Cimri mi? Çözemiyorum

Insan sevdiğine almak onu sevindirmek ister ,içinden gelir. Cimriliginden değil bence. Ben bile tutumluyumdur mesela ama eşim yanımda yokken onun sevdiği birşey göreyim hemen alırım mutlu olsun isterim.

Bacim daha evvel bosanmissin sen bundan sonra cok daha dkkatli olmalisn bu adam baya pinti sana ve ogluna bakmaz asla yazik sana bir daha dusun suan gozun kör olmus

Su faturası mevzusunu anlamadım doğrusu. Çok mu su içiyor ?

Konulara gelecek olursak. Sizin evinize çikolata, pasta vs. ile gelmesi daha doğru olur. Bir çiçek alamıyor mu? 42 yaşında adam ama kusura bakmayın CİMRİ.

Siz param yok deyince yemeğinizi alabilirdi. Eğer ciddi olsaydi neden olmadığını da sorardı. Size bir miktar para vermeyi teklif ederdi. Siz kabul edersiniz etmezsiniz bu ayrı konu. Davranışını fazla rahat buldum.

Doğum gününüz için de en azindan bir hediye alabilir. Unutması çok kaba bir davranış olur. Üstelik siz onun için uğraş vermişken. Beklentiye girme diye sizi çok güzel uyarmış gerçi!

Oğlunuz ile iletişimi de pozitif durmuyor. Ben olsam bütün pasta alırdım o gün. Bayramda para vermek yerine güzel bir hediye alırdım. Karşımdaki kişinin en değerli varlığı sonuçta ben de değer verirdim.

Bu adamla aranizda cinsel bir şeyler geçiyor mu? Bu soruya cevap vermeyin ama düşünün sadece. Bana sizi maddi ve manevi anlamda kullanıyor gibi geldi. Ailesi ile tanıştınız mi mesela? Sizinle aynı pencereden bakmıyor olabilir ilişkinize. Zorlu bir süreç yaşamışsınız dikkatli olun.

Cimri ne kelime leveli olsa bu olayin nirvanaya ulasmis sayardim. Sevdigim adam param yok dedigim halde yanindaki ve kendine alip bana para odetse o masada kalmisti o iliski.. kadinsin bi ihtiyacin olur o para cebinde dursun mantigi ile ismarlamasi gerekir. Onuda gec ufacicik cocugu sevindirmek icin her gelisinde eli kolu dolu gelse bunun nesi kotu kaldi ki kac para tutar.. sepetlee annem sen bu adam kilikliyi ne bekleyeceksin pehh

Herkesin yazdığını tek tek okudum
Amerikada para kazanamayacak ve birkimini yiyecek 10 ay boyunca.
Bundan dolayı cimri olabilir mi?
Buarada oğlumu gerçekten seviyor. Ama işte ne diyim.
Bi kaç kere şu benzilikteki arabalardan almıştı. Hakkını yemeyeyeyim.

benden pasta isteyene utanırım dilim pasta göturmeye

Amerikaya gittiğinde hiç beklemeyin bence. Zaman kaybı

Doğum günümde bana hediye almamasına ,özel bir kutlama yapmamasına katlanabilirim.Sevdigim bir içecek yanında cocugumun sevdiği çeşit bir (dilimle değil bütün)pasta ile gelse evime,birlikte yemek yapsak benim için harika bir kutlama olur sevgiliyken..ama paramin olmadığını söylediğimde kendi başına çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan bir kadın olarak bana "senin için birşeyler yapmak istiyorum ama seni de rahatsız etmek istemiyorum.Ne yapabilirim?" demeyen ,oturup kendisine aldığı yemeği afiyetle yiyen adamı hayatımda istemem.

benden pasta isteyene utanırım dilim pasta göturmeye

Evet öğrenci halimle ben bile yapamam.

Peki neden gidiyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…