Çıldıracak gibiyim lütfen bakın

Eve kamera almayı düşünüyorum böylece annesinin nereleri karıştırdığını görebilirim işteyken sizce iyi bir fikir mi

Midem bulanıyor tuvaleti banyoyu heryeri pis bırakıyorlar mutfak berbat oluyor ben aşırı titiz biriyim en ufak şeye dayanamıyorum çalıyorum o halde gergin evi süpüren temizleyen biriyim en ufak değişiklik düzensizlik beni mahvediyor
Benim babaannemde öyle biz klozet kullanıyoruz kendisi kullanamiyor ve tuvaletini yerde yaptığı bile olmuştu. Benim annemde çok titiz ama sonuçta atamazsin babamin hatırı için en önemlisi saygımızdan sesimizi çıkarmıyoruz. Dünyanın sonu değil ya gelip gidecekler. Sizde yaşlı olabilirsiniz. Kirli pis yapamiyo olabilirsınız ama eşinizin ailesinden bu konular için nefret etmeyin. Yine belirtiyorum diğer konuları bilmiyorum sadece temizlik için yazdim

Evet o da benim çabamla oldu eşim hiç yanımda olmadı hep moralimi bozdu
O da ayrı bir konu ama siz de bana biraz takıntılı geldiniz özellikle evdeki düzen temizlik konusunda. Esas sorun kayınvalide gibi gelmedi. Mesela bebek yapsaniz düzen falan kalmaz evde her yeri karıştırır oyuncak vs atar her yere falan. Bana sorun sizde de var gibi geldi.

Benim babaannemde öyle biz klozet kullanıyoruz kendisi kullanamiyor ve tuvaletini yerde yaptığı bile olmuştu. Benim annemde çok titiz ama sonuçta atamazsin babamin hatırı için en önemlisi saygımızdan sesimizi çıkarmıyoruz. Dünyanın sonu değil ya gelip gidecekler. Sizde yaşlı olabilirsiniz. Kirli pis yapamiyo olabilirsınız ama eşinizin ailesinden bu konular için nefret etmeyin. Yine belirtiyorum diğer konuları bilmiyorum sadece temizlik için yazdim
Annesi beni sevmiyor açıkça söyledi eşim ise annesinin şaka yaptığı düşünüyor ama onun yanında bana çok iyi davranıyor o yokken kötü elimde hep beni haksız görüyor biz tartışsak mutlu oluyor bana oğluna çok kötü davrandığımı beynim çok kötü biri olduğumu söylüyor

O da ayrı bir konu ama siz de bana biraz takıntılı geldiniz özellikle evdeki düzen temizlik konusunda. Esas sorun kayınvalide gibi gelmedi. Mesela bebek yapsaniz düzen falan kalmaz evde her yeri karıştırır oyuncak vs atar her yere falan. Bana sorun sizde de var gibi geldi.
Banada öyle geldi eve kamera koymak ne bileyim. Benim oğlumun eşi böyle yapsa çok üzülürdüm galiba

Asla başaramayacağımı söyleyip durdu şimdide asla çocuğumuz olmaz bizim diyor sürekli
Esinizde her şeyi ben bilirim, en iyisi benim diğerleri benim kadar değil gibi düşünce ve davranışlarda var mı? Bana size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışıyor gibi geldi. Vajinismusu yenmeniz için yardım etmemesi bile onu düşündürdü. Ne kadar geç yenerseniz o kadar kendinize güveniniz azalacağını düşündü belki.

Hayır bebek olsa aynı şekilde herseyi yaparım temizlerim ama kaynanam herseye karışıyor ben kirletiyor gelince otursalar biraz dikkat etseler neyse aşırı rahatlar

Eve kamera almayı düşünüyorum böylece annesinin nereleri karıştırdığını görebilirim işteyken sizce iyi bir fikir mi
Saçmalamayın ya kamera da neyin nesi yabancı değil sonuçta eşinizin annesi karıştırsın ne olacak hırsızlık yapacak değil ya

O kadar abartmayın. Kaç yıllık evli olduğunuzu yaşınızı falan bilmiyorum ama sayılı gün gelip geçer . Dünyanın sonu değil . Bu tavırlar eşinizle ilişkinize zarar verir . Sonuda boşanmaya gider size söyleyeyim. Bu kadar katlanamaz durumda iseniz , nereye kadar böyle devam edebilirki . Başka sorunlar yoksa ve evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız biraz kendinizi sakinleştirmeyi öğrenmelisiniz .

Hayır bebek olsa aynı şekilde herseyi yaparım temizlerim ama kaynanam herseye karışıyor ben kirletiyor gelince otursalar biraz dikkat etseler neyse aşırı rahatlar
Bebek olunca öyle her yeri toplayıp temizlemeye pek vakit kalmıyor. Yapsaniz bile bu sefer siz zombiden hallice oluyorsunuz. Belki de biraz umursamamayi ogrenmelisiniz. Pis olun demiyoruz tolere edilecek durumlarda görmezden gelmeyi ve kafaya takmamayi kastediyorum. Ev bu dağılır toplanır, pislenir temizlenir.

Esinizde her şeyi ben bilirim, en iyisi benim diğerleri benim kadar değil gibi düşünce ve davranışlarda var mı? Bana size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışıyor gibi geldi. Vajinismusu yenmeniz için yardım etmemesi bile onu düşündürdü. Ne kadar geç yenerseniz o kadar kendinize güveniniz azalacağını düşündü belki.
Çok haklısınız o kadar çok uğraştım kendını basıma denedim ki ağladım birlikte çalışalım dedim destek olmadı sen yapamazsın 10yıl uğraşsan yöne yapamazsın dedi.o zaman hiç birşey söyleyemiyordum.onu yendim şimdi kendimi savunabiliyor um.yenmeden önce herseyi kabul ediyordum bana en ufak şeyde herkese söylerim yapamadığını diyordu

Bebek olunca öyle her yeri toplayıp temizlemeye pek vakit kalmıyor. Yapsaniz bile bu sefer siz zombiden hallice oluyorsunuz. Belki de biraz umursamamayi ogrenmelisiniz. Pis olun demiyoruz tolere edilecek durumlarda görmezden gelmeyi ve kafaya takmamayi kastediyorum. Ev bu dağılır toplanır, pislenir temizlenir.
Haklısınız ama bir tane bardak olsun mutfakta dayanamıyorum uyuyamıyorum ve evde başka şçınsanların varlığı heleki aşırı rahat ve beni düşünmeyen beni rahatsız etmek içim ön elimden geleni yapan biri oldukça hiç dayanamıyorum

Çok haklısınız o kadar çok uğraştım kendını basıma denedim ki ağladım birlikte çalışalım dedim destek olmadı sen yapamazsın 10yıl uğraşsan yöne yapamazsın dedi.o zaman hiç birşey söyleyemiyordum.onu yendim şimdi kendimi savunabiliyor um.yenmeden önce herseyi kabul ediyordum bana en ufak şeyde herkese söylerim yapamadığını diyordu
Kusura bakmayın ama kayınvalide, kayınpeder bir ay kalır gider ama eşinizle hep berabersiniz ve sorun esinizde. Bir şey olduğunda eşinizin arkanızda durmayacagini hatta annesiyle bir olup ustunuze geleceğinizi biliyorsunuz. Eşinize guvenmeyince aile sorunu birken on oluyor ve onlara dayanma gücünüz de onken bir olduğu için bu kadar dert ediyorsunuz kendinize. Önce eşinizi duzeltin, psikiyatriste bile gidebilirsiniz.

daha önceki mesajlardan anlaşılacağı gibi kaynanamla hiç aramız iyi değil bana yaptıklarından dolayı ama eşime göre annesi melek neye.bugun eşimin babasının mide ameliyatı olacağını öğrendik bastı bir ameliyat ama eşim ısrarla bizde kalmalarını istiyor ve doktor araştırıyor ben ise onlarla değil günlerce 1 saat bile kalmaya tahammülüm Yok annesi evime sürekli karışan ve laf söyleyen biri ne yapmalıyım cook kötüyüm
Gelirlerse aynı ortamda kalmamaya özen göster. Aynı ortamda kalmayınca laf da sokamıyor kalakalıyor. Karışıp yorup yaptıklarını ya sabır çekerek duymazdan gel.

Back
X