cilveli kk-fistiklari

:52::52::52: nasıl yendin utangaçlığını gı bana tüyo ver 2:1:
o an ne diyipte kendini motive ediyon utanmamak için. pileli eteğimde var evde malzemeler tam takır var hepside bende icraat yok:54::54::54:

dur hayatım ben sana bir gösteri yapayım bak izle der gibi planlı başlamak gerçekten utandırıyor insanı ama herşey daha doğal gelişirse okadar gergin olmazsınız...
mesela şöyle akşam vakti öylesine bir müzik açıp bir vesileyle ayağa kalktığınızda kendi kendinize dans etmeye başlayın, ister istemez gözü size kayacaktır, göz göze gelincede öyle o an içinizden gelmiş gibi muzip muzip gülümseyip ilerleyin.. hani onun aklı kaymışda sizde eşlik etmişsiniz gibi, aklını okuyup, aklından geçeni yapıp, lütfetmişsiniz gibi... bence öyle kendiliğinden gelişince daha çekici oluyor...

Son düzenleme:
bak aklıma geldi bi hafta sonu ben evdeyim akşamda eşim gelecek işten genelde hep sofrayı hazırlarım o gelmeden oturur yemeğimizi yeriz hemen..
işte bir gün ben yine sofrayı hazırladım ama kendimide hazırladım güzel bi iç çamaşırı giydim koku sürdüm makyaj yaptım eşimi bekliyorum neyse kapı çaldı ben kapıyı bu şekil açtım beni öyle görünce bi şaşırdı ama çokta hoşuna gitti yemek öncesi bu süpriz iyi gitmişti:97:

dur hayatım ben sana bir gösteri yapayım bak izle der gibi planlı başlamak gerçekten utandırıyor insanı ama herşey daha doğal gelişirse okadar gergin olmazsınız...
mesela şöyle akşam vakti öylesine bir müzik açıp bir vesileyle ayağa kalktığınızda kendi kendinize dans etmeye başlayın, ister istemez gözü size kayacaktır, göz göze gelincede öyle o an içinizden gelmiş gibi muzip muzip gülümseyip ilerleyin.. hani onun aklı kaymışda sizde eşlik etmişsiniz gibi, aklını okuyup, aklından geçeni yapıp, lütfetmişsiniz gibi... bence öyle kendiliğinden gelişince daha çekici oluyor...

çok çok iyi fikir gerçekten ben nedense hep planlı yapacakmışım gibi düşündüğüm için utanıyo olabilirim.. bu yönden düşünmedim açıkcası teşekkür ederim arkadaşım fikrin için:71:

hadı ya acaba eve gıderken çilek mı alsam evde krem santı vardı çilegim ustune mı dökuyem ayrımı dursun

Ayrı dursun tabiikide
Ne tepki vercek bayılır bayılır
Sen dene ben yanıma aldım balı önce kendim sürdüm boynuma filan gerisini o sürdü
Sen bir sür gerisini o yapar...:38:

hadı ya acaba eve gıderken çilek mı alsam evde krem santı vardı çilegim ustune mı dökuyem ayrımı dursun

ben içine doğramıştım çilekleri
ama yedik hızlıca krem şanti kalsın diye sadece:1:
sen içine doğrama istersen ayrı bi tabağada çilekleri koy getir yerken burnuna falan sür şakayla sonra dudağına falan derken devamı gelir belkim. hani eşim nasıl tepki verir dedin ya o yüzden hani ilk önce şakayla başlat:34:

ya bu yazdıklarınız doğrumu aman allahım şu hatunlara bak biz karı koca odunuz malesef ben çok utanırım nan benim gibi olanda çok ama....
maşallah size kızlar bian eşlerinizin çok şanslı eşimin çok şansız olduğunu düşündüm yaw fiziğim doğumdan kaynaklanan selilüt ve çatlak dışında ölçü olarak söylemesi ayıp gayet iyidir ama kullanmayı bilşmiyorum gögüsüyle ilgili sıkıntısı olan hanımlar var ama öz güvenleri takdiredilecek seviyde eşim fiziğimi çok beğenir gögüslerimi falan kendini beğenmişlik olmasın ama etrafımdanda övgü alırım belim incedir kalçam iyidir ama bende iş yok ya
vallahi hayran kaldım size maşallah süpersiniz :82:

bak aklıma geldi bi hafta sonu ben evdeyim akşamda eşim gelecek işten genelde hep sofrayı hazırlarım o gelmeden oturur yemeğimizi yeriz hemen..
işte bir gün ben yine sofrayı hazırladım ama kendimide hazırladım güzel bi iç çamaşırı giydim koku sürdüm makyaj yaptım eşimi bekliyorum neyse kapı çaldı ben kapıyı bu şekil açtım beni öyle görünce bi şaşırdı ama çokta hoşuna gitti yemek öncesi bu süpriz iyi gitmişti:97:

Önce tatlı ikramı yaptın yani adama.
Aç karnına iyide gitmiştir hani.

Ayrı dursun tabiikide
Ne tepki vercek bayılır bayılır
Sen dene ben yanıma aldım balı önce kendim sürdüm boynuma filan gerisini o sürdü
Sen bir sür gerisini o yapar...:38:

anemmm tamam ay heycan bastı benı
ben içine doğramıştım çilekleri
ama yedik hızlıca krem şanti kalsın diye sadece:1:
sen içine doğrama istersen ayrı bi tabağada çilekleri koy getir yerken burnuna falan sür şakayla sonra dudağına falan derken devamı gelir belkim. hani eşim nasıl tepki verir dedin ya o yüzden hani ilk önce şakayla başlat:34:
saol yapo iyi ole baslatayım barı dogru soluyon

:60::60::60: bi şey yapıym dedin o da olmadııı :60: ay aklıma şey geldi biri kıllı bacaga saten gecelik giymiş ya :60: bende tırstm şmdi yapmayı denicm rezil olup çıkıcm :9:

ayy kaderdaşımm :16: benimkide çok küçükkkk :14: ara ara bunalıma girip çıkıyorm valla ama hiç evlenmesemmi diye düşünmedim bebişim saçmalama :30: başta erkek arkadaşn bilsin ki görünce şoka uğramasn :18: benimki biliyo hatta üzülmiym die ben zaten çok büyük sevmem fln dio :69: kıızıııımmmm bi örnek veriym amerikada bi adam sevgilisinin memişleri altında bogulup ölmüşşşşşşşşş :52: bak bizimkinde o ihtimal yok :52:

hahahaha bizimki boğulmak değil hiç batmıyo bile hahaha:27::27::27:

Back
X