Cimri mi? Çözemiyorum

Merak ettiğim neden şu çok gidiyor?
Insallah hakkınızda herşey güzel olsun.

Cimri bir insanla sevgililik nasıl güzel geçer bilmiyorum ama evlilik çekilmez bence yol verin gitsin
Cimri olmasa arkadaşıyla yemeğe gittiğinizde size bunu söyletmez bile ne yemek istiyorsa herkese ısmarlar kuzeninizle yemeğe gittiğinizde hesabın yarısını ödetmez sanki her gün dışarda mı yiyorsunuz
Bence adamı eve bile almayın

Ya cimri ya da dusuncesiz. Siz kendi yemegimi alabiliyorum dediginizde size ismarlamayi akil edememis olabilir. Belki de o yuzden uzun iliskisi olmamistir

Evet kesinlikle çok cimri. Size almayıp, arkadaşı ile kendisine yemek almak nedir? Ayrıca siz , param yok size yemek ısmarlayamayacağım sadece kendime kadar alabilirim deyince, tamam deyip, arkadaşı ile kendisine alması çok itici bir davranış. 42 yaşında adam, kuzeninizle tanıştırmışsınız hesabı ödememiş fln , çok cimri hiç hoşlanmadım.

Size değer veriyor olsa oyle hesap etmez diye düşünüyorum. Sevgilim benden çocuğunun pasta istediğini söyleyecek bende dilim alacağım alırım bir tane pasta gelirim ama cimri olabilir ama size değer veriyor mu vermiyor mu bunu doğum gününde anlarsınız yarın sürpriz yaptı mı yapmadı mı mümkünse yazın buraya merak ederim

bak cidden her huya katlanırım ama erkeğin para lafını yapması iğrenç ötesi.

Saat kaçta gelecek. Uykum geldi :)))

Bence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.

Cimri mi? Çözemedim, demişsiniz.
Çözemeyecek ne var ayol?
Bence siz görmek istemiyorsunuz çünkü ayan beyan ortada her şey.
Adam cimri mi?
Cimri evet, hatta el arttırıyorum pinti, kıtipiyoz, varyemez ve düşüncesiz. İstediği kadar akademisyen olsun yakında prof'luğa terfi edecek olsun. Bu adamdan bir cacık olmaz.
Hiç uğraşıp kendinize koca etmeye uğraşmayın, yol verin gitsin.
Hazır ABD'ye gidecekmiş, kalsın orda, bırakın.
Oğluma pasta isteyeceğim ve 1 dilim getirecek öyle mi? Ne pastasını yediririm ne de onu evime sokarım. Adam mı kalmadı?

Bence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.
Ahaaaa..konu şimdi daha bir ilgimi çekmeye basladiNasil anlarız ki?Su faturalarına baksak?

Eger sevgiliniz gelirken waffle aldiysa bilin ki cimri degil. Dangoz sadece. Yani oglum pasta istiyor dediginizde sadece oglunuza alir. Istediginizin olmasi icin hep istemeniz gerekecektir. Parti istiyorsaniz parti ver demelisiniz. Yemek istiyorsaniz yemek ismarla demelisiniz. Kendisi akil etmeyecektir. Aslinda erkeklerin cogu boyle emir komutla ancak calisiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…