evet haklısınız.ben aşkı böyle yaşayan insan değilim.sevdiğimle her boş zamanımda konuşabilirim asla sıkılmam.bişey konuşmasak bile onun nefesini duymak bile bana yeter.ama en başta deliler gbi hep arayan insan şimdilerde çocuk gibi her dakika arayamam,konuşacak bişey bulamıyorum sen bul o zaman.neden aramadığın diye sorunca her dakika aklımda tutamam seni diyen insan.ama ben her dakika düşünüyorum onu.(tabi artık değil) nasıl cilve yapayım ben şimdi bilmiyorumkismile
biraz şımarık tavırlar, sevgiline taktığın bi lakap, ya da onun ismini söyleyiş tarzındaki değişik vurgu. mesela benim genelde yaptığım şey bazı "e" harlerini "i" olarak söylüyodum. sevgilim bayılıyodu. mesela güzel bi anımızda "ay ni kadar mutluyuz dimi" diyodum ama böyle şımarıp koluna sarılarak. bence bu tarz şeyler yapmalı zaten... onlar yanlarında bıcır bıcır bişey istiyolar kazulet değilki :)
katılıyorum buna. bende çok cilveliymişim haberim yoktu. bi kaç kez kız arkadaşlarımın yanında sevgilimle telefonda konuştum. telefonu kapattığımda kız arkadaşım "gıızz sen ne kadar cilfelisin öyleee" dedi... delikafadulden "ben senin gibi davranamıyorum,ciddi ciddi konuşuyoruz, nazlanamıyorum, bişeyler isteyemiyorum, çekiniyorum genelde. sen ne kadar da rahatsın" falan demişti... bende zaten bıcır bıcır bişeyim. durduğum yerde duramam. nazlanırım, çocuk gibi davranırım bazen. bazen de çok hanım hanımcık ciddi olurum. yerine göre yani... mesela benim gülüşüme bayılırlar. her yerde dikkat çekerim. (ahanda nazar boncuuunu kodum buraa-tatlicadiarzu-)
aşkım da çok sever. birazda kişinin doğasında oluyo sanki bu. çocuk gibiyim, seviyorum böyle olmayı. aşkımın elinden tutup sokakta bi sağa bi yola yürümeyi koşturmayı kikirdemeyi seviyorum. istediğim gibi yaşıyorum. içimden geldiği gibi davranıyorum. :lepi::lepi:
Çok enteresan... CADIARZU
Madem artık değil niçin uğraşıyorsunuz?
Adam resmen "İşim gücüm yok da seni mi düşüneceğim!" demiş, bunu söyleyen biri için "ileri cilve teknikleri"ni etüt etmeye ne lüzum var? Sizi dikkate değer bulmayan birini aklınızda tutmak bile lütufken "Nasıl kendimi onun gözünde daha aşağı çekeyim?" çabası nedendir... "Cilve" dediğiniz "samimiyet" halleri büyük aşkları bir nebze süsleyebilir, sizin durumunuzdaysa ortada ilişki bile kalmamış. Yakında adam "Düş yakamdan" derse bunu da "kaderin cilvesi" olarak değerlendiririz artık...
Cilve adı altında (özellikle üst) dudağını şekilden şekile sokup büzüştürerek fiyonk haline getiren (eski manken Aysun Kayacı bu imajdan kurtulmak, daha fazla espri konusu olmamak, ciddiye alınmak için sarı saçlarından vazgeçti, programlarda, üniversitede ve yurt dışında aldığı eğitimlerle "olgun kadın" unvanı için az ter dökmedi) konuşurken "aşkıııaaaoom" diyen, yürürken kollarını omurgasında sorun varmış gibi sallayan, sevgilisi "sübyancı"ymış gibi çocuksu hareketler eşliğinde garip sesler çıkaran kadınlara da hayır... lmaz: Evinde herkes istediğini yapsın, ama sokakta, cafelerde erkek arkadaşlarınızı zor duruma sokuyorsunuz, "o"nu bilmiyoruz fakat etrafınızdakiler fazlasıyla eğleniyor... sositososito Yerinde davranmak, edep, hanımefendilik kadının süsüdür, hiçbir mücevher onu bu saydıklarımdan daha "kadın" yapamaz, bunlar da (adam gibi) erkeğin aklını başından alır zaten... sengözlerimebaksanab
arkadaşlarım bana cilveli derler...mutlu olduğumda en ufak şeylerde bile gülümserim..çok güzel değilim ama hafif naz yapmak şirinlik yapmak gerekiyo.. aşkım derken bile aşkıııııım şeklinde söylesen bile hoşlarına gidiyo..biraz kırılgan olmak mızmız olmak çocukca olmak gerekiyo şirin sevimli küçük kız çocuğu olacaksın..erkekler koruyup kollamak isteklerini egoları tatmin oluyo galiba
arkadaşlarım bana cilveli derler...mutlu olduğumda en ufak şeylerde bile gülümserim..çok güzel değilim ama hafif naz yapmak şirinlik yapmak gerekiyo.. aşkım derken bile aşkıııııım şeklinde söylesen bile hoşlarına gidiyo..biraz kırılgan olmak mızmız olmak çocukca olmak gerekiyo şirin sevimli küçük kız çocuğu olacaksın..erkekler koruyup kollamak isteklerini egoları tatmin oluyo galiba
cilveli oldukları için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?