- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
ben birazdan birsuru paylasam sesi ciksinAynen gızzz bizz bize kaldık :) Profil mesajları sessizz , ıssızzzz
Avatarla ugrasmayi seviyorum napim can sikintisi. :) ay yine basladi. Gorev olursa takarim maskemi geri.nerden buluyin boyle fotolari :)) maskrn iyi degildi degistirmen iyi olmus
Takipteyımmben birazdan birsuru paylasam sesi ciksin
guzel bir tane bul benim ki gibiAvatarla ugrasmayi seviyorum napim can sikintisi. :) ay yine basladi. Gorev olursa takarim maskemi geri.
Kızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylıksenin simdi 2 cocugun var oyle miiiii
kiz oooo emoji ne guiiiiiiiiiTakipteyımm
Senin ki gibi olursa guzel olmaz o.guzel bir tane bul benim ki gibi
k.bakma canim gercekten hatirliymadim yoksa sormazdim Allah rahmet eylesinKızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylık
Allah rahmet eglesin canim. Mekani cennet olsunKızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylık
gel de yemek ismarla birsk avatar isini :)Senin ki gibi olursa guzel olmaz o.
Allah rahmet eylesin delim.Kızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylık
Daha kahvalti yapmadim ben ne yemegi? Yeni kalktim.gel de yemek ismarla birsk avatar isini :)
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin seninde bir cennet kusun var demek şefaatçi olacak nasipse sizlere Allah acınızı hafifletsin sabır versin arkadasimKızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylık
Allah rahmet eylesin meleğimizeKızım doğunca vefat etti canim oğlum 6 aylık
gel ben ismarlayam ^^ Allah nr verdiyse :*Daha kahvalti yapmadim ben ne yemegi? Yeni kalktim.
Önemli değil canim amin insk.bakma canim gercekten hatirliymadim yoksa sormazdim Allah rahmet eylesin
Amin canımAllah rahmet eglesin canim. Mekani cennet olsun
Sen? Ismarlayacaksin? Yemek? Ay bana bir seyler oluyor.gel ben ismarlayam ^^ Allah nr verdiyse :*
niye kiz 1 kisisnin yemrginden ne olcak yaninda baska kimse getirmeSen? Ismarlayacaksin? Yemek? Ay bana bir seyler oluyor.
Sağol kuzumAllah rahmet eylesin delim.
Inşallah canım sağol allah razı olsunBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin seninde bir cennet kusun var demek şefaatçi olacak nasipse sizlere Allah acınızı hafifletsin sabır versin arkadasim
Sağol kuzumAllah rahmet eylesin meleğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?