyorsun diyor bana bu okunuş bir insan cahil biri de değil

Beni en son sinirlenip otobanda biraktı arabayla nereye istersen git dedi.sonra 1 km felan gitti arkadan kamyon yaklaştı dırdu koşarak geldi arkadaşlar kim eşine böyle birey yapar bu normal bir davranış mı ve ben bunları kimseye anlatamıyorum

Beni en son sinirlenip otobanda biraktı arabayla nereye istersen git dedi.sonra 1 km felan gitti arkadan kamyon yaklaştı dırdu koşarak geldi arkadaşlar kim eşine böyle birey yapar bu normal bir davranış mı ve ben bunları kimseye anlatamıyorum
Evet normal değil ve ortada sorun olduğunu kabul etmiyor. Çünkü o mükemmeldir, sorun hata hep diğerlerindedir. Yetistirilistenkaynaklanıyor. Insan kendini geliştiremeyince de böyle davranıyor. Eşine kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Buna bir bebeği alet etmeyin lütfen. Bebek olacak, bu defa niye agliyor, sen bakamıyorsun diyecek, yine anasını çağıracak.

Canım bak eşinle yaşadığın sorunlara birşey diyemem ama ailesi hakkında şunları diyebilirim; dünyada o kadar kötülük o kadar savaş okadar açsızlık ve ölüm varken bence olayları bu kadar büyütmeye değmez insanlar başını sokacak bir ev bile bulamazken böyle ufak tefek şeylere kafanı takma bence, bundan 5 bilemedin 10 yıl sonra onlar ölüp gittikten sonra vicdanın rahat olur en azından boşver gelip gitsinler kendini üzme bence bukadar çünkü değmez bugünlerde geçer biraz sabret..

Evet normal değil ve ortada sorun olduğunu kabul etmiyor. Çünkü o mükemmeldir, sorun hata hep diğerlerindedir. Yetistirilistenkaynaklanıyor. Insan kendini geliştiremeyince de böyle davranıyor. Eşine kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Buna bir bebeği alet etmeyin lütfen. Bebek olacak, bu defa niye agliyor, sen bakamıyorsun diyecek, yine anasını çağıracak.
Zaten olmayacağını düşünüyor herkes yapıyormuş ben yapamıyor musum hiç bir zaman beni destekleyip yanımda olmadı bir bebek olursa teselli bulurum belli diye düşünüyorum çok yalnızım

Canım bak eşinle yaşadığın sorunlara birşey diyemem ama ailesi hakkında şunları diyebilirim; dünyada o kadar kötülük o kadar savaş okadar açsızlık ve ölüm varken bence olayları bu kadar büyütmeye değmez insanlar başını sokacak bir ev bile bulamazken böyle ufak tefek şeylere kafanı takma bence, bundan 5 bilemedin 10 yıl sonra onlar ölüp gittikten sonra vicdanın rahat olur en azından boşver gelip gitsinler kendini üzme bence bukadar çünkü değmez bugünlerde geçer biraz sabret..
Haklısınız evet düşününce öyle

Ama hak etmeyecek kadar kötü insanlarsa yinede aynı şekilde mi düşünüyorsunuz sürekli yaşam söyleyen sizi kandıran insanlar olsa bile mi
Tamam çok zor biliyorum ama şahsen ben öyle düşünüyorum hepsi gelip geçici kendini mahvettiğinle kalıyor onlara birşey olmuyor gülüp eğleniyorlar ama sen her aynaya baktığında kendini daha yıpranmış ve yaşlanmış görüyorsun bundan sebep kendine bu kötülüğü yapma bence

Bu cümleyi kurmayan kadın var mı merak ediyorum. Kardeşime ye iç gez evlenip napacaksın diyorum.
Evet yani çok güzel bir hayatım ve düzenim vardı maddi olarak gayet iyidurumdayım sadece yalnız kalmamak mutlu olmak güzel bir ailem olsun diye evlendim ama bırakamıyorlar

Evet yani çok güzel bir hayatım ve düzenim vardı maddi olarak gayet iyidurumdayım sadece yalnız kalmamak mutlu olmak güzel bir ailem olsun diye evlendim ama bırakamıyorlar
Sadece eş ile eğlenmiyorsun ailesi ile de evleniyorsun dedi anam bana. Cidden öyleymiş. Biz de 20 güne yakındır beraberiz kv kp ile yaşadıklarımı eşim bilmiyor ama arkadaşlarıma anlatıyorum. Çünkü kv ye susuyorum ne derse ne yaparsa susuyorum ki dişlerimi sıka sıka susuyorum. Iki gün kaldı sabredersin diyorum kendime hala.

Sadece eş ile eğlenmiyorsun ailesi ile de evleniyorsun dedi anam bana. Cidden öyleymiş. Biz de 20 güne yakındır beraberiz kv kp ile yaşadıklarımı eşim bilmiyor ama arkadaşlarıma anlatıyorum. Çünkü kv ye susuyorum ne derse ne yaparsa susuyorum ki dişlerimi sıka sıka susuyorum. Iki gün kaldı sabredersin diyorum kendime hala.
Eşim yanımda olsa benidesteklese neyse eşim e göre ben bir hiçin onların yanında her türlü şeyi söyler annesi bana eşimde onakatılır ben ezik gibidururum

Çok haklısınız o kadar çok uğraştım kendını basıma denedim ki ağladım birlikte çalışalım dedim destek olmadı sen yapamazsın 10yıl uğraşsan yöne yapamazsın dedi.o zaman hiç birşey söyleyemiyordum.onu yendim şimdi kendimi savunabiliyor um.yenmeden önce herseyi kabul ediyordum bana en ufak şeyde herkese söylerim yapamadığını diyordu
Bu son dedikleriniz gerçekten kabul edilemez şeyler. İkinizle alakalı böylesine hassas ve mahrem bir konuyu, üstelik de bir sağlık sorunu olarak kabul edilen bir şeyi çevrenize anlatmakla sizi tehdit etmesi bence mide bulandırıcı. Evlilikte birçok sorun yaşanır, bunların çoğu da bir ölçüde aşılabilir. Bazı arkadaşlar eşinizi düzeltin demiş de bence pek düzelmez. Onun kişiliğiyle alakalı çok temel bir kusur var, herkese de boşanın demeyi sevmiyorum ama bebek fikrini uzunca bir süre ertelemeniz iyi olur bence.

Bunu da şimdi gördüm. Bu adamdan çocuk isteme sebebinizi gerçekten anlayamadım. Ne yaparsanız yapın ama bu adamı lütfen baba yapmayın. Adamı bırakmayacaksanız da lütfen günahsız bir varlığa yazık etmeyin. Sizi sokakta bırakan insan yarın çocuğunu da bırakır pekala.

daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
esinde kensince evlatlik vazifesini yapiyor ayy birak kinussun kulagini tika gul gec sadece 1 iki gun en fazlq o birlikte yasayan . g3linler ne yapsin

Back
X