- Konu Sahibi prenssevgilisi
-
iyi bakalım haberleri vericem bakalım ne tepkı verecekkk benum ku
bende senı haberlerini beklıyombekliyoruz haberlerii
bende senı haberlerini beklıyom
ya bu yazdıklarınız doğrumu aman allahım şu hatunlara bak biz karı koca odunuz malesef ben çok utanırım nan benim gibi olanda çok ama....
maşallah size kızlar bian eşlerinizin çok şanslı eşimin çok şansız olduğunu düşündüm yaw fiziğim doğumdan kaynaklanan selilüt ve çatlak dışında ölçü olarak söylemesi ayıp gayet iyidir ama kullanmayı bilşmiyorum gögüsüyle ilgili sıkıntısı olan hanımlar var ama öz güvenleri takdiredilecek seviyde eşim fiziğimi çok beğenir gögüslerimi falan kendini beğenmişlik olmasın ama etrafımdanda övgü alırım belim incedir kalçam iyidir ama bende iş yok ya
vallahi hayran kaldım size maşallah süpersiniz :82:
niye kısss bugun gıderkene çilek alcam krem santı evde varsen hep haber bekle hiç icraat yok boşa gidio bizim taktikler
gerdekte zaten basına vurmuş olur oramı takarmı bilmiyormdüğün değilde gerdekte lasımmmmm
bende denemedim ama o kadar ufa kve güzellerki bizimki bile doldurur içiniHiç denemedim,ama alışverişe çıktığımda bi deniyim bakıyım
oyy bu çok güzelmşşşşşşşş evlendigimde ilk uygulamam gerekenlerden biri sanırmmmmmmmmKızlar ben bir yerde okumuştum uyguladım çok işe yarıyo
Bütün ışıkları söndürün el feneri verin eşinizin eline oturdugu yerden kaldırın
Sonra soyunmaya başlayın acayip etkili oluyo
Nerene baktıgını görüyosun...
evli olmaya gerek yokaman allahımmmmm yorumları okudumduu ama ben evli değilimkineeee:76:neysemmm taktik öğrenem baremmm
bi cilvezede dahakızlar c.tesi gecesi sizden aldığım gazla aşka geldim şu nutellamı ne diyorsunuz ya neyse dedim yapayım..açtım gece buzdolabını ama evde bırak nutellayı çikolata bile yok şu danoneler varya çikolatalı allahtan 1 tane evde varmış onu aldım yanıma birde en sexi olanından geceliği giydim çıktım adamın karşısına çok detay vermeyim sürdüm işte orama burama ama yapış yapış oldu beeyaaa heryerim hayır nerde bunun zevki ben zevk alamadım ki adamcağız aldı ama valla ben bişey anlamadım kızlar yaavvvvv kafam karıştıaz daha bilgi verinde tam sonuca ulaşayım
az deilsin sendeBenim küvetim var dolduruyorum suyu köpük köpük gelme saatine yakın
Sonra kapıyı açmıyorum banyoya kadar notlar yazıp bırakıyorum kendi açıyo kapıyı
Okuya okuyo geliyo takip ediyo sonra karşısında ben Çilek üzüm filanda koyuyorum
Tabağa güzel geçiyo zaman :78:
accuk batsa eyydiiihahahaha bizimki boğulmak değil hiç batmıyo bile hahaha
hevukum su köpüklu banyo işe yarıyomu ben daha dolduramadım yaBiz bazen yüksek sesli müzik açıyoz
Eşim dinler bişey olcaksa müziğin sesi yükseliyo
Yan tarafa aşşağıya yukarıya ses gidiyo
Yüksek müzikle iyi oluyo daha rahat...
Kimse duymuyo bizi
niye kısss bugun gıderkene çilek alcam krem santı evde var
Biz bazen yüksek sesli müzik açıyoz
Eşim dinler bişey olcaksa müziğin sesi yükseliyo
Yan tarafa aşşağıya yukarıya ses gidiyo
Yüksek müzikle iyi oluyo daha rahat...
Kimse duymuyo bizi
kız ne arar bende utanmasam çok şey yapacamda utanıyom ayy:78::78:accık açılmam lazım mesela şöle dans etmeyi çok isterim karşısında hatta bizim topikte güzel yapan hatunlar varbi ara onlarlada konuştuyduk.
karşısında şöle etkileyici bi dans heçte fena olmazdans edeniniz varmı kızlar aranızda üfff benimde accık yırtık olmam lazım bu konuda yaf
hevukum su köpüklu banyo işe yarıyomu ben daha dolduramadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?