Cilveli kadınlar neden çok seviliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kajmerice90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyorlar bende yerine göre cilveliyimdir..

başlığı okuyunca çok güldüm.en yakın arkadaşım da neden sevgilim olmadığı konusu açılınca "cilveli değilsin hiç,biraz cilveli olsana" diyip durur.odun gibiymiş,kalas gibiymişim. gerçekten de içten gelen bir şey,zorlamayla olmuyor.

kızlar hepsini okuyamadım ama
bana sevgilim arada cilvenaz der ama sorarsanız ne yapyosunz dye ekstra bişiy yok vallaha olduğum gibiyim bence sizde öyle olun diğer şey yapmacık olur cilve yapayım derken soğumasın erkek arkadsınız

ben de ekstra bişey yapmam ama abim sürekli "kızım dikkat et azcık ya bu ne böle bakısından cilve akıyo basımı belaya sokcaksın cıkarmicam seni dısarı artık" der takılır bana. Sanırım evin kücük cocugu oldugum icin birazda sımarıgım zaten. Nişanlım da der hep bunu, naparsam yapiym kızamıyo bana. Ama kücük kız gbi davranmanın da bi sınırı olmalı bence kızlar. Yani benim nişanlım bana sürekli bebek der. Ama yeri geldiginde de olgun, mantıklı düsünen biri olmalıyım, yoksa da sıkılır sonuçta kadın oldugumuzu da hissettirmeliyiz. Akşam yürürken aşkım üşüdüümmm diyip sarılmam bile ona cilve gbi geliyo. Sürekli gülerim bide, bu cok hosuna gider

esime ben cilvelimiyim dedim yaramazsin sen dedi o ne olaki:)

basbayağa cilvelisin canım
esime ben cilvelimiyim dedim yaramazsin sen dedi o ne olaki:)

yaramaz derken bebeği gibi görür senii ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…