çıldırma noktasındayım yeter artık yeter !!!!

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
geçen sene ekim ayında başladığım zayıflama serüveniyle 15 kilo verdim.86 kiloydum ve 71 kiloya düştüm.. sonra nedendir bilmem bıraktım işe başladım spor diyet tamamen bozuldu..verdiğim kiloları geri aldım şu 5 ay içinde.. son günlerde kıyafetlerim rahatsız etmeye başladı tartıya bir çıktım 88 kilo ben çıldırmayımda ne yapayım.. ben bukadar iradesiz bir insanmıyım bilmiyorm ama artık canıma tak etti..zayıflıcam !!!!! yarın diyete başlıyorummmmmmmmmmmmm....... ayrıca spora....... şuan forumda diyet bakayım iyice gerildim moralim sıfırın altında yetti canıma ... bana destek olursanız benmle bu yola çıkmak isteyenler varsa beraber bu yolda yürüyelim :(

Allah yardimciniz olsun zor gercekten ama diyet ve sporu yaparken zayiflamak icin. Yapiyoruz aslinda en onemli nokta yasam sekli haline getirmek az ve yavas yavas yemek bol su birazda hareket aslinda diyet yaparken bunlara dikkat edip alismaya calissak daha Iyi . mesela Ben hep sunu derim diyet yaparken diyelimki en sevdigimiz sey pasta geldi onumuze ama bizim icimiz gitsede hayir yememeliyim diyoruz peki zayiflayincadami Boyle olcak omrumuz boyunca hep diyetmi yapcaz veya hic sevdigimiz seyleri yiyemiyecekmiyiz aslinda nefsimizi korlemekicin o pastadan wiki catal alsak zayif oldugumuzda ayni davranis aliskanligina kavusmus oluruz. ama biz oyle yapmiuoruz o pastadan HIC yemeyipy zayifladigimiz an resmen saldiriyoruz nasilsa zayifladim diye....yasam sekli haline getirmek en iyisi bol bol zayiflamalar:))))))

Allah yardimciniz olsun zor gercekten ama diyet ve sporu yaparken zayiflamak icin. Yapiyoruz aslinda en onemli nokta yasam sekli haline getirmek az ve yavas yavas yemek bol su birazda hareket aslinda diyet yaparken bunlara dikkat edip alismaya calissak daha Iyi . mesela Ben hep sunu derim diyet yaparken diyelimki en sevdigimiz sey pasta geldi onumuze ama bizim icimiz gitsede hayir yememeliyim diyoruz peki zayiflayincadami Boyle olcak omrumuz boyunca hep diyetmi yapcaz veya hic sevdigimiz seyleri yiyemiyecekmiyiz aslinda nefsimizi korlemekicin o pastadan wiki catal alsak zayif oldugumuzda ayni davranis aliskanligina kavusmus oluruz. ama biz oyle yapmiuoruz o pastadan HIC yemeyipy zayifladigimiz an resmen saldiriyoruz nasilsa zayifladim diye....yasam sekli haline getirmek en iyisi bol bol zayiflamalar:))))))

çok teşekkür ederimmmm... ne oldu bana bilmiyorum okdar moralim bzukki ne spora ne diyete başlayamıyorum sözde bgün başlayacaktım yine bozdum moralim bozuldu bozuldukça dha çok batıyorum resmen :(

çok teşekkür ederimmmm... ne oldu bana bilmiyorum okdar moralim bzukki ne spora ne diyete başlayamıyorum sözde bgün başlayacaktım yine bozdum moralim bozuldu bozuldukça dha çok batıyorum resmen :(

seni çok iyi anlıyorum canım bende kilolarla şavaşan biriyim ..şimdi 9.takımda arkadaşlarla yediklerimizi hergün yazarak birbirimizi kontrol ediyoruzve yaptıgımız spor vs.. istersen sende gel aramıza ne dersin böylelikle hesap verecegin arkadaşlar olur...

Back
X