Çilingirle Eve Girmekle Tehdit Eden Ev Sahibi

Yazılı kira kontratınız var mı? Eğer varsa hadibir gir de göreyim ben de sana konut dokunulmazlığını ihlalden ve hırsızlıktan suç duyurusunda bulunurum anında derdini savcıya anlatırısn artik deyin.

Allah hayırlı vijdanli ev sahipleri ile karşılaştırsın ev sahiplerine de merhamet versin.

Kontratım var, evet. Teşekkürler, herkes sizinle hemfikir bu konuda. Ben de tehdit etmeye kalkarsa bu şekilde karşılık vereceğim.

Avukar bi tanıdıgın varsa konussun. Böyle bir şey yaparsanız haneye tecavüzden dava açacagınızı ve kirayı düzenli ödediğiniz için böyle hakkının olmadıgı gibi.. bende ev sahıbım benı sterlın yukseldı evden atmaya calıştı bahanelwrle ünide okurken ve ben avukayla konustum. Beni aradıgında eve geldı saydı etti. Evden cıkmıyorum muhatabın levent bey avukatım.kendısının durumdan bilgisi var onla iletişim kurun dedim. Yemedi tabi avukat diyince geri vites hemen e gelmişken kira alıp gideyim dedi.

Yani bizi böyle uğraştırmasalar, illa gözlerini korkutacak birine başvurmak zorunda bırakmasalar keşke. Avukat tanıdığım yok da ya bulunur, bulunmazsa da daha önceki yanıtlarda bir arkadaş önermişti biri arasın avukat gibi konuşsun diye. İş o raddeye gelirse öyle bir şeyler ayarlayacağım.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…