- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kaynımın evlenmesi başımıza bela oldu. Normalde bende ayda bi gelen kaynanam her hafta çağırmasak da gelip sizde kalacağım deyip haftada en az bi iki gün bizde kalıyor iki haftadır. Bi de uyuduğu oda malesef yatak odamın dibi. Özel hayat diye birşey kalmayacak daha fazla kalırsa. Bi de sigara içiyor sürekli. balkonda içer misin dedim içerim dedi içti. Biz yatınca uyumamıştım duydum yine demin evde içmiş tüm ev leş kokuyor yine. Biz içmiyoruz aşırı rahatsz oluyorum o yüzden. O kadar balkonda iç dedim camı açmış da ben balkonda diyorum cam açınca ev yine kokuyo ve buz gibi oluyor. Tüm odaların ışıklsrını kapılarını açıp kapatmıyor. Gece gece son ses tv açmış herkesin yatak odası var oturduğu odanın yanında gitti eşim de uyuyamadı kıs biraz dedi. Aşırı rahat tavırları beni sinir etti. daha şimdiden ikide bir gelip kalmak istiyor. Yeni gelinin evindede iki gün kalmış. Maddi olarak da bizi b c oğullarına kaldı yani malesef eşime. Çıldıracağım kalmadığı eve bi de kira ödeyeceğz geçen 200 tl para verdi eşim bizim de durumumuz sıkışık. Garsona bahşiş mi veriyorsun deyip bi de beğenmiyor. Psikolojm bozulmaya başladı ne yapacağım.. Evimde düzen değişşnce eşyalarıma dokunulup kurcalanınca, mutfağımda başkası iş yapınca da sinir oluyorum malesef takıntılarım da var
Not: eşimin annesi bahsettiğim. Kayınvalidem bekar. Evde tek kaldı diye sürekli glmeye başladı ama kardeşi de yakınında oturuyor
Not: eşimin annesi bahsettiğim. Kayınvalidem bekar. Evde tek kaldı diye sürekli glmeye başladı ama kardeşi de yakınında oturuyor
Son düzenleme: