- Konu Sahibi prenssevgilisi
topikmi memişlermi şair etti çene mı vurdu kuzum cenemekuzum bu topik seni en sonunda şair etti aboww![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topikmi memişlermi şair etti çene mı vurdu kuzum cenemekuzum bu topik seni en sonunda şair etti aboww![]()
paylaşım alalım cılveliömıys aslı hanm
yaptın mı cıdden ayyy utanıyom ben ona deneyım bakalım gercı ben bılıyom nereye bakacağını ama belkı sasırtr
canım bende çalışıyorum 6 da çıkıyorum eve git yemek hazırla falan bir de üstüne haftanın 4-5 günü spor salonuna gidiyoruz eşimle
ben plates yapıyorum o vucut çalışıyor baya bi yoruluyoruz anlıycan bazen hiç hal derman kalmıyo allahtan yeni evliyiz içimiz kıpır kıpır
yoksa zor bu işler![]()
ne yapıyon mesela tacız derkenn bend eyapsam mı kı benım kı telefonla konusrken bısey desem kızar tacız edınce dövmesın benı
Yaptım tabii
Burda okumuştum sanırdsam bende
Gözleri zaten büyük yerinden fırlıycak diye korktum :89:
Dene bence utanmıyo insan başlayınca devamı geliyo
bizim fener hiç sabit durmadı bi yüzüme bi totoya bi göbeğe heryeri gezdi![]()
Akşam iş çıkışı hep biryerlere gider eşim
Çıkmadan önce mesaj atıyorum bazen
Yaramazlık yapalımmı nedersin ?
Hemen zil çalıyo..
istediğim an baştan çıkarıyorum adamı
Gece bazen bi dokunnuş bile yetiyo..![]()
ya şu gece uykudan uyandırıpta yapmayı yapamadım bi türlü
sabah işe gideceğimiz için kıyamıyorum ay![]()
kızlar c.tesi gecesi sizden aldığım gazla aşka geldim şu nutellamı ne diyorsunuz ya neyse dedim yapayım..açtım gece buzdolabını ama evde bırak nutellayı çikolata bile yok şu danoneler varya çikolatalı allahtan 1 tane evde varmış onu aldım yanıma birde en sexi olanından geceliği giydim çıktım adamın karşısına çok detay vermeyim sürdüm işte orama burama ama yapış yapış oldu beeyaaa heryerim hayır nerde bunun zevki ben zevk alamadım ki adamcağız aldı ama valla ben bişey anlamadım kızlar yaavvvvv kafam karıştıaz daha bilgi verinde tam sonuca ulaşayım
![]()
Öyle bir kıyıyorumkii
Hatta sabah kalkınca kızmıyo hiç benii öpüyo öyle gidiyo
Kıy bence daha hoşuna gider...
Bende bal sürmüştüm![]()
Onada sürseydin boynuna filan ozaman sende bişiler olabilirdi..
Yapış yapış oluyo baya evet yapışmıycak tatlıda yokki ama nedek..
krem şantiyle yapmıştık bizdemeyve salatası yapmıştım o gün yerken o bana bakıyo ben ona bakıyom
ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz
![]()