Çıldırıyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kaynımın evlenmesi başımıza bela oldu. Normalde bende ayda bi gelen kaynanam her hafta çağırmasak da gelip sizde kalacağım deyip haftada en az bi iki gün bizde kalıyor iki haftadır. Bi de uyuduğu oda malesef yatak odamın dibi. Özel hayat diye birşey kalmayacak daha fazla kalırsa. Bi de sigara içiyor sürekli. balkonda içer misin dedim içerim dedi içti. Biz yatınca uyumamıştım duydum yine demin evde içmiş tüm ev leş kokuyor yine. Biz içmiyoruz aşırı rahatsz oluyorum o yüzden. O kadar balkonda iç dedim camı açmış da ben balkonda diyorum cam açınca ev yine kokuyo ve buz gibi oluyor. Tüm odaların ışıklsrını kapılarını açıp kapatmıyor. Gece gece son ses tv açmış herkesin yatak odası var oturduğu odanın yanında gitti eşim de uyuyamadı kıs biraz dedi. Aşırı rahat tavırları beni sinir etti. daha şimdiden ikide bir gelip kalmak istiyor. Yeni gelinin evindede iki gün kalmış. Maddi olarak da bizi b c oğullarına kaldı yani malesef eşime. Çıldıracağım kalmadığı eve bi de kira ödeyeceğz geçen 200 tl para verdi eşim bizim de durumumuz sıkışık. Garsona bahşiş mi veriyorsun deyip bi de beğenmiyor. Psikolojm bozulmaya başladı ne yapacağım.. Evimde düzen değişşnce eşyalarıma dokunulup kurcalanınca, mutfağımda başkası iş yapınca da sinir oluyorum malesef takıntılarım da var
Not: eşimin annesi bahsettiğim. Kayınvalidem bekar. Evde tek kaldı diye sürekli glmeye başladı ama kardeşi de yakınında oturuyor

Son düzenleme:
Kaynımın evlenmesi başımıza bela oldu. Normalde bende ayda bi gelen kaynanam her hafta çağırmasak da gelip sizde kalacağım deyip haftada en az bi iki gün bizde kalıyor iki haftadır. Bi de uyuduğu oda malesef yatak odamın dibi. Özel hayat diye birşey kalmayacak daha fazla kalırsa. Bi de sigara içiyor sürekli. balkonda içer misin dedim içerim dedi içti. Biz yatınca uyumamıştım duydum yine demin evde içmiş tüm ev leş kokuyor yine. Biz içmiyoruz aşırı rahatsz oluyorum o yüzden. O kadar balkonda iç dedim camı açmış da ben balkonda diyorum cam açınca ev yine kokuyo ve buz gibi oluyor. Tüm odaların ışıklsrını kapılarını açıp kapatmıyor. Gece gece son ses tv açmış herkesin yatak odası var oturduğu odanın yanında gitti eşim de uyuyamadı kıs biraz dedi. Aşırı rahat tavırları beni sinir etti. daha şimdiden ikide bir gelip kalmak istiyor. Yeni gelinin evindede iki gün kalmış. Maddi olarak da bizi b c oğullarına kaldı yani malesef eşime. Çıldıracağım kalmadığı eve bi de kira ödeyeceğz geçen 200 tl para verdi eşim bizim de durumumuz sıkışık. Garsona bahşiş mi veriyorsun deyip bi de beğenmiyor. Psikolojm bozulmaya başladı ne yapacağım
Senin sınavın oldu bu kaynana.
Allah sabır versin.
Eşine söyleyeceksin babasıyla konuşacak ve ayağını sizden tamamen kesecek.
Kadın genç, sosyalleşecek ya da belki de kendini yıkacak yer arıyor.

Evde tek kaldı bekar küçük oğlu askerde ondan

Yani varya sanki çocuklarıyla doğmuşlar da ayrılamıyorlar. Özellikle hepsi neyse de bu sigara konusu tam cinnetlik. Bence bir hışımla odaya girip ben evde sigara içilmediğini kac kere söyledim diye sert çıkın. Bende içmiyorum ve kv icmiyor resmen yiyor o derece. Ve tanıştığımdan beri yolunu yapıyorum evde asla icirmem diye. Çünkü gerçekten nefret ediyorum o kokudan midem bulanıyor. Birde tüle perdeye çabuk siniyor ev kahvehane gibi kokar.

Biraz da evde dirlik vermeyin sert davranın surat asın kaçırın bence . Hani arasıra gelip adabıyla otursa tamam da size saygısı yok .

Yani varya sanki çocuklarıyla doğmuşlar da ayrılamıyorlar. Özellikle hepsi neyse de bu sigara konusu tam cinnetlik. Bence bir hışımla odaya girip ben evde sigara içilmediğini kac kere söyledim diye sert çıkın. Bende içmiyorum ve kv icmiyor resmen yiyor o derece. Ve tanıştığımdan beri yolunu yapıyorum evde asla icirmem diye. Çünkü gerçekten nefret ediyorum o kokudan midem bulanıyor. Birde tüle perdeye çabuk siniyor ev kahvehane gibi kokar.

Biraz da evde dirlik vermeyin sert davranın surat asın kaçırın bence . Hani arasıra gelip adabıyla otursa tamam da size saygısı yok .

Aramız da iyi bozmadan halletmek istiyorum öyle kötü biri değildir iyi bi insan da işte kötü huylar var ama en çok psikolojmi bozan sigara havalarda soğuk doğalgaz pahalı evi havalandırsan üç günde o koku zor gidiyor ve buz oluyor ev

Aramız da iyi bozmadan halletmek istiyorum öyle kötü biri değildir iyi bi insan da işte kötü huylar var ama en çok psikolojmi bozan sigara havalarda soğuk doğalgaz pahalı evi havalandırsan üç günde o koku zor gidiyor ve buz oluyor ev

Canım kimse arası bozulsun istemez de o da
biraz saygılı olacak geldiği evin kurallarına. İyi bir insan olsa surekli evli çiftin huzurunu kaçırmaz ve sizden para beklemezdi. Tek basina ne gideri var da size vereceği yerde bir de sizden alıyor.Surekli gelip bu sekilde davranıyorsa perdeler sararıp eve koku sinecek nasıl temizlenecek bunlar. Hadi temizledin her ay cekilir mi bu çile.
Doğalgaz falan ucmus fiyatları zaten.
Seni düşünmeyeni sen de düşünme.

Canım kimse arası bozulsun istemez de o da
biraz saygılı olacak geldiği evin kurallarına. İyi bir insan olsa surekli evli çiftin huzurunu kaçırmaz ve sizden para beklemezdi. Tek basina ne gideri var da size vereceği yerde bir de sizden alıyor.Surekli gelip bu sekilde davranıyorsa perdeler sararıp eve koku sinecek nasıl temizlenecek bunlar. Hadi temizledin her ay cekilir mi bu çile.
Doğalgaz falan ucmus fiyatları zaten.
Seni düşünmeyeni sen de düşünme.

Valla haklısın bi de kalmadığı evin kirasını ödüyoruz

Herkes de 1 taneyken sen de 2 tane var valla kv :işsiz: Diyecek bisey bulamiyorm sabir diliyorum. Bari buralara yaz da rahatla bi nebze :KK19:

Seni iyi niyetli görmüş nasılsa bir şey demiyorlar diye kafasına göre takılıyor bence. Biraz mesafe ve sert durmak iyidir dene derim.

Demin eşim işe gidecek duşa girmşti bn de uyuyordum pat diye odaya dalıp çekmeceleri açtı o srada eşim de çıkmış bnde uyuuyor istifini bozmadım eşim dedi ne arıyorsun krem arıyormuş. Böyle birşey yokya odaya dalmış sabah sabah çekmeceleri kurcalıyor dahs öncede yaptı bidahakine uyumuyor olayım lafı sokacsğım. Koskoca kadın yatağını da toplamadan gtti Allahhh bir gün de delirtti

Bence normal seyrinizde devam edin
Yani kendi sınırlarınız dahilinde evinizde ne yapmak istiyorsanız yapın -sevişmek dahil-
Bir süre sonra kendisi rahatsız olup anlayış gösterecektir ve bekar, özgür, dumanlı hayatına dönecektir :)

Back
X