cilveli kk-fistiklari

bebişim nasıl bi ağrı tam olarak..

benimki de ilk aylarda 85 kiloya kadar çıkmıştı ağırlık oluyodu nefes alamıyodum sanki

ondan verdi hemen kiloyu şimdi iyi ama ozamanlar da ağrı hissetmiyordum sadece baskı oluyodu karnımın üstünde seninki başka bişeyden olabilirmi ki

canım ertesi gun göbek cevremde bı argrı oluyo 1-2 gun suruyo bılmıyorum kı ama o şey faslı dısından bı agrım olmuyo ha agır kaldırdığımda felan bıde

Bunu yap ama eşin senden önce uyanıp bunları görünce tekrar yanına gelsin canım.
Seni uyandırsın ve...........

canım ertesi gun göbek cevremde bı argrı oluyo 1-2 gun suruyo bılmıyorum kı ama o şey faslı dısından bı agrım olmuyo ha agır kaldırdığımda felan bıde

senin altta kaldığın pozisyolarda mı oluyo bu ağrı...yoksa diğer pozisyonlarda da oluyomu

eğer öyleyse muhtemelen üzerine fazlasıyla ağırlığını veriyor olabilir...başka pozisyonlar deneyin şekerim...

Bunlara ilave ederek katkıda bulunayım;
akşam eşin gelince kapıyı açtığında onu seksi kıyafetler içinde karşılayarak "aşkım tatlıyı yemekten önce yemek istermisin ?" diye sormak.

kızlar bi de aklıma bişey daha geldi...

eşinizle alışverişe çıktığınıza çok çeşitin olduğu bayan iç çamaşırı reyonunun önüne gidin birlikte...

ona kulağına fısıldayarak hangisini üstümde görmek istiyosun diye sorun...

hem ortamdan utanır net cevap veremez hemde çok tahrik olur diye düşünüyorum...

onun beğendiklerini satın alın ve giyin bakalım nolcek

herseyin normal olmamasi icin elimden geleni yapicam durmak yokk cilveye devammm

hadi yaaa ayyy korkmaya basladim simdi simdi :18::18::18:

kızlar benim koca çok yoruluyo yoğun çalışıyo eve gelince de hep yorgun uykusuz homurdanıyo....
uyku kaçıran bişiler söleyin beeeeeee haydeeee

yavrucummm söyleee sanki dügüne gidiyormus gibi süslen ama atesli bir halde kapiyi acincada gözlerinle bir söz bakalim uyku kaliyor mu..

veyaaa masaj teklif et masaj yap kocisinee.......

küvetiniz varsa güzel bir banyo keyfide teklif edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…