- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Ya 2-3 kisilik yersem?niye kiz 1 kisisnin yemrginden ne olcak yaninda baska kimse getirme
3 kişilik miYa 2-3 kisilik yersem?
no noooooo okadr odiyemem kocam kizarYa 2-3 kisilik yersem?
Normal de yemem de maksat para cok tutsun. Birini getirme diyor ya.3 kişilik mi
Oldu olacak ne yiyecegimi de sec bari.no noooooo okadr odiyemem kocam kizaryersen de sen odersin
gel ben sana evdeki malzemelrden ed3m hem cok olir . ev yemegi olunca disardski kadar cok yenmezNormal de yemem de maksat para cok tutsun. Birini getirme diyor ya.
Icine yagi cok koyarsan hele hic yemem.gel ben sana evdeki malzemelrden ed3m hem cok olir . ev yemegi olunca disardski kadar cok yenmez
Oldu olacak ne yiyecegimi de sec bari.
onda sikinti yok burda yiyecek cesitleri dinirliOldu olacak ne yiyecegimi de sec bari.
k.bqkma amaaa dolma yagsiz olmaz .Icine yagi cok koyarsan hele hic yemem.yag ve tuz az olsun mumkunse.
O zaman başkaNormal de yemem de maksat para cok tutsun. Birini getirme diyor ya.
biz danaa gelelim sen ismarla ikimizeO zaman başkaen pahalı ney onu seç bari
Kasikla hesaplayarak koyuyorum ben.. Goren cimri diyordur benim derdim baska kalorili olmasin diye ugrasiyorum.k.bqkma amaaa dolma yagsiz olmaz .
O zaman başkaen pahalı ney onu seç bari
doma dedigin cooooook yagli olut 1 guncuk ye bisey olmazKasikla hesaplayarak koyuyorum ben.. Goren cimri diyordur benim derdim baska kalorili olmasin diye ugrasiyorum.
Ev de hazirliyor baksana vallahi bu cok cimri.
Senin istediğin yemek olsun gel mangala tandıra gotureyim sizi ayipsinbiz danaa gelelim sen ismarla ikimize
hic gitmedim ben oyle yerlereSenin istediğin yemek olsun gel mangala tandıra gotureyim sizi ayipsin
Kasikla hesaplayarak koyuyorum ben.. Goren cimri diyordur benim derdim baska kalorili olmasin diye ugrasiyorum.
Ev de hazirliyor baksana vallahi bu cok cimri.
Dolma yapma o zaman.doma dedigin cooooook yagli olut 1 guncuk ye bisey olmaz
Bunun niyeti de baska ama.ev yemeği başkadır ama
sana bir corba bir salata yeter de artar daDolma yapma o zaman.
Gel goturucem işte Allah Allahhic gitmedim ben oyle yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?