- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.220
- 63
- Konu Sahibi Beyazsever
Buarada ben olsam boşanırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E peki kuafördü falan onlara giderken napıyorsunuzAsla dinletemedim ne kavgalar ettik de vazgeçirmedim dediğini yaptı ama dünyanın borcunu taktı onun istediği oldu benim alacağım aylık 100 TL bişeyin lafını yapar
Evli ve kendi hayatını kurmuş kardeşe açlıktan ölmüyorsa para yollanmaz bizde. Adı üstünde "kendi hayatını kurmuş". ""Kenndi hayatı"...Hanımefendi size o 2 yıllık hayatımın özetini geçebilecek durumda Değilim belli ki şartlarım izin vermedi çalışmadım keyfe keder bi çalışmamazlık olsaydı şuan yakınacak biri olmazdım dimi ? Ayrıca kardeşimden para dilenmiyorum kimseden dilenmiyorum sizi de ilgilendiren bi durum değil yollaması da
Ben aldığım bazı yorumlara inanamadım maalesef ..Ölümden döndüm 3 kere çalışabilecek durumda olsam başka bi şehirde kim kocasının elini bekler yeni evliyken bir de .. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.. Yani sanki çalışmam mi lazım illa oldu ki çalışamadım insan böyle sorumsuzluk yapmaz eşine yine de ne olursa olsun böyle olmaz ..sanki ben ölene kadar çalışabileceğim gibiKonu sahibinin üzerine gitmişsiniz yine gereksiz yere, burdaki hanımlar kocasının hıncını çıkarmak için bu platformu kullanıyo galiba. Konu Sahibi adam için işini bırakmış ekonomi belli iş bulamamış olabilir(buarada ben bırakmadım işimi eşimin durumu iyi olduğu halde ayrı şehirlerde yaşadık Bi süre para için değil kariyerim için). Kocanızın size lafını ettirmeden parayı bırakması lazım. Ayrıca arkadaslar hiç mi vicdanınız yok kanser olup işini bırakana bile çalışsaydın o zaman dersiniz belki kadın çok hasta veya değil. İnsan eşine böyle davranır mı. Buraya girdikçe kadınlardan daha çok soğuyorum valla.
Kuaföre gitmem kaş bıyık dışında ,saç boyamı kendim hallediyorum bekarlıktan beri yani .. gitsem o da ayrı bi kavga olarak gelirdi herhaldeE peki kuafördü falan onlara giderken napıyorsunuz
Hanfendi aylık maaş ödemiyor.Ben ona da bana para yolla demiyorum Mesela kendine bişey beğeniyor 50-100 sana da alalım diyor olay bu .. yani her ay bana gönderilen bi para yok bu dediğim olay süregelen bi durum değilEvli ve kendi hayatını kurmuş kardeşe açlıktan ölmüyorsa para yollanmaz bizde. Adı üstünde "kendi hayatını kurmuş". ""Kenndi hayatı"...
Aileme söyleyemiyorum bile bu durumuBuarada ben olsam boşanırdım
Siz burdaki hanımlara bakmayın hastalık var sıkıntı var illa çalışmak zorunda değilsiniz eşiniz temel ihtiyaçlarınızı karsılamsk zorunda,hatta siz incinirsiniz diye gizli saklı para bırakması lazım. Nasıl Bi zamana denk geldik. Evde yemek ütü bulasık bunlar bedavaya mı yapılıyo hey allam siz o eve yatılı hizmetci mi gittiniz. Kese ortaktır kim çalışırsa çalışsın ortak harcanır kimse kimseye hesap soramaz noktaBen aldığım bazı yorumlara inanamadım maalesef ..Ölümden döndüm 3 kere çalışabilecek durumda olsam başka bi şehirde kim kocasının elini bekler yeni evliyken bir de .. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.. Yani sanki çalışmam mi lazım illa oldu ki çalışamadım insan böyle sorumsuzluk yapmaz eşine yine de ne olursa olsun böyle olmaz ..sanki ben ölene kadar çalışabileceğim gibi
Ya inşallah biran önce iş bulursunuzDaha geçen gün aldım karşıma konuştum ,Evde belirli mi miktar para olsun lazım olur dünyanın her türkü hali var farzet çok hasta oldum acillik oldum taksi çağırdım ne yapacağım cevap : taksiler de post oluyor şimdi ya olmadı diyorum farzet yok yani nakite ihtiyacım var karttan çekersin diyor vs vs herşeye bi bahanesi var .Yani Bu benim harcamam değil sadece , mesela vanilya alacağım Evde vardı niye alıyorsun gibi abi vanilya 3 TL bişeydir anlatabildim mi sürekli bi kontrolcülük bi kısıtlama elimi bişeye vuramaz oldum ben evdeyim zaten virüsten dolayı da hiç bişey almıyorum aylardır öyle aylık masrafım falan yok harcamıyorum ki
Baya sabırlı kadınsınız. Böylelerine eli maşalı biri lazım.Kuaföre gitmem kaş bıyık dışında ,saç boyamı kendim hallediyorum bekarlıktan beri yani .. gitsem o da ayrı bi kavga olarak gelirdi herhalde
Gizli saklısını geçtim eve harçlık bıraksın yeter :))Siz burdaki hanımlara bakmayın hastalık var sıkıntı var illa çalışmak zorunda değilsiniz eşiniz temel ihtiyaçlarınızı karsılamsk zorunda,hatta siz incinirsiniz diye gizli saklı para bırakması lazım. Nasıl Bi zamana denk geldik. Evde yemek ütü bulasık bunlar bedavaya mı yapılıyo hey allam siz o eve yatılı hizmetci mi gittiniz. Kese ortaktır kim çalışırsa çalışsın ortak harcanır kimse kimseye hesap soramaz nokta
Böyle nasıl devam edecek bilmiyorum ben ,nereye kadar yada .. aileme söylesem bunun İÇin evlilik mi bitirilir der Hele de bu konuyu açsam annem yük olmamak için gelmez daha evime masraf olmasın diye zaten şimdi bile asla kıyamıyor o zaman ne yapar bilmiyorumBaya sabırlı kadınsınız. Böylelerine eli maşalı biri lazım.
Sanırım yorumları okumamışsınız ama eve lazım olur diye aylık 50 lira bile bırakmaz aylık diyorum yani şuan başıma acil bişey gelse para yok anlatabildim mi ? Bu benim ihtiyacım Geçerli değil sadece genel olarak böyle ,yani ben öyle yüksek şeyler talep etmiyorumEşinizden ihtiyaçlarınız için, eşinizin de kabul edebileceği, bütçenize uygun aylık bir bütçe talep edin. Ancak sizde bütçenize uygun harcamayı öğrenmelisiniz. Sonuçta artık bekarlığınızda ki gibi tek başınıza, kendi paranızı harcamıyorsunuz. "Ben eli açık biriyim, istediğim gibi para harcamaya alıştım" tarzı bir serzenişin çözüme ulaştırıcı bir tarafı yok. Şu anki şartlarınız farklı çünkü.
Eşinizin aylık ücret talep edin ama eşinizin bütçe ayarlama stratejisini iyi anlamaya çalışın. Mesela maaşı iyi diyorsunuz. Siz belki aylık giderinizi gelirinize denk harcama yapmayı uygun bulurken, belki eşiniz aylık giderini gelirinin altında tutmaya çalışıyordur. Bunuda ekonomik anlamda kendini daha güvende hissetmek için yapıyordur. Sizin bunları görüp, bu durumu kabul etmeniz gerekir.
Şimdilik bi şey anlatmayın. Ama bu koronadan sonra hızlıca iş başvuruları yapın. İllaki karşınıza güzel bir iş çıkar. Şu an psikolojik şiddete uğruyorsunuz. En azından kazandığınız parayı kendinize harcarsınız bu bir süre sizi rahatlatır. Bu dönemde de eşinizin tavırlarına göre evliliğinize dair gelecekteki kararınızı verirsiniz.Böyle nasıl devam edecek bilmiyorum ben ,nereye kadar yada .. aileme söylesem bunun İÇin evlilik mi bitirilir der Hele de bu konuyu açsam annem yük olmamak için gelmez daha evime masraf olmasın diye zaten şimdi bile asla kıyamıyor o zaman ne yapar bilmiyorum
Sanırım yorumları okumamışsınız ama eve lazım olur diye aylık 50 lira bile bırakmaz aylık diyorum yani şuan başıma acil bişey gelse para yok anlatabildim mi ? Bu benim ihtiyacım Geçerli değil sadece genel olarak böyle ,yani ben öyle yüksek şeyler talep etmiyorum
Ben ilk yazdığınız mesaja göre yorum yaparım. İlk mesajda kendinizi doğru ifade edebilmeniz gerekirdi. Şuan yazdığınızla ilk yazdığınız arasında ciddi farklar var. Neyse! Sanırım siz buraya farklı fikirleri duymak için değil, onaylanmak için konu açmışsınız.Sanırım yorumları okumamışsınız ama eve lazım olur diye aylık 50 lira bile bırakmaz aylık diyorum yani şuan başıma acil bişey gelse para yok anlatabildim mi ? Bu benim ihtiyacım Geçerli değil sadece genel olarak böyle ,yani ben öyle yüksek şeyler talep etmiyorum
Allah cimri hesap kitapçı adamı düşmanımın başına bile vermesin. Eşim onun dışında merhametli vs demişsin de bunlar meziyet değil. Herşeyi geçtim de senin hesap kartının onda ne işi var ?İyi geceler hanımlar.2 yıl olacak evliyim severek evlendik. Başka şehire geldim eşimin işi yüzünden ,yaşadığım şehirde iyi bir işim maaşım vardı .Bütçeme göre her istediğimi alır giyer harcardım .. Evlendik borçla ,eş ailesinden sıfır destekle ,o yüzden sürekli borç ödedik ödüyoruz.Ben eli açık biriyim bişeyin hesabını yapabilecek biri değilim ne eşime karşı ne bişeye .. Çalışamadım burada ,eşim sürekli her şeyin hesabını yapan ,benim ihtiyaçlarımı ihtiyaç gibi görmeyen biri .Alırken surat ifadesi değişiyor hissediyorum ,bende bu yüzden bazen almıyorum bazen de sadece almam gereken zaruri şeyleri alıyorum .. Bu yaşıma kadar Asla Eli sıkı biri olmadığım için bunalım geçireceğim bu konudan .. Mesela ,bişey alıyorum almak istiyorum parayı nasıl yapacağız (bi miktar param var hesabımda ,bazen kardeşim yolluyor ) Senin kartından çekerim o zaman diyor ,ben sadece onun kredi kartını kullanmış oluyorum .. Yada alacağım zaman kartını kullanayım Parayı benden çekersin diyorum çünkü her almak istediğimde kavga çıkıyor .. Artık çıldırdım kafayı yiyorum tamam yüksek bi miktar borç ödüyoruz ama ben 150 liralık bişey alsam da açlıktan ölmeyiz ama eşimin gözünde sanki o 500 lira gibi .. her bişey alacağım dediğimde illa beni çıldırtacak bişey söylüyor zaten çoğunu da kendi paramla alıyorum ..Yada ben kavga çıkarınca tamam al diyor ama önemi kalmıyor tabi ben çıldırınca da ben senin neyini eksik ettim diyor kafayı yememek elde değil .. bana harçlık vermez ama arada dışarda yeriz cüzi miktar da çarşı Vs alırım birlikte çıktığımızda.. ama ben artık onun bu huyundan bu cimriliğinden bıktım dayanamıyorum deliriyorum resmen Sürekli bişey alacaksam bu konunnn gündeme gelmesi kadar gereksiz bişey olamaz ,nasıl aşacağım bilmiyorum Çok kötüyüm Fikirlerinize yardımlarınıza açığım .. (Onun dışında merhametli ,yardım eder ,Anlayışlı ,hastalanırsam bakar,böyle biri )
Kartım onda değil onda olamaz özellikle ama evdedir sen ver demek ister yaniAllah cimri hesap kitapçı adamı düşmanımın başına bile vermesin. Eşim onun dışında merhametli vs demişsin de bunlar meziyet değil. Herşeyi geçtim de senin hesap kartının onda ne işi var ?