- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Sorma
2 gündür kendimi paraladım hiç işlemiyo ?
Yoksonuç nedir? yüzükler atılmadı mı hala :/
Yok
Konu sahibi konuşmuş nişanlısıyla
Nişanlısı da demiş ki Pazartesiye kadar bekle cevabımı
( Yani annesine soracak bence )
Konu sahibi çok yumuşakcevabımı derken... o da iyiymiş.
Konu sahibi çok yumuşak
Rest çek dedim
Çocuk buna ben bi anneme sorup sana dönecem demiş
O da kibar kibar kabullenip gelmiş buraya yazmış
Evet uslu puslu Pazartesiyi bekliyo halaşimdiye kadar verdiği hiç bi sözü tutmayıp ekstra bu sorunları yaşatan adam şu an gelip allah belamı versin ki her dediğin olacak dese ben inanmam şahsen. ama konu sahibi inanacak muhtemelen.
Evet uslu puslu Pazartesiyi bekliyo hala
Yürü git hala ne Pazartesisi demesi lazımdı
Haftasonu kayınvalide başkanlığında aile meclisi kurulacak bencebi de niye pazartesi? mesai saatleri dışında nişan atılamıyor galiba.
Yoksa napsın yaratsın mı
Benim de kardeşim evleniyo sanki onun nişanlısı yazmış bunları söz verdiğinde olanakları yeterliydi belki sonra yetmeyeceğini anladı olan bişeyi neden sakınsın 300 tllik eksik oluversin zebra değil de tül oluversin sana huzuru halı perde mi verecek şunlara takıla takıla hayatı zehrediyosunuz kendinize
bende yeni evlendim hiçbişey istemedim cebimizde olduğu kadar yapabildik Allaha
şükür herşeyimiz var Allah yardım ediyo. En lüksünü istemeyi de biliriz borç harç derdini sen çekeceksin sonra. Biraz olgun düşün. 3 kuruş için gelin olacağın aileyle aranı bozma. Seni haklı bulduğum tek nokta ayrı oturmayı istemen ona bi çözüm bulursun inşallah.
İnan bana düğünüme bir hafta vardı. bugün çeyiz sevdik evimi dayayıp döşedik kv yüzünü o gün gösterdi akşamına nişanı attım ertesi gün gitti ailem çeyizi topladı.Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Çöpe attım koydum kapıya ,, çok bekledi kullanayım diye hatta sorduda kullanmıyomusun diye afedersiniz binlerce liralık takımlar almışım bırakında hevesimi alayım ona sıra gelene kadar kendiminkiler var dedim utanmasa bi de geri isteyecekti okadar bozuldu ya !Off seninki de ayrı bi sorunmuş canım.. Benim evime de gelirken çöp getirmediler. Evlenmeden önce söylüyordu şöyle tencere tava aldım çeyizde getiririm diye. Çöp getirmedi. O yüzden böyle insanlarla bir arada oturulmaz. Baştan kaçıp kurtulmak lazım.. O tabak setini yanlışlıkla elinden düşürseydin, hiç tutmasaydın evinde :):)
konu sahibi sankide çok iyi bir iş başarmış da onun sevinci içersinde saf saf pazartesi bekliyor ? Ben olsam ne demek Pazartesi salı geç bunları ya ayrı ev tutarsınız istediğimi alır döşersiniz yada kendinize başka saftrik birini bulun der yoluma giderim !!Konu sahibi çok yumuşak
Rest çek dedim
Çocuk buna ben bi anneme sorup sana dönecem demiş
O da kibar kibar kabullenip gelmiş buraya yazmış
Çıkmaz ayın Çarşambası bile gelme denirkonu sahibi sankide çok iyi bir iş başarmış da onun sevinci içersinde saf saf pazartesi bekliyor ? Ben olsam ne demek Pazartesi salı geç bunları ya ayrı ev tutarsınız istediğimi alır döşersiniz yada kendinize başka saftrik birini bulun der yoluma giderim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?