- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Günaydınlar davet edlmişiz bir günaydın diyeyim hepinize..
Aleykum selam kuzuselam kizlaaaaaar :*
Selammmm gızzzzzselam kizlaaaaaar :*
kiz sen ne ara w tNe dogurdun :) ben 1 biliyordumAleykum selam kuzu
Ne rahatsizligi canim. :) ne guzel bir isim bulmussun topik icin. En sevdigim meyvedir cilek. Hayirli olsun.mahperi hatun @Tweety @Astoria @Eses07 @_heidi_ @JustHoldMe @Madammor @-Asmin- DELIveCesur @Never lose your hope @Tatlianne20 @Kurk Mantolu Madonnaa @Browni_intense @Hannaz @son izci @terelelli34 @nese-li_hilos @basbelasiyim @ince bilek @tuzsuz_ruh @Anti Depresan @MAL KABUL @Sonsuzaskkk Etiket için rahatsız olan olursa çok özür dilerim. Gelirseniz çok mutlu olurum.
Bende 160Boy mueeee şey
1.58
vaaaaay sennde mi burdan kgiiiiiizzzzzSelammmm gızzzzz
1 mikiz sen ne ara w tNe dogurdun :) ben 1 biliyordum
perim ne iciyirsun gozlerine bayildimNe rahatsizligi canim. :) ne guzel bir isim bulmussun topik icin. En sevdigim meyvedir cilek. Hayirli olsun.
Bensızzz topikkk , ölü topiktirvaaaaay sennde mi burdan kgiiiiiizzzzznaber corc ❤❤
Gece uykulu uykulu koydum bilmiyorum valla.perim ne iciyirsun gozlerine bayildim
senin simdi 2 cocugun var oyle miiiii1 mi
Biri 3 yıl önce biri 6 ay kız
gunaydinnn
he yaBensızzz topikkk , ölü topiktir
Günaydınn hanım ablacım hoşgeldinnnnnnGünaydınlar sizede..
Aynen gızzz bizz bize kaldık :) Profil mesajları sessizz , ıssızzzzhe yadigerleri de gitti artikin senden benden bizden baska kimse kalmadi
nerden buluyin boyle fotolari :)) maskrn iyi degildi degistirmen iyi olmusGece uykulu uykulu koydum bilmiyorum valla.
Napak ölek mi kisayik diyeBende 160güdük kalmışız ne yapalım tipik türk kadınıyiz benim hedef 60 daha da bir gram vermeyi düşünmüyorum
Günaydınn hanım ablacım hoşgeldinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?