- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Beyazsever
-
Sende o kartından al ne alacaksan birikimini oraya koy para vardı ya içinde. Birde sen dışarda senin karttan öderim dedi deyince bende onda sandımKartım onda değil onda olamaz özellikle ama evdedir sen ver demek ister yani
Düğün borcu ödüyorsunuz ve değil 150 lira yeri geliyor 20 lira bile önemli bir tutar olabiliyor. Biz de eşya ve dugun borcunu bitiremedim hala. Ve ikimizde çoğu şeyi kıstık. Nasılsa geçici bir süreç diye. İnsan bir şeyleri elde etmek için bir süre bedel ödeyebiliyor. günümüz şartlarında çok normal.Ben eli açık biriyim bişeyin hesabını yapabilecek biri değilim ne eşime karşı ne bişeye .. Çalışamadım burada ,eşim sürekli her şeyin hesabını yapan
Kadın çalışmak zorunda değil arkadaşlar. Adam bakmak zorunda.
Lütfen kendini alim sananlar biraz Kur'an ı Kerim'in Türkçesini okusun. Kadın çalışmak zorunda değil. Erkek kadının her türlü ihtiyacını karşılamak zorunda.
Kendine güvenmeyen karısına bakamayacak adam evlenmesin. Forumda bir sürü erkek çocuk annesi var. Özür dilerim ama bu zihniyetle erkek çocuk yetiştirdiğiniz de kendi çektiğiniz çileleri bir başkasının kızına da yaşatacaksınız.
Konu sahibi cimrilik çok fazla düzelen bir huy değil. O yüzden sabır diliyorum. Ama üstüne gide gide zamanla azalabilir. Almayarak değil ala ala alıştırın ama abartmadan. Bütçeyi sarsmadan
İsteyip çalışmak ayrı şey. Eşi ihtiyacını almıyor diye bir kadına çalış kendin al demek başka birşey.Kadın çalışmamak zorunda da değil. Dini ögelerden yola çıkarsak hz.hatice ticaret yapan bir kadınmış. Efendimizde desteklemiş. Uygun olan ortamlarda elbette çalışabiliriz. Kadının yükü hamilelik, bebek bakımı gibi şeylerle daha ağır olduğu için belirli dönemlerde ara verilmeli elbette ama hayata bir şey üretmemek için gelmiyoruz. Özellikle dönem şartlarını düşününce 3000 lira maaş alan birisi ev kira ekmek para hangi parayla nasıl geçinin çocuk okutsun elimizden ne geliyorsa birbirimize destek olmalıyız.
Şu an çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum.
Eşim de çalışan anne çocuğu ve çok zor büyümüşler bakım açısından. ona kalsa maddi bir kazanç için çalışma sosyal hayatını verimli geçirmek için sevdiğin işi yap der ama hayat şartları öyle değil.
Kendımı gördüm sankiBizde yuklu borc ödüyoruz esım cok cömerttır kartlar evde durur bana ıstedıgın zaman herseyı al der ama ben elım gıdıp alamıyorum. Belkıde bunu bıldıgı ıcın benden gızlemıyor. Ben tutumluyum ıkımızde savurgan olsak bısey sahıbı olamayız. Ikı uc ay bısey almam alıncada 500-600 lıralık alırım. Bazen paramız yok fılan der bende vardır Vardır derımcevremdekı kadınlara göre cok az harcıyorum esınızın huyu degısmez bence sız bıan once calısın duzenınızı oturdun. Mesela aylık kısısel ya da ev ıcın aldıklarınız ne kadar?
o konuda da saçmalık var ikinci çocuğu yapmaya uğraşıyor. bazen kk da herşey çok saçma geliyor.Ben cimri buna derim:
Lutfen yardimci olun cok zor gunler geciriyorum
Evleneli 3.5 yıl oluyor bir kızım var ikinci istedim tedaviler basarisizlikla sonuçlandı su eşim ailesi ne derse onu yapan biri kendi birikimimle ev aldım su anda kirada oturuyoruz yeni evde bir kaç eksikler var onu tamamlamasini istedim bana dediği şey ben borca giremem kira ödüyorsun o ayrı...www.kadinlarkulubu.com
Herkesin yorumları için teşekkür ediyorumMune konumu kapatır mısın?
Yalnız kocanız cimri değil.Asla dinletemedim ne kavgalar ettik de vazgeçirmedim dediğini yaptı ama dünyanın borcunu taktı onun istediği oldu benim alacağım aylık 100 TL bişeyin lafını yapar
Ben onu da anlamıyorum sorunlu evliliklerde neden 2.cocuk için uğraşılır ?o konuda da saçmalık var ikinci çocuğu yapmaya uğraşıyor. bazen kk da herşey çok saçma geliyor.
Eşiniz saygılı olabilir ama bencil biri.Ömür boyu katlanamam ben şimdiden bunaldım daraldım çekemiyoruz tahammülüm kalmadı zaten nelerle cebelleşiyorum ama ailem de bunun için boşanmama göz yummaz eşimi severler saygılı aileme düşkün biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?