Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Ohh iyi yapmışssın canım :) Sana yine onu bari getirmiş canım. Bana bişi getirmedikleri gibi evi yerleştirirken kaybolan eşyalarım olmuştu :) Evi annem, ben, teyzem, kaynanam ve görümcem yerleştirdik düşün artık. Kaynanamla görümcem de artık zorla geldiler yani eşim almış getirmiş. Kırk nazla, elleri bomboş Kraliyet ailesinden olurlar kendileri :) Nişan için kıyafet provasına gidecektim sonra eşime dedim ki ablana haber verelim akşama o taraftan caya geçelim ona dedim. Ablası müsait değilim demiş, ben sizi bi gün yemeğe alırım demiş. 3 yıl oldu hala yemeğe alacak bizi düşün artık. Ablan hala bizi yemeğe almayı düşünüyor mu dedim geçenlerde eşime Bende gözü insanlık görsün dedim yemeğe aldım eşiyle çıktı geldi. İnsan utanırda bi kuru pasta alır gelir ama yokk nerdee...

Off kosarak uzaklas. Yani bize burxan soylemezi kolay tabi ama sen daha kendi evinin perdesini koltugunu secemiyorken daha kopruyu gecmeden nisanlin bu kadar Nnesinin agzina bakiyorsa isin cok zor. 2 yil sonra burada kv heraeye karisiyor esim de annesinin sozunu dinliyor biktim artik bir de hamileyim ne yapacagim ben diye konu acma ihtimalini cooook yuksek goruyorum.

Yalnız siz bazı noktaları kaçırmışsınız.burdaki adamın maddi durumu gayet iyi kazancı yerinde.mesele kv 'nin kafasına göre her istediğini alması.kendi evi varken gidipte geliniyle aynı apartmanda yaşamak istemesi.
Zebra perdenin de ucuzu bulunur emin olun bende komple zebra aldım ve çok uygundu. ama kv gidip kafasına göre tül almış sanki kendi evi kendi kullanacak bu ayıp değil.midir?
Burdaki kızımız da bunlara üzülmüş aslında fikri sorulmuyor bu çok yanlış bana göre ve saygısızlık.
İnanın ben aylarca ucuz mobilya gelinlik aradım kimseyi zorlamamak için ama ucuz da olsa benim istediğim gibi oldu önemli olan bu.

pazartesi günü adam gelip nişanı atar bence annesinden bu kıza onay çıkmaz,oğluşum o çok paragöz nankör ayrıl ondan diyecektir.oğluşu da gelip ağlayarak yüzüğü atack göreceks,iniz...

Ay benimde aklıma aynısı geldi.neyse konu Sahibi şu adamdan kurtulsun da kimin bitirdiği nasıl bittiği önemli değil. Hatta inşallah öyle olur. Yoksa konu Sahibinin ayrılacağı yok.....

Konu sahibi sen saka Mısın ?? İnsan bile bile kendini Nasıl ateşe atar ? Böyle pasif pasif davranmaya devam edersen kv seni evlenince pestil gibi ezer geçer haberin olsun.

Konu sahibi sen saka Mısın ?? İnsan bile bile kendini Nasıl ateşe atar ? Böyle pasif pasif davranmaya devam edersen kv seni evlenince pestil gibi ezer geçer haberin olsun.
öyle olcak zaten kizimiz bilmiyorsada artik ögrenmis durumda kk sayesinde kv hanimin iskencelerine

Sen evlenirsinde şimdi ev döşedik diye , kestirip atamican gibi ,selanı verdirt şimdiden. oldu o zaman aeo

Maşallah size

Sen çok naif birine benziyorsun. O yüzden o kaynana seni seçmişe benziyor bence. Sen şu an saltanatı elde tutuyorsun. Şu an her istediğin nazın çekilmek zorunda. İşi istediğin kadar yokuşa surebilecegin bir dönemdesin.
Aynı durumları yaşadım. Eşim beni hep maddiyatcilikla suçladı. Herşeyi ikimiz yaptığımiz halde çok ağladım. Meğer zehir gibi cimri kv kp m olacakmış. Bilemedim. Gelinliğime kadar kendim aldım sen düşün. Ama dugune son bir hafta kala kayış koptu bende. Bozuyorum bu işi gelmeyin dedim. Öyle bi alttan aldilarki. Düğün de onların tarafında öyle ters davrandim ki.. herkese ne eli maşali gelinmis dedirttim. Baktım bu yarıyor. Birlikte otursam kafayı yerdim. Eltimin çocugs bez kullanmasi bile masraf görülmüş, benim evime sadece tek bir halı alıp 200 liralik bisey dusunuyordum deyip onunda 50 lirasını esimden istemiş bir adam vardı karşımda.
Basederim diyorsan ayrı otur mutlaka. O naifligi de bırak deli gelin ol lütfen. Yapamam diyorsan çok cektirirler haberin olsun.
Ben su an kv kp le çok güzel anlaşıyoruz yola getirdim çünkü.

kimin düdüğü daha baskın ötüyorsa hayatta o kazançlı çıkıyor her ne yaparsa kimsenin gıkı çıkmıyor herkes tarafından pek saygı görüyor işte ilk kocayı ele geçirince bunların arkasından istediğin gibi otomatik oluyor

Ne nişanlı da ne kayınvalide de sorun var sorun kendine gram saygısı olmayan, romantik duygulara kapılarak güneş gibi ortada gerçeklere kulak tıkayan bir ergen var.. Herkes kaderini kendi belirler...Allah akıl fikir ve hayırlı kader versin

yol yakınken yani hala geç olmamışken çok iyi düşünmek ona göre davranmak lazım. diyelim ki evlendiniz kayınvalide kayınpeder de sizinle yaşadı, ev senin evin olabilecek mi? rahat edebilecek misin? nişanlın o kadar söz vermiş ayrı ev diye, ama daha evlenmeden sözünü tutmayacağını göstermiş. ayrıca ev senin evin olacaksa neden kayınvaliden seçiyor? demek ki ev senin evin olmayacak... hani bir söz vardır ya ev üstüne ev olmaz diye aynen öyle. ben 3 ay kayınvalidemlerde kalmak zorunda kaldım, o kadar zordu ki anlatamam... hayatımın en sıkıntılı dönemlerinden biriydi ki Allah razı olsun kendi evimmiş gibi hissettirmek için ellerinden geleni yapmışlardı ve hani gelin gibi değil de kendi çocukları gibi görmeye çalışırlardı. ona rağmen çok zordu yani. eğer konuşmadan anlaşmadan evlenirsen bile bile lades demiş olacaksın ve bu sefer dönüşü çooook daha zor olacak...

Bence bu senin için çok büyük bir sorunsa şimdiden bitirmen daha doğru çünkü insanlar değişmiyor sonrasında paranıza bile karışmaya başlayacaklar ki zaten annesine veriyormuş parasını. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur derler ya... Pembe bir tablo çizmek isterdim sana ama malesef durum böyleyse böyle devam ediyor. Benimkilerde aynı ailemin durumu iyi olmasa baya sıkıntı yaşardım ben de eşim çalışkandır dürüsttür saygılıdır ama ailesi sanki bambaşka. Bazen diyorum sen başka aileden mi geldin acaba diye gülüyoruz beraber çünkü o da farkında. Görümcem desen bencilin teki ve kıskanç bir insan. Kayınvalidemlerde çok yüz vermişler hep karşı tarafın alttan almasını bekliyorlar. Düşünün ki tüp bebekle sahip olduğum bebeğimi 6. haftaya girerken cuma günü kaybettim... Ne görümceden ne kayınvaliden ses soluk var ama bundan sonra ben de çok farklı davranıcam. Yanyanayken ya da işleri düştüğündeki samimiyetsiz sanimiyetlerine ihtiyacım yok.

Nişanlılığın zaten anlamı ailelerin birbirini tanıması , anlasabiliniyor mu diye bakma , evlilik hazirliklari yapilmasi gibi gibi...

Sen simdi nişanı bozsan konuşan insan der ki" aa felancanin kizi nişan atmış neden acaba."

Ama sen bu durumda onca insanin tecrübe ettigi sana akil da verdigi durumda gidip evlenirsen ki 1 sene sonra bosanmak icin cabalarsin en gec, bosanma asamasi zaten illet bir şey cok zor , bu sefer insanlar der ki " aa felancanin kizi kocasindan boşanmış neden acaba nolmus ki "
Farkindaysan insanlar her iki durumda da konusuyorlar. Yani milletin agzi torba degil buzemezsin.

Ama olan sana olur. Gencligine gelecegine olur. Akil ve ruh sagligina olan olur. Mutluluguna huzuruna olur. Cocugun olur ona yazik olur.

Karar senin. Gelecek senin yaşam senin. Biz sadece uyaririz boyle boyle olcak deriz.
He bir mucize olur da kayinvalide kayinbaba dugun gecesi vefat eder belki oyle mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…