Cilveli kadınlar neden çok seviliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi kajmerice90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sırf beğenilmek amaçlı içten gelmeyen davranışlar sergilemek, cümleler sarfetmek şaklabanlıktan öteye gitmez.
Erkekler cilveli kadını tabii ki sever. Hareketli, cıvıl cıvıl, fıkır fıkır, yerinde duramayan, yürüyüşünden ateş saçan, gözleri çakmak çakmak kadını kim yanında istemez. Böylesi kadınlarla kilometreler aşılır. Geceler gündüz olur. Karamsarlıklar neşeye dönüşür.
Kimine göre cilve çocukça davranışlar, çocuksu konuşmalar olarak algılansa da bu her erkeğe sökmez. Hatta bu tarz davranışlar erkeği yanından kaçırtmakla eş değerdir. Mesela benimkine cimcime kız rolünde davranıp, kelimeleri ağzımda gevelesem hemen tepki verir. Hoop! Kendine gel der. Bilir ki benim bu davranışlarım beni yansıtmıyor.
Cilveli davranmak kısmen erkeğin ruhunu okşayabilmekle alakalı. Bazı erkek çocuk ruhlu kadınla vaktin nasıl geçtiğini anlamaz, bazısı şuh kadın imajındaki davranışlarla dört köşe olur, bazısı da dingin sığ denizlere benzeyen kadınların sakinliğiyle hoşnut olur.
Kimin nasıl davrandığına bakmak, davranışları kopyalamak yerine içten geldiği gibi hareket etmek en güzeli.

biraz nabza göre serbet vermek gerekiyor sanirim, cilve yapmak erkegin zayif noktasini yakalamaktir. kocamin zayif noktalarini benden iyi kimse bilemez, haliyle ona nasil ne zaman davranmam gerektigini cok iyi biliyorum

mesela ben disarida cocuk gibi davransam, cilve yapsam ona asla haz etmez
disarida hanim hanimcik olmami tercih eder, ki öyleyim zaten...
herseyin yeri ve zamani var dedigim bu, bas basa kaldigimiz zamanlarda bazen sirinlik yapiyorum ona cok hoslaniyor, bebegi gibi seviyor beni.

cilve kadinin süsüdür bence, ama dozunu cok iyi ayarlamak lazim...

Hiç öyle çocuksu, şımarık hallerim yok. Kimseyle de bebeğim, tatlım, gülüm, şekerim aşkım diye konuşamam. Sadece hayatım ve bitanem diyorum sevgilime bazen o kadar. Yapımda yok içimden geldiği gibi davranırım hep içimden de hiç böyle çocuksu şımarık haller gelmiyo.bilmiyorumkismile

Çok enteresan... CADIARZU

Madem artık değil niçin uğraşıyorsunuz?

Adam resmen "İşim gücüm yok da seni mi düşüneceğim!" demiş, bunu söyleyen biri için "ileri cilve teknikleri"ni etüt etmeye ne lüzum var? Sizi dikkate değer bulmayan birini aklınızda tutmak bile lütufken "Nasıl kendimi onun gözünde daha aşağı çekeyim?" çabası nedendir... "Cilve" dediğiniz "samimiyet" halleri büyük aşkları bir nebze süsleyebilir, sizin durumunuzdaysa ortada ilişki bile kalmamış. Yakında adam "Düş yakamdan" derse bunu da "kaderin cilvesi" olarak değerlendiririz artık...

Cilve adı altında (özellikle üst) dudağını şekilden şekile sokup büzüştürerek fiyonk haline getiren (eski manken Aysun Kayacı bu imajdan kurtulmak, daha fazla espri konusu olmamak, ciddiye alınmak için sarı saçlarından vazgeçti, programlarda, üniversitede ve yurt dışında aldığı eğitimlerle "olgun kadın" unvanı için az ter dökmedi ) konuşurken "aşkıııaaaoom" diyen, yürürken kollarını omurgasında sorun varmış gibi sallayan, sevgilisi "sübyancı"ymış gibi çocuksu hareketler eşliğinde garip sesler çıkaran kadınlara da hayır... lmaz: Evinde herkes istediğini yapsın, ama sokakta, cafelerde erkek arkadaşlarınızı zor duruma sokuyorsunuz, "o"nu bilmiyoruz fakat etrafınızdakiler fazlasıyla eğleniyor... sositososito Yerinde davranmak, edep, hanımefendilik kadının süsüdür, hiçbir mücevher onu bu saydıklarımdan daha "kadın" yapamaz, bunlar da (adam gibi) erkeğin aklını başından alır zaten... sengözlerimebaksanab

katılıyorum buna. bende çok cilveliymişim haberim yoktu. bi kaç kez kız arkadaşlarımın yanında sevgilimle telefonda konuştum. telefonu kapattığımda kız arkadaşım "gıızz sen ne kadar cilfelisin öyleee" dedi... delikafadulden "ben senin gibi davranamıyorum,ciddi ciddi konuşuyoruz, nazlanamıyorum, bişeyler isteyemiyorum, çekiniyorum genelde. sen ne kadar da rahatsın" falan demişti... bende zaten bıcır bıcır bişeyim. durduğum yerde duramam. nazlanırım, çocuk gibi davranırım bazen. bazen de çok hanım hanımcık ciddi olurum. yerine göre yani... mesela benim gülüşüme bayılırlar. her yerde dikkat çekerim. (ahanda nazar boncuuunu kodum buraa -tatlicadiarzu-)
aşkım da çok sever. birazda kişinin doğasında oluyo sanki bu. çocuk gibiyim, seviyorum böyle olmayı. aşkımın elinden tutup sokakta bi sağa bi yola yürümeyi koşturmayı kikirdemeyi seviyorum. istediğim gibi yaşıyorum. içimden geldiği gibi davranıyorum. :lepi::lepi:

Demek ki burdan şöyle bir sonuç çıkıyor içinden gelen yapsı gereği cilve yapabilme kabiliyeti olan varsa yapsın ama yoksa da cilve sonradan montajla yapmacık duruyor gibi.kaydirigubbakcemile2

aynen katılıyorum.sonradan olmuyormuş böyle şeyler.Zaten sevgilimle 1 gün önce ayrıldık.:çok üzgünüm: bakalım nolcak.hiç aramadım msjda atmadım.o arayana kadar aramıcam.Biraz pişman olsun kıymetimi bilisn yaaaaaklava:

bu laflar sevgilimin beni en çok kırdığı sözler.aklımdan çıkmıyor hala.ama beni seviyor bundan şüphem yok.şimdi diyeceksiniz bunları konuşmuş nasıl hala seviyor.bazı insanlar düşünmeden konuşur ya.o da öyle ama sevgilinin kalbi kırılmamalı işte.bişey gelmio elimden.sevmediğini bilsem basıcam tekmeyi ama..

neyse yani erkeğe göre cilve yapılır bence.dışarıda bi topluluk içinde hanım hanım otururum bende.kişiden kişiye göre değişir gerçi karakter meselesi

bence de kız dediğin biraz cilveli olur.. ki cilveden kasıt seksi kullanmak anlaşılmamalı asla. msnde yada oturup konuşurken biraz cilveli laflar etmek.. manalı manalı bakıp gülmek. benim cilveden anlayışım bu en azından. ve erkeklerin bu tarz bayanları daha çekici buldğuna inanıyorum. ne yani zor kızı oynayacağız diye soğuk nevale mi olalım değil mi ?

arkadaşlarım bana cilveli derler...mutlu olduğumda en ufak şeylerde bile gülümserim..çok güzel değilim ama hafif naz yapmak şirinlik yapmak gerekiyo.. aşkım derken bile aşkıııııım şeklinde söylesen bile hoşlarına gidiyo..biraz kırılgan olmak mızmız olmak çocukca olmak gerekiyo şirin sevimli küçük kız çocuğu olacaksın..erkekler koruyup kollamak isteklerini egoları tatmin oluyo galiba

kesinlikle katılıyorum sana arkadaışm

evet bende katılıyorum.

öyle sonradan monte edilecek bişey değil gerçekten ama burda sizin yazdıklarınızı okudukça, örnekleri görünce çok hoşuma gitti, öyle içimden de gelmeye başladı yani zemuszemus

az önce telefonda konuştuk, pek müsait olamıyor, bağ bahçe var uğraşıyorlar bütün güb, neyse, aradı bu, ben telefonu tatlı tatlı açtım böyle bi sevinçli, ajşkım naşılşın napıyoşun diye, o da öyle konuşmaya başladı, çok güzeldi, en son "ne şirinsin sen öyle, yerim ben seni" falan dedi.. kaydirigubbakcemile2

Yani lütfen yazmaya devam edin kızlar, okudukça aşkım alevleniyor, daha bi şevkli oluyorum sayenizde a.s.

biraz karşındaki erkeğe bağlı bu.
benim sevgilim bana cilve yapar, küçük tatlılıklar falan.
o yapınca istemsiz bende de oluyor.
böyle geçinip gidiyoruz işte cilveli cilveli zemuszemus

Öğrenilecek birşey değil ki bu :)
İnsanı yapısında varsa vardır..

Nasıl ki bazı erkekler çekim gücü oluşturuyorsa yani kaslı uzun atletik yani karizmatik cilveli kadında bir çekim gücü oluşturuyor tamamen dişilik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…