cilveli kk-fistiklari

Bunu denedim..................
ee sonuç canım olumlumu :21:

Sen ne denedin canım?

sormaayın hatunlarım ben buzu denim dedim vucuduna dokundurtmadı bile bende ağızda olanı denedim benm hoşuma gitti öpüşürken birbirnrin agzında gezinio bi sen alıyosun bi o alıo zevkliydi ama buz boğazına kaçtı allhm ya odun işte:22: bundan öncede kucagnda oturup buzu kendi vucudumda gezdirdim :30:

iviiit :52::52::52:
en sevdiğim şeylerden birisi, sevgilim telefonla konuşurken veya proje yaparken ona yaklaşmak, öpmek, açık seçik şeyler fısıldamak, kucağına oturmak :27::27: tepki veremeyeceği yerlerde kulağına onu istediğimi söylerim bazen :27: zafallım çok çekiyo benden yaaa:86:

hihi:27:onu bende yapıyorum:27:
traş olurken sarılır omzunu boynunu falan öperim:69:sonra da o beni öper:27::27:

iviiit :52::52::52:
en sevdiğim şeylerden birisi, sevgilim telefonla konuşurken veya proje yaparken ona yaklaşmak, öpmek, açık seçik şeyler fısıldamak, kucağına oturmak :27::27: tepki veremeyeceği yerlerde kulağına onu istediğimi söylerim bazen :27: zafallım çok çekiyo benden yaaa:86:

haha devam canııııım :51:

:86::86::86: hem komik hem baştan çıkarıcı oluyo

hemde nasıl:9::9:

bi keresinde de, kahvaltıya yumurta salatası yapıcaktım, malzemeleri hazırlıyodum.geldi mutfağa:27: tabi ben boş durur muyum:27: 2 yumurta versene dedim pis pis sırıtarak:27::27: rahat bırakmadı beni sonra:27: deneyin bi gün, hatta elle temasla daha kışkırtıcı oluyo, her seferinde yaparım:17::17::17:

hemde nasıl:9::9:

bi keresinde de, kahvaltıya yumurta salatası yapıcaktım, malzemeleri hazırlıyodum.geldi mutfağa:27: tabi ben boş durur muyum:27: 2 yumurta versene dedim pis pis sırıtarak:27::27: rahat bırakmadı beni sonra:27: deneyin bi gün, hatta elle temasla daha kışkırtıcı oluyo, her seferinde yaparım:17::17::17:

hahahaha sucuklu yumurta yaptırır valla benimki :27::27::27:

Back
X