- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Çöpe attım koydum kapıya ,, çok bekledi kullanayım diye hatta sorduda kullanmıyomusun diye afedersiniz binlerce liralık takımlar almışım bırakında hevesimi alayım ona sıra gelene kadar kendiminkiler var dedim utanmasa bi de geri isteyecekti okadar bozuldu ya !
Off kosarak uzaklas. Yani bize burxan soylemezi kolay tabi ama sen daha kendi evinin perdesini koltugunu secemiyorken daha kopruyu gecmeden nisanlin bu kadar Nnesinin agzina bakiyorsa isin cok zor. 2 yil sonra burada kv heraeye karisiyor esim de annesinin sozunu dinliyor biktim artik bir de hamileyim ne yapacagim ben diye konu acma ihtimalini cooook yuksek goruyorum.Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
Yalnız siz bazı noktaları kaçırmışsınız.burdaki adamın maddi durumu gayet iyi kazancı yerinde.mesele kv 'nin kafasına göre her istediğini alması.kendi evi varken gidipte geliniyle aynı apartmanda yaşamak istemesi.Yoksa napsın yaratsın mı
Benim de kardeşim evleniyo sanki onun nişanlısı yazmış bunları söz verdiğinde olanakları yeterliydi belki sonra yetmeyeceğini anladı olan bişeyi neden sakınsın 300 tllik eksik oluversin zebra değil de tül oluversin sana huzuru halı perde mi verecek şunlara takıla takıla hayatı zehrediyosunuz kendinize
bende yeni evlendim hiçbişey istemedim cebimizde olduğu kadar yapabildik Allaha
şükür herşeyimiz var Allah yardım ediyo. En lüksünü istemeyi de biliriz borç harç derdini sen çekeceksin sonra. Biraz olgun düşün. 3 kuruş için gelin olacağın aileyle aranı bozma. Seni haklı bulduğum tek nokta ayrı oturmayı istemen ona bi çözüm bulursun inşallah.
pazartesi günü adam gelip nişanı atar benceannesinden bu kıza onay çıkmaz,oğluşum o çok paragöz nankör ayrıl ondan diyecektir.oğluşu da gelip ağlayarak yüzüğü atack göreceks,iniz...
Bugün cumaNooldu pazartesi geldi geçiyor bile.ne dedi cvp olarak??
Konu sahibi sen saka Mısın ?? İnsan bile bile kendini Nasıl ateşe atar ? Böyle pasif pasif davranmaya devam edersen kv seni evlenince pestil gibi ezer geçer haberin olsun.Arkadaslar nisanlima konustum. Bana ilkdefa hak verdigini söyledi. Ama nasil gözleri doldu. Beni kandirdin dedim ona bana bastan böyle olacacagini söyleseydin seninle beraber olmazdim dedim. Pazartesi gününe kadar beklicekmisim.. ozaman söylicekmiş bana nasil devam gitcegini
öyle olcak zaten kizimiz bilmiyorsada artik ögrenmis durumda kk sayesinde kv hanimin iskencelerineKonu sahibi sen saka Mısın ?? İnsan bile bile kendini Nasıl ateşe atar ? Böyle pasif pasif davranmaya devam edersen kv seni evlenince pestil gibi ezer geçer haberin olsun.
Cumaydı saat 12 yi geçti hadi Cumartesi olduNooldu pazartesi geldi geçiyor bile.ne dedi cvp olarak??
pazartesi günü adam gelip nişanı atar benceannesinden bu kıza onay çıkmaz,oğluşum o çok paragöz nankör ayrıl ondan diyecektir.oğluşu da gelip ağlayarak yüzüğü atack göreceks,iniz...
Maşallah sizeEsasen tum bunlarin nedeni konu sahibinin yasinin cok ufak olmasi. Istisnalae haricinde bu yaslarda evlilik meseleleri genellikle problemli oluyor. Hakeza bende elime yuzume bulastirdim. Su an 22 yasindayim. Bu yaslar okunacak,ogrenilecek, gezilip gorulecek yaslar.
Taslar yerine oturmadigindan durum boyle. Bende 22 yasindayim ve evlilige hazir degilim. Bu ayip bisey degil. Eksiklik degil.
Konu sahibi meslegini eline al, 25 yaslarina gel, sosyal cevren otursun, ekonomik ozgurlugun olsun bu yaslar bunun zeminini olusturacagimiz yaslar. Bak gel etme. At su nisani da manyakoglu manyak bir kvdenin etegini opme hayat boyu. Sana "pazartesiye kadar bekle" diyen basiretsiz adami da cekme.
Bu varos insanlara harcayacagin enerjiyi kendi gelecegin icin harca. Harca ki kimse 300 liracik fazla koltuk takimi icin yuz goz egip seni hic yerine koyamasin! Aksine oyle guclu bir kadin ol ki torun torbaya karistiginda bile "beni terkeder o guclu bir kadin" dedirttir kendine.
Etme eyleme. Icimiz eriyor sana. Hayatini mahvedeceksin.
Sen çok naif birine benziyorsun. O yüzden o kaynana seni seçmişe benziyor bence. Sen şu an saltanatı elde tutuyorsun. Şu an her istediğin nazın çekilmek zorunda. İşi istediğin kadar yokuşa surebilecegin bir dönemdesin.
Aynı durumları yaşadım. Eşim beni hep maddiyatcilikla suçladı. Herşeyi ikimiz yaptığımiz halde çok ağladım. Meğer zehir gibi cimri kv kp m olacakmış. Bilemedim. Gelinliğime kadar kendim aldım sen düşün. Ama dugune son bir hafta kala kayış koptu bende. Bozuyorum bu işi gelmeyin dedim. Öyle bi alttan aldilarki. Düğün de onların tarafında öyle ters davrandim ki.. herkese ne eli maşali gelinmis dedirttim. Baktım bu yarıyor. Birlikte otursam kafayı yerdim. Eltimin çocugs bez kullanmasi bile masraf görülmüş, benim evime sadece tek bir halı alıp 200 liralik bisey dusunuyordum deyip onunda 50 lirasını esimden istemiş bir adam vardı karşımda.
Basederim diyorsan ayrı otur mutlaka. O naifligi de bırak deli gelin ol lütfen. Yapamam diyorsan çok cektirirler haberin olsun.
Ben su an kv kp le çok güzel anlaşıyoruz yola getirdim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?